Home > Ellenika > Sheldan Nidle - February 26, 2013

 26 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf022613.htm

Selamat Balik! Ερχόμαστε σήμερα με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις! Το σκότος συνεχίζει, λειτουργώντας σε συνθήκες σήραγγας, να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει κάποιο τρόπο, να καθυστερήσει αυτό που ξέρει ότι είναι αναπόφευκτο. Ο Ουρανός περιμένει να εμφανιστεί το τελευταίο ουράνιο σημάδι και, μόλις αυτό το φαινόμενο συμβεί, εμείς θα πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα και να σαρώσουμε τα τσιράκια του σκότους σε ένα μέρος, όπου δεν θα μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό. Αυτό μας αφήνει με ένα στενό χρονικό πλαίσιο πριν συμβούν αυτά, και έτσι κάνουμε διπλούς ελέγχους με τους διάφορους συμμάχους μας, για να βεβαιωθούμε, πως αυτό που είναι να συμβεί σύντομα, είναι εντελώς έτοιμο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν. Οι σύνδεσμοί μας διεκπεραιώνουν μια πολύ σύντομη λίστα ελέγχου και επιβεβαιώνουν, ότι όλες οι ομάδες είναι πλήρως προετοιμασμένες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς εύχονται η ημερομηνία αυτή να έφτανε γρηγορότερα, αλλά σε αντίθεση μ’ αυτή την αδημονία, οι διάφορες ομάδες μέσα στις μεγάλες κυβερνήσεις σας δείχνουν μεγάλη υπομονή με εκείνο που γι’ αυτούς έχει υπάρξει μια πολύ μακρά αναμονή. Τα πλοία μας καθημερινά επεμβαίνουν στην αυξανόμενη παγκόσμια απελπισμένη πρόκληση αναστάτωσης από το σκότος και έτσι είμαστε απασχολημένοι με το έργο αποκατάστασης, για να εξουδετερωθούν οι ζημιές, που αυτά τα παραπτώματα έχουν σχεδιαστεί να προξενήσουν.
Εν τω μεταξύ, η Αγκαρθινή οικογένειά μας είναι επίσης απασχολημένη με τις καθημερινές προσαρμογές, που απαιτούνται για την ενημέρωση των πολλών Φωτοθαλάμων σας. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι, στην ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής, να σας μεταφέρουμε στις κατοικίες σας των Φωτοθαλάμων, στην Αγκάρθα, μόλις ο Ουρανός μας δώσει το πράσινο φως. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα πραγματοποιηθούν διάφορες προπαρασκευαστικές δραστηριότητες από τη νέα διακυβέρνησή σας. Αυτές περιλαμβάνουν μια εντυπωσιακή σειρά από ανακοινώσεις, ακολουθούμενη από τη θέσπιση των πολιτικών, που θα ταρακουνήσουν για τα καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σας. Το πιο σημαντικό, θα λάβετε μια επίσημη διακήρυξη της αποκάλυψης, που θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε μια σειρά από μηνύματα, τα οποία θα σας προετοιμάσουν για τις προσγειώσεις της πρώτης επαφής μας. Αυτές είναι οι λίγες τελευταίες ήσυχες στιγμές στον κόσμο σας, πριν αρχίσουν οι συναρπαστικοί καιροί, επειδή η διαδικασία της μεταμόρφωσης του κόσμου σας, η οποία περιλαμβάνει το τέλος μιας συγκάλυψης των ΑΤΙΑ που κράτησε δεκαετίες, θα αναστατώσει πραγματικά τη σημερινή πραγματικότητά σας. Επί του παρόντος, ο Ουρανός διαμορφώνει το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας στην πλήρη συνείδηση, το οποίο θα απαιτήσει τις υπηρεσίες ενός προσωπικού συμβούλου για κάθε έναν από εσάς. Αυτός θα είναι κάποιος που θα μπορείτε να εμπιστεύεστε πλήρως, για να σας εκπαιδεύσει στις μυριάδες αλήθειες, που έρχονται σε αντίθεση με ό,τι σας έχουν πει από την πρώιμη παιδική ηλικία.
Ένα σημαντικό μέρος του προβιβασμού σας στην πνευματική ενηλικίωση είναι το να κατανοήσετε με σαφήνεια πώς οι Ανουννάκι και τα καλά εκπαιδευμένα τσιράκια τους σας εξαπατούσαν για χιλιετίες. Χρησιμοποίησαν την καινούργια τότε κατάστασή σας της θνησιμότητας για να δημιουργήσουν ένα ασφυκτικό πλέγμα φόβου για να σας κρατήσουν ελεγχόμενους και εύπλαστους. Αυτή η ευπλαστότητα τους επέτρεψε βασικά να αυθαιρετούν ανεξέλεγκτα πάνω σ’ εσάς και να στρεβλώνουν τον κόσμο σας με όποιον τρόπο τους ευχαριστούσε. Αυτό το σκοτεινό κατασκεύασμα είναι τώρα να πάρει τέλος και στη θέση του θα μπορέσετε, για πρώτη φορά μετά από δεκατρείς χιλιάδες χρόνια, να δημιουργήσετε έναν κόσμο, που θα σας είναι πολύ ευχάριστος. Αλλά να θυμάστε ότι πρόκειται να είναι μόνο ένα μεταβατικό πεδίο, στη διάρκεια του οποίου θα ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με το τι να περιμένετε και πώς να προσαρμοστείτε στην πλήρη συνείδηση. Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα! Καθώς αυτό το ενδιάμεσο πεδίο θα διαμορφώνεται, εσείς επίσης θα αναλάβετε πολλές ευθύνες. Και γι’ αυτές θα πρέπει επίσης να προετοιμαστείτε, δεδομένου ότι αυτές θα σας μετακινήσουν γρήγορα σε ένα φωτισμένο τρόπο ζωής, που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε την πραγματική φύση της ύπαρξής σας και να αποκτήσετε μια σαφέστερη κατανόηση για το ποιος είναι ο προορισμός σας. Οι ανόητες περιπλανήσεις της περιορισμένης συνείδησης πρόκειται να αποβούν σε μια πολύ ευχάριστη κατάληξη!
Η ανύψωση αυτή σε έναν ανώτερο τρόπο ζωής είναι εκείνο στο οποίο αφορά το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, αυτό το βελτιωμένο περιβάλλον θα είναι πιο ευνοϊκό για την απορρόφηση όσων έχουμε να σας διδάξουμε. Οι Ανελθόντες Κύριοί σας θα ξεκινήσουν μια σειρά από διδασκαλίες, που θα σας μάθουν την ίδια τη φύση της ψυχής και το πώς αυτή ανθίζει όταν εκτίθεται στο Φως. Η δική μας συμβολή θα είναι να σας εξηγήσουμε ό,τι αφορά στην πλήρη συνείδηση, καθώς θα πρέπει να σας είναι πολύ ξεκάθαρο τι επιφυλάσσει το μέλλον για σας. Το να γίνει κανείς ένα πλήρως συνειδητό Ον είναι μια απόλαυση, που βρίσκεται πέρα από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε σήμερα. Μαζί, οι Ανελθόντες Κύριοι και εμείς θα σας προετοιμάσουμε γι’ αυτή τη νέα ζωή. Οι Φωτοθάλαμοι θα είναι απλώς η τελευταία πινελιά. Είστε πνευματικώς προσανατολισμένα όντα και εμείς πρέπει να ενσωματώσουμε στο φυσικό σας μέρος το συναισθηματικό και το ψυχικό, και αυτό είναι εκείνο που κάνουν αυτοί οι θάλαμοι. Κάθε ένας από σας απαιτεί μοναδικές προσαρμογές, εξαιρετικά πολύπλοκες στη φύση τους. Το έργο αυτό θα είναι μια κοινή προσπάθεια, και μετά εσείς θα τεθείτε κάτω από την καθοδήγηση των Ανελθόντων Κυρίων σας, στους οποίους έχει ανατεθεί από τον Ουρανό να σας οδηγήσουν στην πρώτη σειρά των αποστολών σας, με τις οποίες θα φέρετε μια μόνιμη ειρήνη σε αυτόν τον γαλαξία.

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Επιστρέφουμε με καλές ειδήσεις! Το μεγάλο γεγονός στους Ουρανούς πλησιάζει. Αυτό το φαινόμενο θα είναι πολύ ιδιαίτερο και η άφιξή του θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας ημέρας για όλους σε αυτή την πολύ θεία σφαίρα. Όταν αυτό το γεγονός θα έχει κάνει τον κύκλο του, θα είστε ελεύθεροι από τα καταπιεστικά μιάσματα του σκότους. Θα έχετε νέα διακυβέρνηση, ευημερία και, το σημαντικότερο, την ελευθερία σας. Η νέα διακυβέρνησή σας θα κάνει μια σειρά από ανακοινώσεις, που θα αλλάξουν τον κόσμο σας, και τότε είναι πουν θα μπορούμε να αρχίσουμε τη νέα υπηρεσία μας στην ανθρωπότητα. Η νέα πραγματικότητα που θα γεννηθεί εκείνη την ημέρα, θα επιταχύνει ένα μετασχηματισμό, ο οποίος θα επαναφέρει την ιερότητα στις ζωές σας, επιτρέποντάς σας να γίνετε μάρτυρες μιας εποχής θαυμάτων και εκπληκτικών πραγμάτων. Τότε είναι που οι άγγελοι θα επανεμφανιστούν και η φωνή της Δημιουργίας θα ακουστεί και πάλι σε όλη τη γη. Και τότε θα είναι που, επιτέλους, θα βγείτε από τη μακρά αμνησία σας και θα θυμηθείτε ποιοι και τι πραγματικά είστε.
Μια πτυχή της νέας υπηρεσίας μας είναι να σας διδάξουμε σχετικά με τη θεία φύση της φυσικής δημιουργίας και να σας επιτρέψουμε να θυμηθείτε όλες τις ειδικές γνώσεις που ξεχάσατε, όταν μετακινηθήκατε από την πλήρη στην περιορισμένη συνείδηση. Η λαμπρή επιστροφή σας στη φυσική κατάστασή σας θα γιορταστεί ως τα πέρατα του Ουρανού και θα εκπληρώσει μια προφητεία, που έγινε αιώνες πριν από τον ευλογημένο Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αυτή ανέφερε, ότι ένας καιρός σκότους επρόκειτο να πέσει σ’ αυτό το βασίλειο, από του οποίου την πνευματική φυλακή θα βγαίνατε περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια αργότερα, με τα μεγάλα έργα του Ουρανού. Αυτή η στιγμή είναι τώρα! Είναι η στιγμή για την απελευθέρωση και τη χαρά! Το σκότος και τα τσιράκια του θα απομακρυνθούν και μια νέα ημέρα θα ανατείλει πάνω στη Γη. Χαρείτε, αδελφές και αδελφοί μας! Σύντομα, η μεγάλη σάλπιγγα της σωτηρίας θα ηχήσει. Το Φως του Ουρανού θα λάμψει και ο χρόνος για το αληθινό θαύμα θα αρχίσει!
Η σωτηρία σας θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας για όλους μας. Εμείς έχουμε πολλά να σας διδάξουμε και εσείς έχετε πολλά να μάθετε. Η αποδέσμευσή σας από αυτή τη μακρά παραμονή μέσα στην αμνησία μπορεί να σημάνει κάποιο ποσό έντασης για πολλούς από εσάς, καθώς η πλήρης συνειδητοποίηση του τι έχετε πιστέψει και του τι έχετε κάνει στο όνομα αυτών των πεποιθήσεων, είναι πιθανό να προκαλέσει κάποια αγωνία. Ως εκ τούτου, εμείς οι Ανελθόντες Κύριοι θα αναλάβουμε ένα μεγάλο κύμα συγχώρεσης και χάριτος και θα το σκορπίσουμε σε όλα τα εδάφη της Γης και στις γωνιές της κάθε καρδιάς που υποφέρει. Τραβήξτε αυτό το θεραπευτικό Φως μέσα σας και αφήστε το να καταπραΰνει τις φρικαλεότητες που σας επιβλήθηκαν από το σκότος. Στη συνέχεια, μέσα από το βάθος της καρδιάς σας, αφήστε τες να φύγουν με αγάπη. Επιτρέψτε σε ένα νέο Φως χαράς και ενότητας να σας τυλίξει όλους, καθώς με αυτό το θαύμα θα έρθει ο ιερός τρόπος για να περπατήσετε τα τελευταία βήματα του ταξιδιού σας πίσω στο θαύμα, που είναι η πλήρης συνείδηση. Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα συνεχίσαμε τα εβδομαδιαία μηνύματά μας προς εσάς. Έχουμε φτάσει σε ένα ειδικό σημείο, όπου μεγάλα θαύματα θα μπορέσουν επιτέλους να συμβούν. Ερχόμαστε σε ένα κομβικό στάδιο αυτής της μακράς διαδρομής που ξεκίνησε για μας τότε που πήραμε την εντολή να προετοιμαστούμε για μια μαζική πρώτη επαφή. Τώρα έρχεται η χαρά της πραγματοποίησης του ερχομού μας και της κοινής πορείας προς τους ιερούς προορισμούς σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |