Home > > Sheldan Nidle - 18 Ιουνίου 2013

Sheldan Nidle - 18 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf061813.htm

Selamat Jarin! Επιστρέφουμε με πολλά να συζητήσουμε. Όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος σας εξακολουθεί να υπόκειται στις τελευταίες ξεθωριασμένες γελοιότητες της παλιάς πραγματικότητας. Κάθε στιγμή που περνάει φέρνει την σκοτεινή συμμορία πιο κοντά στο αναπόφευκτο τέλος της. Παρακολουθούμε με συμπόνια καθώς έρχεται να αναγνωρίσει και να καταπιαστεί με το αποτέλεσμα των επιλογών της: την πλήρη κατάρρευση όλων όσων έχει γνωρίσει. Εκείνοι από τους συνεργάτες μας που ασχολούνται με το θέμα αυτό ολοκληρώνουν την επιχείρηση, η οποία θα καταστήσει αυτούς τους σκοτεινούς ανίσχυρους και μόνο ένα κέλυφος εκείνου που ήσαν κάποτε. Η νέα διακυβέρνηση, που θα διαδεχθεί την παλαιά τάξη πραγμάτων, θα εξηγήσει το κύριο σχέδιο για την αλλαγή και το κατά προσέγγιση χρονοδιάγραμμα, και ένα μέρος από αυτό είναι πιθανό να εκπλήξει ακόμα και εκείνους από εσάς, που είναι πολύ ενημερωμένοι. Αυτές οι εκπομπές θα οδηγήσουν γρήγορα σε μια πλήρη αποκάλυψη της καλοπροαίρετης ύπαρξής μας και των λόγων, για τους οποίους είμαστε εδώ. Μόλις γίνουν αυτά, θα μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και να σας παρουσιάσουμε μια χρονολογική περιγραφή της προέλευσης και της ιστορίας σας, και μια εισαγωγή στα θαύματα της πλήρους συνείδησης. Πρωταρχική αποστολή μας είναι να σας επιστρέψουμε σε μια κατάσταση ένωσης με τον εαυτό σας, και αυτό θα ολοκληρωθεί αφού θα έχουμε προσγειωθεί και εσείς θα έχετε γνωριστεί με την οικογένειά σας της Έσω Γης.

Είναι σημαντικό για σας να κατανοήσετε τι περιλαμβάνεται στη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά όντα. Είναι, πραγματικά, μια πολύ σύνθετη και λεπτή επιχείρηση. Διαθέτετε μερικά δισεκατομμύρια διακόπτες RNA / DNA, οι οποίοι πρέπει να αντιστραφούν. Έχετε, επίσης, σχεδόν ένα εκατομμύριο μίλια από μοναδικές φυσικές δομές, που απαιτούν ειδικές τροποποιήσεις. Όλα αυτά πρόκειται να επιτευχθούν με ένα μέσο που έχει επινοήσει ο Ουρανός και το οποίο θα ελέγχεται από τη δική σας θεία Θέληση. Όλη αυτή η διαδικασία πρόκειται να διεξαχθεί με μια σειρά από ιερές φόρμουλες, που έχουν δοθεί σ’ εμάς από τις ιατρικές ομάδες μας και τους ουράνιους συμβούλους μας, και με τη χρήση τεχνικών, που έχουν επιτραπεί μόνο λόγω της ειδικής εντολής, που συνδέεται με το πεπρωμένο σας: να γίνετε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Ο Ουρανός παρακολουθεί όλα αυτά πολύ στενά και μας διαβεβαιώνει ότι πρόκειται να μετακινηθείτε σύμφωνα με το θείο χρονοδιάγραμμα, το οποίο μεταφράζεται σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Τώρα στέκεστε στο κατώφλι αυτού του χρόνου, καθώς η θεϊκή στιγμή σας έχει φτάσει. Κοιτάζοντας γύρω σας, έχετε τη δυνατότητα να αντιληφθείτε την τεράστια σημασία αυτής της πολύ μοναδικής και πολύτιμης στιγμής.

Κάθε μέρα συνδιαλεγόμαστε με τη σκοτεινή συμμορία σας και απορούμε με τη στάση της, της επιμονής και της φαινομενικής άγνοιας γύρω από την προοπτική οποιασδήποτε μελλοντικής αλλαγής. Στην πραγματικότητα απλά κάνει αυτό που το Θείον επιθυμεί. Από τη μία πλευρά πιστεύει βαθιά στον εαυτό της και στην αήττητη φύση της, και από την άλλη, παρακολουθεί πανικόβλητη, καθώς τα πολλά σχέδιά της εξουδετερώνονται από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, που ανακύπτουν από τη σύγκρουση μεταξύ των επιθυμιών της και της εισερχόμενης θείας πραγματικότητάς σας. Αναγνωρίζει τώρα ότι αυτός ο διχασμός είναι αστήρικτος, καθώς βλέπει πόσο κοντά είναι η κατάρρευση του κόσμου της, και μια αίσθηση συμφοράς έχει κυριεύσει τις ηγετικές ομάδες, καθώς κοιτάζουν το άγνωστο κατά πρόσωπο. Αρχίζουν να βλέπουν, ότι η αήττητη φύση τους και η δύναμη, που τις είχαν πάρει ως δεδομένες, είναι ψευδαισθήσεις και όλα τα σχέδια που είχαν κάνει ήσαν τελικά όνειρα απατηλά. Ως εκ τούτου, η αταξία τους μεγαλώνει και η ικανότητά τους να κατευθύνουν τις υποθέσεις του κόσμου παραπαίει και εξασθενίζει. Καθώς η λαβή τους αποδυναμώνεται, το εισερχόμενο Φως παίρνει τη σκυτάλη και τώρα μια μεγάλη μετακίνηση προς το Φως είναι προ των πυλών! Η πραγματικότητά σας έχει φτάσει σε αυτό που ονομάζεται «σημείο της θείας αλλαγής της».

Κατά την επόμενη φάση των επιχειρήσεων, πρόκειται να μεταδοθούν άνευ προηγουμένου ανακοινώσεις, συνοδευόμενες από μια μεγάλη εκταμίευση πλούτου, τη νέα διακυβέρνηση και την αποκάλυψη. Η νέα διακυβέρνησή σας θα είναι πλήρως διαφανής και ένα πραγματικό όργανο του Θείου. Θαύματα και εξαίσια πράγματα θα είναι καθημερινή πραγματικότητα! Πάρτε μια στιγμή για να συνειδητοποιήσετε το βαθύ νόημα αυτού που βρίσκεται μπροστά σας. Είναι πολύ εύκολο να υποτιμήσετε την επίπτωση αυτών των γεγονότων στα συναισθήματά σας, στη ζωή σας, στις γειτονιές σας, και στην ανθρωπότητα ολόκληρη. Το φαινομενικά αδύνατο θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας, προκαλώντας βαθιά μέσα σας το αίσθημα μιας αρμόζουσας ευγνωμοσύνης και ταπεινότητας. Αλλά νιώστε επίσης τον θρίαμβο, καθώς όλα αυτά που έχετε οραματιστεί τόσο υπομονετικά και για τόσο πολύ καιρό, επιτέλους γίνονται πραγματικότητα! Δεν είναι ώρα για χαλάρωση. Πρόκειται γι’ αυτό στο οποίο ήταν εστιασμένη όλη η δουλειά και η αφοσίωσή σας. Και τώρα η δύναμη και η συμπόνια σας χρειάζονται ακόμα, καθώς οι σκοτεινοί θα περνούν από τις δίκες της λογοδοσίας τους και στη συνέχεια θα πάρουν τις θέσεις τους ανάμεσά σας. Καθώς θα επιστρέφετε στην πλήρη συνείδηση, όλος ο πόνος και ο θυμός θα εξαφανιστούν, όπως και το παρελθόν!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά στο Φως! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σε μια ώρα χαράς και μεγάλης αλλαγής στην πραγματικότητά σας. Χιλιετίες έχουν οδηγήσει μέχρι αυτή τη στιγμή! Γίνεστε μάρτυρες σε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που οι πιο πολλοί έχουν θεωρήσει αδύνατο: τον τερματισμό μιας εδραιωμένης πραγματικότητας, που σας ανάγκαζε να σκέπτεστε, να δράτε και να πιστεύετε πράγματα, που το σκότος θεωρούσε πρακτικά για τους σκοπούς του. Κάθε μέρα το Ιερό βεβηλωνόταν και στο Καλό επιτρέπονταν μικρά περιθώρια. Αυτή η καταπίεση της φυσικής σας κατάστασης ύπαρξης τελειώνει και παρακολουθείτε την πτώση του σκότους από την χάρη που υπάρχει γύρω σας. Περιμένουμε με συγκίνηση και προετοιμαζόμαστε να σας αποκαλύψουμε την αλήθεια, που τόσον καιρό σας είχαν αρνηθεί. Η εκταμίευση των κεφαλαίων και η αλλαγή διακυβέρνησης θα είναι μόνο τα πρώτα σημάδια γι’ αυτά που έρχονται! Ο κόσμος σας σπεύδει ολοταχώς προς νέα πρότυπα και η αναπτυσσόμενη συνείδησή σας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί το δυσλειτουργικό θράσος της σκοτεινής συμμορίας.

Ο Ουρανός έχει διατάξει τις αλλαγές, που έχουν φέρει τον κόσμο σας σε αυτή την κατάσταση της μετάβασης και εσείς ξυπνάτε συλλογικά στο παγκόσμιο δίλημμα, που προκλήθηκε από την πλεονεξία του σκότους και την πλήρη αδιαφορία για τη φύση. Επίσης αναγνωρίζετε την μη μεταβλητότητα του σύντομου χρονικού διαστήματος, που απομένει για να αντιμετωπιστούν αυτά τα τεράστια ατοπήματα. Για να το κάνετε αυτό, απαιτούνται προηγμένα τεχνικά βοηθήματα και τεχνογνωσία, και γι' αυτό έχουμε εξασφαλίσει ειδικές παραχωρήσεις, που θα επιτρέψουν στη διαστημική οικογένειά σας να βελτιώσει γρήγορα αυτό που τόσο επιτακτικά αναμένεται από εσάς. Αυτή η κοινή επιχείρηση θα ισχυροποιήσει τη Θέλησή σας για το Καλό και γρήγορα θα επισκευάσει τον κόσμο της επιφάνειας της Γαίας. Η δραστηριότητα αυτή θα σας προετοιμάσει επίσης για τις ιερές διδασκαλίες μας και θα επιτρέψει στον καθένα σας να προσεγγίσει προσωπικά τη Γαία, η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε σε ευθυγράμμιση μαζί της και να σέβεστε και να θαυμάζετε τα πλήθη των αλληλένδετων οικοσυστημάτων της.

Προτείνουμε ότι ο χρόνος που απομένει θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για προβληματισμό: είναι σημαντικό να δείτε τι συμβαίνει και να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας για ένα ιερό ταξίδι στην Αλήθεια και στην Αγάπη. Πρόκειται να αλληλεπιδράσετε με εκείνους, οι οποίοι, πολύ καιρό πριν, είχαν την άδεια για μόνον έμμεση πρόσβαση σ’ εσάς, καθώς εσείς πέσατε στην περιορισμένη συνείδηση. Μέσα από τις χιλιετίες που ακολούθησαν, σ’ αυτά τα μέλη της οικογένειας είχε επιτραπεί μόνο ένα μικρό ποσό άμεσης αλληλεπίδρασης μαζί σας. Αυτό τώρα θα αλλάξει, και θα είστε σε θέση να τα δείτε μέσα από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και μερικές φορές αυτοπροσώπως. Θα μάθετε για την Αγάπη, και ότι η αφθονία σε όλα τα πράγματα είναι η φύση του σύμπαντος. Θα μάθετε πώς να ευδοκιμήσετε μέσα σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από την ανέχεια και τη σύγκρουση και τους σκληρούς μονόπλευρους κανόνες. Θα δείτε πώς θα μεταμορφωθεί το επιφανειακό πεδίο σας! Στη συνέχεια, βαθιά μέσα στην Ιερή Μητέρα σας, θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση και να μάθετε για το πεπρωμένο σας.

Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας. Χαιρόμαστε για όλα αυτά που συμβαίνουν. Αυτός ο όμορφος, μεταβαλλόμενος πλανήτης αρχίζει να εκφράζει τον ενθουσιασμό και τη χαρά ενός Όντος, που ξαναφέρνει το εσωτερικό και το επιφανειακό πεδίο του σε ενότητα. Εσείς επίσης πρόκειται να λάβετε μια υπέροχη σειρά δώρων από τον Ουρανό! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles