Home > Ellenika > Sheldan Nidle - February 19, 2013

 19 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf021913.htm

Γεια σας! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας έχει πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη νίκη του κατά του σκότους! Υπάρχουν παντού σημάδια εκείνου που είναι να συμβεί σύντομα. Οι ιερές μυστικές κοινότητές σας έχουν συνθέσει τα νομικά μέσα για να αναγκάσουν τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σας να παραιτηθούν. Σε συντονισμό με αυτό, οι στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις αυτών των εθνών έχουν έρθει μυστικά σε επαφή, για να επιβεβαιώσουν, ότι καθεμιά από αυτές είναι περισσότερο από έτοιμη να κάνει χρήση της υποδομής ισχύος της, για να μην αφήσει στην αντίστοιχη κυβέρνηση καμία άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί, όταν αυτή η πορεία δράσης πάρει το σήμα. Η ένδειξη αυτή θα δοθεί, όταν ο Ουρανός μας συμβουλέψει, ότι ο χρόνος γι’ αυτό έχει φτάσει. Όλο το επικοινωνιακό προσωπικό μας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να δώσει την πολυαναμενόμενη εντολή σε όλους. Εν τω μεταξύ εμείς περιμένουμε και κοιτάζουμε προς τους ουράνιους συμβούλους μας για το μήνυμα, ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε το σκότος να γονατίσει. Αυτή και μόνο η εντολή θα επιτρέψει την παράδοση της αφθονίας, η οποία με τη σειρά της θα δείξει, ότι οι πολυάριθμες σκοτεινές κυβερνήσεις του πλανήτη σας πρόκειται να παραιτηθούν. Μια δέσμη νομικών εγγράφων, που υπογράφηκαν εβδομάδες πριν, είναι έτοιμα να επιδοθούν με μια ειδοποίηση της στιγμής. Η λύτρωσή σας δεν είναι μακριά!
Αυτές οι σκοτεινές κυβερνήσεις σχεδιάζουν, ακόμα και τώρα που μιλάμε, να βρουν κάποιο παραθυράκι ή άλλα μέσα για να παρατείνουν την αναβολή του αναπόφευκτου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουν να επινοήσουν μια διέξοδο στο σημερινό δίλημμά τους. Τους παρακολουθούμε στενά και είμαστε απρόθυμοι να ανεχθούμε άλλες μορφές αμφισβήτησης. Οι πυρηνικές επιλογές, που δοκιμάζονται στην βορειοανατολική Ασία, είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα των «άλλων μέσων», που αναφέραμε παραπάνω. Μην ανησυχείτε: παρακολουθούνται πολύ προσεκτικά, και εμείς έχουμε πλήρη επίγνωση της φύσης και της πρόθεσης αυτού του πραγματικά παρανοϊκού τεχνάσματος. Να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξει σε ματαίωση. Σε κανέναν δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα πρωτόγονα όπλα εναντίον άλλου. Η συμμορία επιδίδεται σε απειλές πολέμου με τη χρήση ενός πολύ χονδροειδούς και βάρβαρου παιχνιδιού, το οποίο εμείς μπορούμε να συνθλίψουμε, όταν το κρίνουμε σκόπιμο. Σας παρουσιάζουμε αυτό ως μια προειδοποίηση: η σκοτεινή συμμορία και οι πολλών μορφών στρεψοδικίες και απιστίες της δεν είναι αρεστές. Απλά παρακολουθούμε και περιμένουμε και, όταν θα είναι σωστό να δράσουμε, θα δράσουμε αποφασιστικά. Αυτός ο χρόνος δεν έχει έρθει ακόμη για εμάς. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να πάρουμε το πράσινο φως από τον Ουρανό και, στη συνέχεια, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν ραγδαία.
Το προσωπικό μας, που έχει διοριστεί σε αυτά τα ιερά καθήκοντα, είναι περισσότερο από έτοιμο να δημιουργήσει μια νέα, ευλογημένη πραγματικότητα για εσάς. Οι πολυάριθμες ιερές κοινότητες και οι σύμμαχοί τους έχουν διαμορφώσει μια σειρά από ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα μεταμορφώσουν το σημερινό, φορτωμένο με δεινά, βασίλειό σας. Μέχρι τότε, έχουμε ζητήσει από τους συνεργάτες μας να τιμούν τον κόσμο έτσι όπως είναι. Μην παρασύρεστε σε καμιά από αυτές τις σκοτεινές ανοησίες, καθώς αυτές πρόκειται γρήγορα να πάρουν τέλος. Όπως είναι προφανές, οι διάφορες σκοτεινές παρατάξεις που κυβερνούν τον κόσμο σας είναι σε κατάσταση πανικού, αλλά οι διάφορες προσπάθειες για πρόκληση αναστάτωσης, στις οποίες επιδίδονται, πρόκειται να εξασθενίσουν και να τελειώσουν. Είμαστε έτοιμοι να τους συλλάβουμε και να τους παραδώσουμε στους κατάλληλους προορισμούς τους, όπου θα περιμένουν αυτό που τους αξίζει. Εσείς, από την άλλη πλευρά, ετοιμάζεστε να γίνετε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Ο Ουρανός έχει καταρτίσει μια ατζέντα προκειμένου να συμβεί αυτό, και εμείς είμαστε εδώ για να εκτελέσουμε τα τελικά στάδια αυτού του μεγάλου και ιερού σχεδίου. Το σκότος στον πλανήτη σας δεν έχει έρθει αντιμέτωπο με άλλους σαν εμάς στο παρελθόν και καθημερινά βρίσκεται απέναντι σε τεχνολογίες και ικανότητες του Φωτός, που εύκολα προκαταλαμβάνουν ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι θιασώτες του σκότους.
Πραγματικά σας αρμόζει να είστε χαρούμενοι και να βρίσκεστε σε αισιόδοξη προσμονή! Ο Ουρανός σας χαμογελάει και ο Δημιουργός έχει δημιουργήσει τα μέσα για να επιτύχετε μια ευλογημένη επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Σ’ εμάς έχει ανατεθεί να εξασφαλίσουμε την απελευθέρωσή σας από αυτούς που εξακολουθούν να σφάλλουν. Τα δεινά που απεργάζονται πρόκειται να πεταχτούν έξω από το πεδίο σας και ο Ουρανός τότε θα υπερασπιστεί τον γεμάτο με Φως καινούργιο κόσμο σας και θα σας προτείνει τα μέσα να ξαναενωθείτε με τη διαστημική και, κυρίως, με την πνευματική οικογένειά σας. Αυτά τα «επερχόμενα αξιοθέατα» είναι ιερά γεγονότα, που θα σας απελευθερώσουν από εκείνους, που σας θεωρούν κατώτερους από αυτούς και που σκόπευαν να σας μετατρέψουν σε παντοτινούς σκλάβους της αχαλίνωτης παραφροσύνης τους. Αυτή η πρόθεσή τους επρόκειτο τελικά να οδηγήσει σε μια μαζική θανάτωση μεγάλου πλήθους ανθρώπων, σχεδιασμένη για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σας περίπου στο ένα δέκατο του σημερινού αριθμού και εκείνοι που θα επιζούσαν θα ζήλευαν τους νεκρούς. Αυτό δεν θα συμβεί. Με την εντολή του Ουρανού θα προχωρήσετε γρήγορα σε ένα βασίλειο χαράς, ευημερίας και ιερού σεβασμού της ατομικής κυριαρχίας. Έχει έρθει η ώρα να εκδηλωθούν όλα αυτά πάνω στη Γη!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες Υγείας και Χαράς σε όλους! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Διάφορα στοιχεία του προγράμματος της ευημερίας είναι έτοιμα να βγουν από τη σιωπή, που προς το παρόν απαιτεί από εμάς ο Ουρανός. Οι μεγάλοι οργανισμοί, που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν νομικά διαλυθεί. Χρησιμοποιούμε τώρα τις ευλογημένες ενέργειές μας για να προετοιμάσουμε τις ιερές κοινότητές μας να αντικαταστήσουν τους σημερινούς ηγέτες με τους δικούς μας. Αυτό αναμένεται σύντομα. Ο Ουρανός μας ενημέρωσε επίσης, να ειδοποιήσουμε εκείνους που προετοιμάζουν την άμεση αντικατάσταση του τρέχοντος οικονομικού συστήματος, να είναι έτοιμοι να δράσουν, καθώς η τελική σειρά των φαινομένων ενσκήπτει τώρα στους ουρανούς. Αυτά τα γεγονότα πρόκειται να αναγγείλουν την επίσημη λήξη της συμφωνίας που υπεγράφη πριν από περίπου 13.000 χρόνια. Είστε στο κατώφλι μιας εξαιρετικά υπέροχης στιγμής της ευλογημένης ιστορίας σας. Οι εξαίσιες ευλογίες του Ουρανού πρόκειται τώρα να εκδηλωθούν και, εν ριπή οφθαλμού, να σας ωθήσουν σε μια νέα πραγματικότητα, που θα αποπνέει Αγάπη και Φως!
Να θυμάστε ότι το νέο οικονομικό σύστημά σας είναι απλώς μια προσωρινή λύση. Έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει, για να δεχτείτε την ατέρμονη ευημερία και να σας διδάξει, ότι η οικονομία του χρέους με τις πολλές απότομες ανατροπές και τις ανασφάλειές της είναι ένας τρόπος για το σκότος να σας ελέγχει. Αυτό το πεδίο της κινούμενης άμμου ήταν στην πραγματικότητα μια μεγάλη ψευδαίσθηση, επιβεβλημένη από αυστηρές δεσμεύσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, να μειώσει το δημόσιο χρέος και να σας φέρει μια προσωρινή ευημερία. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια ευημερία ήταν πάντα δυνατή από την αρχή και συνιστά αυταπάτη το να πιστεύει κανείς κάτι άλλο. Η ποσότητα του διαθέσιμου χρυσού κρατήθηκε κρυφή για λόγους χειραγώγησης και το ίδιο ισχύει για τα διαμάντια και τα λεγόμενα πολύτιμα μέταλλα και πέτρες. Η διαθεσιμότητα αυτών των αγαθών περιοριζόταν, για να δημιουργήσει έναν τεχνητό ορισμό του πλούτου και να επιβάλει τις έννοιες της σπανιότητας, της φτώχειας και του χρέους. Διαθέτετε τη δυνατότητα να φέρετε στο προσκήνιο μια αστείρευτη πηγή πλούτου και να απολαύσετε μια πολυτελή ζωή. Το κλειδί είναι να μάθετε να αγαπάτε και να νοιάζεστε ο ένας τον άλλο!
Σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ετοιμάζεται να εμφανιστεί, θα γίνετε ικανοί να νοιάζεστε βαθιά ο ένας για τον άλλο και για τη Μητέρα Γη. Στο εσωτερικό του πατρώου κόσμου σας βρίσκεται η Αγκάρθα, η οποία είναι ένα πεδίο της πέμπτης διάστασης. Ο Ουρανός πρόκειται τώρα να επιτρέψει στη Μητέρα Γη να επεκτείνει προς τα έξω αυτό το πεδίο, στον κόσμο της επιφάνειας. Αυτό σημαίνει, ότι κάθε ένας από σας χρειάζεται μια μεταμόρφωση σε μια πλήρως συνειδητή κατάσταση ύπαρξης της πέμπτης διάστασης. Αυτή η μεταμόρφωση είναι σε εξέλιξη, και οι ευλογημένες αλλαγές που προκαλούνται σ’ εσάς είναι το πραγματικό μέσο για τη μετατροπή σας σε αυτό το θεϊκό και αθάνατο Ον. Πολλά θα απαιτηθούν από εσάς. Θα αναλάβετε μια σειρά νέων καθηκόντων και ως προς αυτό είμαστε προετοιμασμένοι να σας διδάξουμε πολλά, που θα είναι το κλειδί για την κατανόηση του ποιοι πρόκειται να γίνετε. Σας καλούμε να αποδεχθείτε αυτή την πρόταση και να απορρίψετε ευχαρίστως όλες τις αερολογίες, που το σκότος σας έχει ταΐσει δια μέσου των αιώνων. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη σοφία σας για να επικυρώσετε τις αλήθειες που ο Ουρανός πρόκειται να σας δείξει και καταλάβετε ακριβώς το πόσο εκπληκτικά παιδιά του Θείου προορίζεστε να γίνετε!

Σήμερα σας φέραμε περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Η διαστημική και η πνευματική οικογένειά μας είναι εδώ, για να ολοκληρώσουν τη θεία αποστολή της επαναφοράς της πραγματικότητάς σας σε μια κατάσταση ιερή και ευλογημένη από τον Ουρανό. Η στιγμή έχει έρθει για μια ευλογία, που πολύ την αξίζετε! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |