Home > > Sheldan Nidle - November 19, 2013

Sheldan Nidle - 19 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://www.paoweb.com/uf111913.htm

Selamat Bratzo! Ερχόμαστε με μια έκθεση σχετικά με το τι διαμορφώνεται σε όλον τον πλανήτη σας. Επί του παρόντος, το σκότος πιέζεται να παραιτηθεί από ένα μεγάλο μέρος του γήινου πλούτου και της εξουσίας του. Κατά συνέπεια, όλες οι μεγάλες κυβερνήσεις στον κόσμο σας θα είναι είτε πτωχευμένες ή σχεδόν πτωχευμένες. Το γεγονός αυτό αποκρύπτεται, για να διατηρηθεί η σημερινή εξαπάτηση, χωρίς να προκληθεί η οργή και ο πανικός, που θα προκύψουν, όταν αυτή η αλήθεια γίνει δημόσια γνωστή. Ο πραγματικός πλούτος της παγκόσμιας κοινωνίας σας θα εμφανιστεί μόνον όταν υλοποιηθεί μια παγκόσμια νομισματική αναδιαμόρφωση, βασισμένη σε νομίσματα με αντίκρισμα σε χρυσό. Η πραγματικότητα αυτή είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί στο κοινό. Όταν συμβούν αυτές οι ανακοινώσεις, θα μιλούν επίσης και για μια νέα σειρά προσωρινών κυβερνήσεων. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται ευαίσθητες διαπραγματεύσεις, για να επιτραπεί σε όλα αυτά να συμβούν. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας είναι πλέον σε θέση ισχύος και κάνουν ό,τι απαιτείται για να θέσουν αυτή τη δύσκολη μετάβαση σε εξέλιξη όσο το δυνατόν ομαλότερα. Η ξεχωριστή στιγμή θα φτάσει σύντομα για όλους μας, για να δώσει σε αυτόν τον πλανήτη και στον πληθυσμό της επιφάνειάς του ένα πολύ θαυμαστό δώρο.
Η παλιά τάξη των υποτακτικών των Ανουννάκι, που έχει τόσο ασύστολα κυβερνήσει αυτό το επιφανειακό βασίλειο, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη, ότι έχει φθάσει ο χρόνος της τιμωρίας της. Επί του παρόντος, υπάρχει μια σειρά ενταλμάτων σύλληψης από έναν αριθμό εθνικών οργανισμών, που έχουν σχέση με τη δικαιοσύνη και τον νόμο. Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, που θα οδηγήσουν σε ένα σύνολο μαζικών παραιτήσεων των ηγετών των μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και πολλών κυβερνήσεων. Οι συλλήψεις αυτές είναι κοντά στην πραγματοποίηση. Τα κρίσιμα στοιχεία είναι η αποδέσμευση των κεφαλαίων της ευημερίας και το ξεκίνημα της επίσημης έκδοσης νέων νομισμάτων, που θα είναι συνδεδεμένα σε μια νομισματική αναδιάρθρωση με βάση τον χρυσό. Η σκοτεινή συμμορία αντιλαμβάνεται την αβεβαιότητα της θέσης της. Ωστόσο, παραμένουν τόσο αλαζόνες όσο ήσαν πάντα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει εμείς να ολοκληρώσουμε αυτή την επιχείρηση στην πληρότητά της, με αυτοκυριαρχία και με την κατάλληλη νομική οξυδέρκεια. Οι αντιπρόσωποί μας και εκείνοι που υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους ετοιμάζονται να πατήσουν το κουμπί στην σωστή θεία στιγμή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό θα συμβεί σύντομα!
Οι σύνδεσμοί μας παρακολουθούν τις μετακινήσεις των χρημάτων και την σημαντική ισχυροποίηση των θέσεων των διαπραγματευτών μας. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα συμβούν πολλά μεγάλα γεγονότα. Αυτό το σύνολο στιγμών θα είναι πράγματι μια παγκόσμια Ημέρα Των Ευχαριστιών. Βλέπουμε πώς εκείνο που έχει πάρει τόσον καιρό να δημιουργηθεί, τώρα εκδηλώνεται. Το σκότος και οι πολλοί συνεργάτες του πρόκειται να συλληφθούν και να κρατηθούν για μια σύντομη δίκη, που θα βάλει τέλος στις χιλιετίες της κυριαρχίας τους. Η διεργασία αυτή πρέπει να γίνει με ορθό και νόμιμο τρόπο. Μην ξεχνάτε, ότι το σημερινό πεδίο σας εξακολουθεί να είναι νομικά η «αυτοκρατορία της Ρώμης» και οι εξαρτώμενες από αυτήν, πολυάριθμες αυτόνομες κρατικές οντότητες. Αυτό πρέπει κατάλληλα να ληφθεί υπόψιν, ώστε η προσεχής περίοδος της συνειδησιακής μεταμόρφωσής σας να μπορεί να διεξαχθεί με έναν ιερό και θείο τρόπο. Αυτή είναι η πρόθεση και ο τρόπος του Ουρανού. Έτσι, εμείς και οι σύμμαχοί μας ενεργούμε αναλόγως, και κάθε δράση αναλαμβάνεται με αυτό κατά νου. Κάθε έγγραφο γράφεται ακολουθώντας αυστηρές ουράνιες εντολές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με ό,τι γίνεται.
Τώρα, το πραγματικά συναρπαστικό μέρος μπορεί να αρχίσει. Είμαστε πολύ κοντά σε αλλαγές στην πραγματικότητά σας, που θα κορυφωθούν με μια επίσημη κυβερνητική αποκάλυψη. Αυτή η αποκάλυψη θα επιτρέψει σ’ εμάς να βγούμε μπροστά και να εξηγηθούμε απέναντί σας. Θα επιτρέψει, επίσης, στους Αναληφθέντες Διδασκάλους να σας στρέψουν προς τις αλήθειες, που για καιρό ήσαν περίπλοκες στα πολλά ιερά κείμενά σας. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα για μια μεγάλη μεταβολή στον τρόπο, με τον οποίο βλέπετε αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τους εαυτούς σας. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σας, και θα πρέπει να γίνει με τρόπο σωστό και θείο. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε εύθετο χρόνο, αλλά και να σας επιτρέψει να απορροφήσετε πλήρως τη σπουδαιότητα αυτού που θα έχει συμβεί. Αυτή θα είναι η πιο ευρείας κλίμακας μεταβολή απ’ όσες έχετε ποτέ συναντήσει. Θα είναι το θείο προανάκρουσμα μιας πραγματικότητας, που οι περισσότεροι από εσάς δεν θα μπορούν γρήγορα να κατανοήσουν, και θα ζητήσουν από εμάς να επανέλθουμε σ’ αυτά τα γεγονότα με πολλές λεπτομέρειες, για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αυτά τα γεγονότα θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα, και θα σας προετοιμάσουν για το βασίλειο της πλήρους συνείδησης, στο οποίο θα πλησιάζετε να εισέλθετε. Αυτό το θαύμα πρόκειται τώρα να εκδηλωθεί!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε αυτή την ημέρα, για να σας πούμε πολλά ευλογημένα πράγματα! Οι ιεροί συνεργάτες μας εργάζονται επιμελώς για να ετοιμάσουν ένα νέο, παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αυτό το σύστημα θα είναι γεμάτο με παραδοσιακούς εποχιακούς περιορισμούς, καθώς μπαίνουμε στην περίοδο των εορτών. Είναι πραγματικά καιρός να τιμήσουν την πρόθεση του Ουρανού και να επιτρέψουν να εκδηλωθεί σ’ αυτόν τον κόσμο μια παγκόσμια ευημερία. Ακόμη περισσότερο, αυτός είναι ο πιο κατάλληλος καιρός για να ξεκινήσει μια διαδικασία, που θα ευλογήσει αυτόν τον κόσμο με μυστικές αλήθειες για τους άγνωστους λόγους, που κάνουν αυτήν την περίοδο εορταστική. Προσεγγίζουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο και μαζί με αυτό τις αναμνήσεις από τις χρυσές εποχές του παρελθόντος και την πτώση της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Είμαστε επίσης έτοιμοι να συνειδητοποιήσουμε το πώς έχουμε όλοι την καταγωγή μας στ’ αστέρια. Ο Ουρανός μας ευλόγησε και μας έστειλε σε αυτό το ιερότατο σημείο. Προσεγγίζουμε τώρα τα γενέθλιά του και, στη θεία στιγμή, την ανάγκη κατανόησης της πλήρους σημασίας του πράγματος. Οι ευλογημένες παραδόσεις μας πρέπει να γίνουν γνωστές με έναν εντελώς νέο τρόπο.
Τα μαθήματά μας θα επεκτείνουν αυτά που γνωρίζετε και θα σας προετοιμάσουν για τις ευθύνες που μας δόθηκαν από τον Ουρανό. Η παγκόσμια κοινωνία γνωρίζει λίγα για τον εαυτό της ως ένας λαός. Η αλήθεια πρέπει να δοθεί σε ζωηρά, διαρκή χρώματα, που θα κάνουν «κλικ» στην συλλογική διάνοιά σας. Αυτά τα «κλικ» θα αναμοχλεύσουν ψυχικές μνήμες, που λένε ιστορίες για το πώς φτάσαμε εδώ και τι συνέβη σε μας στη διάρκεια των χιλιετιών. Ιερό καθήκον μας είναι να παράσχουμε τα μέσα να μάθετε, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε πού πηγαίνετε και γιατί. Αυτή η παγκόσμια κοινωνία έχει μια κληρονομιά, που είναι άγνωστη σ’ εσάς σήμερα. Όμως, κάθεται βαθιά μέσα στο εσώτερο, ανώτερο μυαλό σας. Τα μαθήματα που θα δώσουμε, θα ξεκλειδώσουν αυτές τις βαθιές μνήμες και θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε καλύτερα πώς ήρθατε εδώ. Όλοι έχουμε μια ιερή αποστολή να εκτελέσουμε. Όλοι έχουμε ιερά καθήκοντα προς τη Γαία, αυτόν τον ζωντανό, στοργικό κόσμο.
Ο Δημιουργός όλων μας, μας έστειλε εδώ με ένα σύνολο προδιαγεγραμμένων καθηκόντων. Αυτά τα καθήκοντα έχουν ξαναγραφεί από το σκότος σε μια σειρά των λεγομένων ιερών κειμένων. Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που πραγματικά έχει δοθεί, και να ενωθούμε ως λαός. Σε αυτήν την πολύ ευλογημένη κατάσταση, θα μπορούμε να εκτελέσουμε αυτά τα ιερά καθήκοντα και να πάρουμε τις νέες, πλήρως συνειδητές μορφές μας. Εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγούμε και να σας επιβλέπουμε με Φως και με Αγάπη. Εμείς ενημερώνουμε με τις διδασκαλίες μας. Ενημερώνουμε με το να σας απελευθερώσουμε από ένα βάρος και έναν αχρείαστο «φόβο» για τον Ουρανό. Δεν υπάρχουν προδιαγεγραμμένες «τιμωρίες». Ο Ουρανός έχει να κάνει με την Αγάπη, με το Φως και την εκπλήρωση του ξετυλίγματος του θείου σχεδίου. Είμαστε εδώ για να σας προετοιμάσουμε να εγκαταλείψετε πεποιθήσεις, που εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία εντός σας. Έρχεται ο καιρός να συγχωρήσετε, να ενωθείτε και να εργαστείτε με αρμονία ο ένας με τον άλλον. Σκεφθείτε όλα αυτά που έχετε να πραγματοποιήσετε!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη σειρά των μηνυμάτων μας. Έχουμε προσπαθήσει μέσα από αυτά να σας δώσουμε μια εικόνα για το τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη. Έχουμε δώσει επίσης κάποια σοφία από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία για την προσεχή πρώτη επαφή μαζί σας. Τα γεγονότα που απαιτούνται για την προώθησή της τώρα εκδηλώνονται. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |