Home > > Sheldan Nidle - 6 Αυγούστου 2013

Sheldan Nidle - 6 Αυγούστου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf080613.htm

Dratzo! Επιστρέφουμε με περισσότερα να συζητήσουμε μαζί σας! Στο τέλος του Γρηγοριανού έτους σας 2012, μια μεγάλη δόση από ουράνιο Φως κατέκλυσε το πεδίο σας, και στη συνέχεια, στις 29 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, τριπλάσια ποσότητα εφαρμόστηκε στο κόσμο σας μέσω των ειδικών αστρολογικών ευθυγραμμίσεων κατά την ημερομηνία αυτή. Αυτό θέτει τις ενέργειες για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Η μακροχρόνια ασφυκτική κυριαρχία του σκότους στον αγαπημένο πλανήτη σας είναι στο τέλος της και έχει έρθει η ώρα για σας να χαρείτε και για να υλοποιηθούν εκείνες οι αλλαγές, που επίσημα θα μετακινήσουν την πραγματικότητά σας στο Φως. Η πρώτη πράξη σε αυτή την πομπή των γεγονότων θα είναι, φυσικά, η απελευθέρωση των διαφόρων κεφαλαίων, τα οποία θα σημάνουν τη μεταβολή της νομισματικής κατάστασης του πλανήτη σας, από τα ανέντιμα, ψευδή νομίσματα, τα τόσο επιρρεπή στην αχαλίνωτη κερδοσκοπία, σε εκείνα που θα υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα. Αυτά τα νέα, αληθινής αξίας νομίσματα πρόκειται να προκαλέσουν μια πλανητική επαναξιολόγηση και, πράγματι, το πρώτο από αυτά είναι έτοιμο για διανομή. Επιπλέον, ο πρώτος γύρος των εκταμιεύσεων της ευημερίας είναι επίσης έτοιμος να ξεκινήσει. Αυτές οι δημοσιονομικές διευθετήσεις θα απωθήσουν αποτελεσματικά τα παλιά συμφέροντα από την εξουσία και θα επιτρέψουν την εγκαθίδρυση νόμιμης de jure διακυβέρνησης. Όπως γνωρίζετε, αυτές είναι μόνο οι εναρκτήριες κινήσεις για όσα πρόκειται να έρθουν.

Η άνοδος του νέου οικονομικού και τραπεζικού συστήματός σας θα φέρει καθολική άφεση του χρέους και, λίγο αργότερα, τη γνωστοποίηση της καλοπροαίρετης παρουσίας μας. Η νέα διακυβέρνησή σας θα μας επιτρέψει να γίνουμε επίσημα γνωστοί σ’ εσάς. Σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε τότε μια σειρά ανακοινώσεων, ενημερώνοντας όλους εσάς για τις επερχόμενες μαζικές προσγειώσεις και γνωρίζοντάς σας τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας, που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις ιερές διδασκαλίες τους σε όλον τον κόσμο. Οι εξελίξεις αυτές θα αποτελέσουν μια τεράστια αλλαγή στη θεώρηση περί της παγκόσμιας κοινωνίας σας, μετατρέποντας τον σημερινό επιθετικό ανταγωνισμό μεταξύ των εθνικών κρατών σας σε φιλική συνεργασία. Αναπόφευκτα, αυτά που οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και εμείς έχουμε να σας πούμε, θα επιφέρουν μια ανατροπή στην πραγματικότητά σας! Η βασική διατροφή σας από ψέματα και χειραγώγηση, με την οποία σας τροφοδοτούσε το σκότος επί αιώνες, θα αποκαλυφθεί πλήρως και θα μεταμορφωθεί, καθώς οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα βάλουν μπροστά σας την αλήθεια. Καθώς θα παίρνει σχήμα αυτός ο νέος κόσμος της Αλήθειας, οι παλιοί, περίπλοκοι τρόποι ύπαρξης και αντίληψης θα εξομαλυνθούν προς μια υγιή και ευμενή κατανόηση και αποδοχή της επόμενης φάσης του ταξιδιού σας: την γνωριμία με τους προσωπικούς γαλαξιακούς συμβούλους σας.

Μόλις συμβούν οι μαζικές προσγειώσεις, οι σύμβουλοί σας θα παρουσιαστούν σ’ εσάς. Εκείνη τη στιγμή, θα μπορεί επιτέλους να αρχίσει ένας ολοκληρωμένος και ανοιχτός διάλογος μεταξύ μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, θα έχουμε πολλά να πούμε ο ένας στον άλλον. Η επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση θα γίνει γρήγορα το κυρίαρχο θέμα, καθώς αυτό είναι ο κύριος λόγος της παρουσίας μας εδώ. Θα υπάρχουν τόσα πολλά να απορροφήσετε και θα χρειαστείτε χρόνο για να αφομοιώσετε όλες τις νέες πληροφορίες. Θα χρειαστεί να μάθετε να σκέπτεστε όχι με το μυαλό σας, αλλά με την καρδιά σας, η οποία είναι ο τόπος, όπου η αλήθεια μπορεί να γίνει γνωστή. Αυτή η τελευταία φάση του ταξιδιού σας στην πλήρη συνείδηση θα απαιτήσει από εσάς να μεταμορφώσετε πλήρως τον τρόπο που σκέπτεστε και αισθάνεστε, και να αναθεωρήσετε εντελώς το πώς βλέπετε τους εαυτούς σας, τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Πρόκειται να είναι μια μεγάλη πρόκληση, στης οποίας το ύψος γνωρίζουμε ότι μπορείτε να αρθείτε, καθώς θα σκάβετε βαθιά μέσα σας για να αναδείξετε την Αγάπη, που αποτελεί την ουσία σας. Αφού αξιοποιήσετε αυτήν την πηγή της Αγάπης μέσα σας, θα σας ωθήσει συλλογικά προς τους πολλούς επερχόμενους θριάμβους σας και, όταν έρθει η στιγμή, θα είστε περισσότερο από έτοιμοι και πρόθυμοι να αγκαλιάσετε τη μεταμόρφωσή σας στην πλήρη συνείδηση, καθώς θα κάνετε το βήμα εισόδου σας στους ατομικούς Ζώντες Φωτοθαλάμους σας. Στη συνέχεια, ως όντα του Φωτός, θα ενωθείτε μαζί μας, για να αναλάβετε ευτυχείς τη θεία υπηρεσία σας προς τη φυσική δημιουργία και, κυρίως, προς τον Δημιουργό.

Αφού ξεκινήσουν τα πράγματα, θα κινηθούν γρήγορα. Η αναγκαστική απομόνωσή σας από την πλήρη συνείδηση θα τελειώσει και μια τελετή καλωσορίσματος στο σπίτι θα λάβει χώρα, όπου για άλλη μια φορά θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας. Αυτή η μεγάλη επανένωση θα σας ανοίξει την πρόσβαση στην Έσω Γη, για να βρεθείτε και πάλι μαζί με εκείνους, που πιστά αντιπροσωπεύουν τους προγόνους σας. Η ιστορία τους δεν θα είναι πλέον τυλιγμένη στον «μύθο», αλλά θα γίνει μια ιστορία ζωής, που θα σχετίζεται με την προέλευσή σας και με το γιατί είστε εδώ. Όταν θα έχετε απορροφήσει όλα αυτά, θα είστε πλήρεις και πάλι και ικανοί να εκτελέσετε αποτελεσματικά τις συμβάσεις της ζωής σας. Η οικοδόμηση του αστρικού έθνους σας θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες όχι μόνο προς τους άλλους υδάτινους κόσμους αυτού του ηλιακού συστήματος, αλλά και προς μακρινούς προορισμούς αυτού του γαλαξία, ως μέρος της θείας υπηρεσίας σας προς τη φυσική δημιουργία. Θα χαιρετιστείτε από άλλα έλλογα όντα και θα τα βοηθήσετε να επιτύχουν την πλήρη συνείδηση, όπως κάνατε εσείς. Πράγματι, θα είστε πολύ καθοριστικοί στην προσφορά βοήθειας για τη δημιουργία ενός νέου γαλαξιακού σπιτιού για όλους μας! Αυτή θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών! Μια εποχή για μεγάλες περιπέτειες και για εξερεύνηση, καθώς μαζί θα υλοποιούμε το θείο σχέδιο του Δημιουργού.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σ’ εσάς με καινούργιες ειδήσεις! Οι ενέργειες που στέλνονται από το Φως σε αυτό το ευλογημένο πεδίο, πλησιάζουν στο αποκορύφωμά τους, και οι πολυάριθμες συνέπειες αυτής της τεράστιας αύξησης του Φωτός γίνονται εμφανείς. Το σκότος έχει χάσει τη μάχη του για επιβίωση και εμείς ετοιμάζουμε τις πολλές διδασκαλίες που θα σας δώσουμε. Κάθε ένας από εμάς θα σας δείξει τη σοφία που θα χρειαστείτε για να συνεχίσετε την αύξηση των επιπέδων της συνείδησής σας. Αυτές οι ηθικές πυξίδες θα σας οδηγούν, καθώς θα πλησιάζετε όλο και πιο κοντά στην ημέρα, που θα είστε τελικά έτοιμοι για τους ατομικούς Ζώντες Φωτοθαλάμους σας. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδρομής, καθώς θα πραγματοποιείτε αυτή τη θαυμαστή μεταμόρφωση και, μετά την εκπαίδευσή σας στην εθιμοτυπία της πλήρους συνείδησης, θα συνεχιστεί η αποστολή μας με την επίβλεψη και καθοδήγησή σας σχετικά με τη φύση της θείας υπηρεσίας σας προς τον Ουρανό. Στην πραγματικότητα, αυτές οι πτυχές που περιγράφουμε είναι απλώς μέρος της υπηρεσίας μας προς τη Γαία και προς τον καθένα από εσάς, καθώς μια εντελώς νέα εποχή πρόκειται να ξεκινήσει στη συνέχεια για την ανθρωπότητα. Αλληλούια! Αλληλούια!

Ο ρόλος μας σε αυτή την αποστολή είναι να παρακολουθούμε την ανθρωπότητα και να παρέχουμε ηθική καθοδήγηση. Απαντάμε στις εκκλήσεις για βοήθεια που εκπέμπονται από την ανθρώπινη συλλογικότητα. Ανακουφίζουμε τις οδυνηρές πληγές σας και μεταδίδουμε μηνύματα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Τώρα τα καθήκοντά μας περιλαμβάνουν τη μετακίνηση όλων σας με επιτυχία σε ένα πεδίο αναβάθμισης της συνείδησης, όπου θα μπορείτε να γνωρίσετε το πνευματικό κέντρο της καρδιάς σας. Παρακολουθούμε με χαρά να υλοποιούνται τα οφέλη αυτών των δραστηριοτήτων και, καθώς ο Ουρανός εφαρμόζει τώρα τις τεράστιες ενέργειές του για να μεταμορφώσει την πραγματικότητά σας σε Φως, αυτό δίνει στα μηνύματα και στη βοήθειά μας προς εσάς μεγαλύτερη αξιοπιστία. Αυτός είναι ένας καιρός ανόδου της πνευματικότητας και είναι η ώρα που για καιρό προσδοκούσαμε. Αυτή τη στιγμή μετέχουμε στον τερματισμό της μακράς τυραννίας του σκότους, ώστε το νέο οικονομικό σύστημα και η νέα διακυβέρνηση να μπορούν μεγαλειωδώς να τεθούν σε λειτουργία σύμφωνα με τα σχέδιά μας για την ευημερία, μαζί με την τέλεση μιας γενικής, παγκόσμιας γιορτής. Μια νέα εποχή έχει φτάσει!

Η νέα εποχή για την ανθρωπότητα θα περιλαμβάνει μια επανένωση με τους αδελφούς σας στο διάστημα, στην Έσω Γη και στον Πνευματικό Κόσμο. Θα γίνει εντελώς σαφές, ότι ποτέ δεν υπήρξατε μόνοι! Είστε μέρος μιας από τις τεράστιες αλυσίδες ανθρώπινης ζωής, με τις οποίες ο Δημιουργός διαχέει τη ζωή σε όλον αυτόν τον σχεδόν άπειρο χώρο, που είναι γνωστός ως φυσική δημιουργία. Εδώ βρίσκονται επίσης δισεκατομμύρια ασώματων Όντων. Σε αυτήν την απεραντοσύνη της εξόχως νοήμονος ζωής εμείς καθόμαστε και κατοικούμε με Αγάπη και με Φως. Τώρα ερχόμαστε ως πλήρως συνειδητά Όντα, να φέρουμε σε πέρας με χαρά το θείο σχέδιο για τη φυσική δημιουργία. Συμφωνήσαμε οικειοθελώς για την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων, που μας δίνει μεγάλη χαρά, δεδομένου ότι εκπληρώνει τις βαθιές επιθυμίες της καρδιάς μας. Υπάρχει ένα αίσθημα μεγάλης Αγάπη, καθώς συνεργαζόμαστε ευγενικά ο ένας με τον άλλον. Οι ζωές μας είναι γεμάτες με ουράνια ευδαιμονία και κάθε μέρα δεχόμαστε τιμές γι’ αυτό που επιτελούμε. Αυτός είναι πραγματικά ένας πολύ θαυμαστός τρόπος να ζει κανείς, και που επιθυμούμε βαθιά να μοιραστούμε μαζί σας!

Σήμερα ξαναείδαμε μερικές πρόσφατες εξελίξεις και όσα κρατάει το μέλλον μας. Ερχόμαστε στον κόσμο σας για να σας φέρουμε το μεγάλο δώρο της πλήρους συνείδησης και τη χαρά που αυτή δίνει σε όλη τη φυσική δημιουργία. Θα γίνετε ευπρόσδεκτοι σε αυτήν την κατάσταση της ευδαιμονίας, όχι μόνο από εμάς αλλά από όλη την Δημιουργία! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |