Home > Ellenika > Sheldan Nidle - March 19, 2013

 19 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/sn031913.htm

19 Μαρτίου 2013

Dratzo! Ερχόμαστε και πάλι! Ο κόσμος σας συνεχίζει να ακροβατεί στο κατώφλι ενός νέου βασιλείου. Τα τσιράκια του σκότους γνωρίζουν πολύ καλά πόσο κοντά είναι η πραγματικότητά σας σε μια πολύ σημαντική μεταμόρφωση. Παρακολουθούμε διάφορες εξελίξεις που στήνονται από τους σκοτεινούς, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν κάπως τη μοίρα που τους περιμένει. Τα «παιδιά» των Ανουννάκι έχουν κυβερνήσει τις ζωές σας με έναν αδιαμφισβήτητο τρόπο για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες, αλλά αυτή η παρατεταμένη δυσαρέσκεια τώρα πλησιάζει στο τέλος της. Μέχρι τώρα έβρισκαν πάντα έναν τρόπο να ξεφεύγουν από σοβαρές αντιξοότητες και εξακολουθούν να ελπίζουν σε κάποιο μέσο αναμόρφωσης της σημερινής τους κατάστασης. Έχουμε νέα για σας σκοτεινοί αλαζόνες «Αυτή τη φορά, ό,τι έχετε σχεδιάσει δεν πρόκειται να σας σώσει Παρακολουθούμε τις τελευταίες αδέξιες προσπάθειές σας για την πρόκληση περιστατικών, σχεδιασμένων για την ανάφλεξη μιας μεγάλης σειράς συγκρούσεων. Αυτή τη φορά, σκοτεινοί, δεν θα σας επιτραπεί να συνταράξετε τον κόσμο. Οι ιεροί σύμμαχοί μας καταλαμβάνουν τώρα θέσεις, που μπορούν να περιορίσουν αποτελεσματικά ό,τι σχεδιάζετε. Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα δίκτυο, που μπορεί να παρέμβει αποτρεπτικά, όταν αυτό απαιτηθεί. Ο χρόνος της προδιαγεγραμμένης απομάκρυνσής σας από την εξουσία όντως πλησιάζει γρήγορα!
»Ο Ουρανός έχει ορίσει το μέλλον σας και το καθήκον μας είναι να φέρουμε σε πέρας αυτές τις ιερές αποφάσεις, όταν μας δοθεί από τους ουράνιους συμβούλους μας το σήμα να το πράξουμε. Όταν η Ατλαντίδα έπεσε στον φλογερό και υγρό τάφο της, οι Ανουννάκι έκαναν την εμφάνισή τους και έγινε σ’ αυτούς μια ειδική παραχώρηση από τον Ουρανό, και, όπως σας έχουμε συχνά υπενθυμίσει, η παραχώρηση αυτή περιέχει ένα προκαθορισμένο χρονικό όριο. Αυτή η γεμάτη χάρη στιγμή για την έξοδό σας είναι εδώ. Σύντομα, θα πραγματοποιηθεί ένα λαμπρό γεγονός! Αυτό το Φως θα μας επιτρέψει να έρθουμε και να εξασφαλίσουμε μια μεγάλη νίκη όχι μόνο για το Φως, αλλά και για τους πολύπαθους ανθρώπους, που ζουν στον επιφανειακό κόσμο αυτού του ιερού πλανήτη. Η σκοτεινή και φοβερή τεχνολογία σας δεν μπορεί πλέον να εμποδίσει το αναπόφευκτο. Αυτό το ζωντανό πεδίο, και μάλιστα ολόκληρο αυτό το ηλιακό σύστημα, είναι σε επείγουσα ανάγκη για μια σειρά σαρωτικών αλλαγών, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα πολύ ταιριαστό προοίμιο για την ανάβαση σε μια νέα, πεμπτοδιάστατη πραγματικότητα. Το ειδικό καθήκον μας είναι να διευκολύνουμε αυτές τις μεταβολές και να σας αποσπάσουμε από την εξουσία. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Περιμένουμε τους κήρυκες αυτής της νέας πραγματικότητας, και στη συνέχεια θα γίνει ένας διεξοδικός απολογισμός του παλιού, απερχόμενου μοντέλου και εκείνων που το επινόησαν.
»Αυτή η περίοδος αναμονής πλησιάζει γρήγορα στη λήξη της. Το ξέρετε αυτό, και όμως συνεχίζετε να γυροφέρνετε θορυβώντας για να αναγκάζετε τις παραπλανημένες συμμαχίες σας να κρατήσουν αντίσταση στο αναπόφευκτο. Ο χρόνος για την απομάκρυνση του προσωπικού σας πλησιάζει. Οι σύμμαχοί μας είναι απασχολημένοι με το να προσθέτουν ονόματα στις ήδη μεγάλες λίστες των κρατουμένων. Τα ειδικά δικαστήρια, που έχουν συσταθεί για να εκτελέσουν τις δίκες σας, είναι σε αναμονή και οι ατζέντες τους περιμένουν να ανακοινωθούν. Τα ιερά γεγονότα, για τα οποία έχει μιλήσει ο Ουρανός, συμβαίνουν και οδεύουν προς ένα εξαιρετικά εκπληκτικό κρεσέντο! Ο τερματισμός της τρελής βασιλείας σας είναι κοντά, καθώς αυτό το ιερό «ρολόι» δουλεύει αναπόδραστα προς την αλλαγή. Πάνω από σας, σκοτεινοί, βρίσκεται ένας τεράστιος στόλος, που εγγυάται το προφητευμένο τέλος σας. Έτσι μη σκέφτεστε ούτε για ένα λεπτό, ότι όποια μικρή δραστηριότητα έχει μείνει στις εντολές σας, θα μπορέσει με οποιονδήποτε τρόπο να εμποδίσει αυτή τη θεϊκή τροπή των γεγονότων! Εν τω μεταξύ, εσείς επιτίθεστε στην ατμόσφαιρα και μεταβάλλετε δραστικά την ίδια τη φύση των οικοσυστημάτων της Γαίας. Αυτές οι ενέργειές σας επιβεβαιώνουν την ανάγκη να φύγετε και να φύγετε τώρα.»
Το Κεντρικό Συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μας κάλεσε πάνω από δύο δεκαετίες πριν, για να πραγματοποιήσουμε αυτό που ο Ουρανός ζητάει τώρα από εμάς, δηλαδή, μια μαζική προσεδάφιση του προσωπικού μας στα ιερά εδάφη της Γαίας. Το σκότος τρομάζει στην σκέψη και μόνο αυτού του ενδεχόμενου. Παρ' όλα αυτά, αυτή η στιγμή έχει σχεδόν φθάσει. Μετά από αμέτρητες ασκήσεις και μυριάδες τροποποιήσεις και αναπροσαρμογές, είμαστε πανέτοιμοι να έρθουμε και να σας επισκεφθούμε μαζικά. Η αποστολή αυτή έχει υποστεί πολλές ενσαρκώσεις και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στα αγαπημένα αδέλφια μας αυτού του κόσμου ένα μεγάλο δώρο: το τελικό τμήμα της ολάνοιχτης πλέον λεωφόρου προς την πλήρη συνείδηση, για εκείνους που ζουν στο βασίλειο της επιφάνειας της Γαίας. Κάθε ένας από εσάς είναι προορισμένος να βιώσει για άλλη μια φορά τις χαρές της πλήρους συνείδησης. Ακόμα και τα πιο σκληροπυρηνικά τσιράκια του σκότους τελικά θα επανασυνδεθούν με αυτήν την λαμπρότατη κατάσταση ύπαρξης! Πρόκειται πραγματικά για μια μεταβολή πλανητικής έκτασης! Το ηλιακό σύστημά σας και κάθε ένας από εσάς πρόκειται να γίνετε μέλη αυτού του νέου αστρικού έθνους. Στη συνέχεια θα μπορείτε να επανασυνδεθείτε με την Αγκαρθινή οικογένειά σας και να επιστρέψετε τον όμορφο πατρώο κόσμο σας, ενωμένον, στο Φως!

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Φτάνουμε με χαρά στις καρδιές μας και ένα λαμπρότατο Φως να μας καθοδηγεί! Οι μεγάλοι διαχειριστές μας στον Ουρανό μας ενημερώνουν, ότι ένας πολύ ευοίωνος καιρός έχει φτάσει! Οι Ουρανοί έχουν αρχίσει να κινούνται με ένα τρόπο, που αντανακλά τις ιερές προθέσεις του Ανώτατου Δημιουργού. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο καιρός είναι στο κατώφλι των αλλαγών. Εάν συμβουλευτείτε την γνώση της καρδιάς σας, θα νιώσετε ότι κάτι πραγματικά τεράστιο σε εύρος συμβαίνει. Ο Ουρανός είναι ένα τεράστιο υπερδιαστατικό πεδίο. Στα πεδία χαμηλότερης δόνησης, ο Ουρανός αρχίζει να διαμορφώνει μια φυσική εκδοχή, η οποία, καθώς κατέρχεται, γίνεται ο φυσικός κόσμος. Εμείς τώρα κινούμε μια εκδοχή του φυσικού κόσμου προς τα πάνω, και εκ των υστέρων θα αναμορφώσουμε το πώς ο φυσικός κόσμος θα ξεδιπλωθεί. Καθώς θα εξελίσσεται αυτή η επιχείρηση, θα έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε την ευλογημένη χάρη μας και έτσι θα ενεργούμε ως ένας θείος πληρεξούσιος συνδημιουργός για τον φυσικό κόσμο εν γένει.
Αυτό το αναφέρουμε τώρα για ένα σκοπό: πρέπει να δείτε, ότι αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι μόνο μια «αστραπή μέσα στη νύχτα». Οι εξελίξεις εδώ έχουν έναν υψηλό πνευματικό και φυσικό σκοπό. Επιστρέφεστε στην φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης, ώστε να μπορείτε να μας βοηθήσετε σωστά σε μια πολύ ειδική και ιερή υπηρεσία. Αυτή είναι η στιγμή, που η σκληρά κερδισμένη σοφία σας θα μπορέσει να τεθεί στην καλή χρήση της αναδιαμόρφωσης του φυσικού κόσμου και της παροχής βοήθειας στο ξεδίπλωμά του. Αυτή η μελλοντική αποστολή αναμενόταν από τον Ουρανό από τότε που επέτρεψε στο σκότος να εκτελέσει μια σειρά από δραστικές νοθεύσεις στη συνείδησή σας. Αυτό εξηγεί το γιατί αυτοί οι καιροί είναι τόσο ζωτικής σημασίας. Είναι ο καιρός που όχι μόνο ανακτάτε τις αρχικές σας ικανότητες, αλλά τις ενισχύετε σε μεγάλο βαθμό, ως αποτέλεσμα της σοφίας που συσσωρεύσατε κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής σας μέσα από τα σκιερά πεδία του σκότους. Αυτό το φοβερό διάστημα, που τόσο γενναία υπομείνατε, τώρα θα παράσχει μεγάλα οφέλη στον τρόπο με τον οποίο θα μεταμορφωθεί ο φυσικός κόσμος στους καιρούς που έρχονται.
Αυτή η διαδικασία εσωτερικής και εξωτερικής αλλαγής είναι ο λόγος για τον οποίο, αυτή η μεγάλη συλλογή ψυχών που είσαστε, είχε αυτή την ειδική παραχώρηση, που έγινε προς χάριν της. Είστε μια πολύ ελπιδοφόρα πολυποίκιλη ομάδα πνευματικής ενέργειας. Είστε στην πραγματικότητα η κρέμα της συγκομιδής της ανθρωπότητας! Ο χρόνος που δαπανήσατε στη Γαία ήταν για να σας προετοιμάσει, κατ' αρχήν, με το να έχετε ενδιαφέρον για ένα από τα πιο ιερά όντα στον φυσικό κόσμο. Από αυτήν την ομάδα προερχόμαστε εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοί σας, και τώρα σύντομα, ο κάθε ένας από εσάς. Επιπλέον, υπάρχει το ιερό πεδίο της Αγκάρθα. Μια και είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, εμείς, με τη χάρη των ιερών Ουράνιων Διαχειριστών μας, πρόκειται να φέρουμε σε πέρας μια θαυμαστή αποστολή για το σύνολο του φυσικού κόσμου. Αυτό σας επιβάλλει να είστε υψηλόφρονες και να βασιστείτε στα θεία προσόντα σας της υπομονής και της καρτερίας. Κρατήστε σταθερά, αντιληφθείτε τι αναδύεται ήδη γύρω σας και συμβάλλετε στη δημιουργία αυτού του πολύ έξοχου δώρου από τον Δημιουργό: την πλήρη συνείδηση. Εμείς θα είμαστε εκεί για να σας καθοδηγήσουμε στο πεπρωμένο σας. Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα μιλήσαμε για το πώς θα μεταμορφωθεί ο κόσμος σας. Πολλά συμβαίνουν, που πολύ σύντομα θα αλλάξουν τον κόσμο όπως τον γνωρίζετε. Ο χρόνος της υπεροχής του σκότους έχει σχεδόν τελειώσει και ο χρόνος για το Φως πρόκειται τώρα να εκδηλωθεί ολόγυρά σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |