Home > > Sheldan Nidle - 11 Ιουνίου 2013

Sheldan Nidle - 11 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf061113.htm

Γεια σας! Επιστρέφουμε! Αυτή τη στιγμή οι συνεργάτες μας εκτελούν τις προσαρμογές και τις διευθετήσεις, στην κλίμακα που είναι απαραίτητες για να εξασφαλιστεί, ότι οι παραδόσεις της αφθονίας σας θα εκταμιευθούν όπως έχει προγραμματιστεί. Μια σειρά τελικών συμφωνιών και συμβάσεων ολοκληρώνονται, επίσης, τώρα. Έρχεται η στιγμή γι’ αυτές τις παραδόσεις να ξεκινήσουν με επιτυχία, και έτσι η σκοτεινή συμμορία παρακολουθείται στενά από έναν αριθμό ομάδων συνδέσμων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των Αγκαρθινών, ο σκοπός των οποίων είναι να δουν ότι δεν συμβαίνει σοβαρή παραβίαση πριν από την εντολή εκκίνησης, όπως έχει συμβεί τόσο συχνά στο παρελθόν. Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης, είναι σε εξέλιξη προληπτικές επιχειρήσεις, και δεν προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν κωλύματα, που ενδέχεται να προκαλέσουν ανακοπές ταχύτητας ή αποκλίσεις από την πορεία, στην οποία έχουμε τεθεί. Οι πολλές ομάδες, με τις οποίες βρισκόμαστε σε συνεργασία, έχουν ολοκληρώσει τις λίστες των δράσεών τους και τοποθετούν το απαιτούμενο προσωπικό στη θέση του. Παρακολουθούμε στενά αυτή την επιχείρηση για να εξασφαλίσουμε μια επίσημη έναρξη σε ένα προκαθορισμένο χρόνο. Οι δράσεις αυτές, όταν αρχίσουν, θα είναι οι πρώτες πινελιές σε ένα πολύ πλατύτερο καμβά, που προορίζεται να αλλάξει την πραγματικότητά σας πέρα από κάθε αναγνώριση!
Χιλιετίες πριν γεννήθηκε ένας δύσμοιρος κόσμος, ο οποίος υπήρξε το πεδίο διαβίωσής σας για πάρα πολύ καιρό. Αυτός ο κόσμος συνέθλιψε το μεγάλο δυναμικό σας, εξασθένισε το Πνεύμα σας, και επέτρεψε σε όσους βρίσκονταν στην εξουσία να σας καταπατούν. Αυτός ο κόσμος τελειώνει. Κάθε ένας από εσάς θα απελευθερωθεί και θα ενθαρρυνθεί να πορευτεί ελεύθερα στον δρόμο, που ορίζεται από τη σύμβαση της ζωής του. Ο στόχος αυτός θα ευδοκιμήσει μόλις οι απανταχού πράκτορες της σκοτεινής συμμορίας απομακρυνθούν από την εξουσία. Αρκετά γρήγορα θα είστε απελευθερωμένοι από τα αλλεπάλληλα εμπόδια και τα βάρη, με τα οποία είσαστε φορτωμένοι από τη γέννησή σας. Για να σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τη σημασία των ευκαιριών που σας περιβάλλουν τόσο γρήγορα, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και οι Αγκαρθινοί έχουν καταλήξει σε ένα πρόγραμμα διδασκαλιών για να σας καταστήσουν ενήμερους για ό,τι συμβαίνει, για το τι πρέπει να ξέρετε και για τον καλύτερο τρόπο να προσαρμόσετε τη νέα γνώση με τις ατομικές σας συνθήκες. Αυτές οι διδασκαλίες θα είναι μόνο οι κατευθυντήριες γραμμές, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση για το πώς μπορεί να μοιάζει ο νέος κόσμος σας. Οπλισμένοι με αυτά τα βασικά, θα μπορείτε να αποκτήσετε μια ευρύτερη κατανόηση του πώς η συνείδησή σας αλλάζει και μια σαφέστερη εκτίμηση του έργου, που εσείς και οι ατομικοί σας σύμβουλοι της Ομοσπονδίας θα εκτελέσετε μαζί.
Φανταστείτε για μια στιγμή τι τεράστιο αντίκτυπο θα έχει για σας αυτό το πρόγραμμα καθοδήγησης! Σε κάθε έναν από εσάς σε αυτόν τον πλανήτη θα ανατεθεί ο δικός του προσωπικός καθοδηγητής, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να σας οδηγήσει ήπια και στοργικά έξω από την ομίχλη και τη σύγχυση ενός σκοτεινού και θνήσκοντα κόσμου, και μέσα στην αυξανόμενη λαμπρότητα ενός φωτισμένου πεδίου, που πολλοί δεν θεωρούν δυνατό, ακόμη και στα πιο τρελά όνειρά τους! Πόσα να προλάβει κανείς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε έναν προσωπικό οδηγό στο πλευρό σας, εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, που θα μπορεί να σας ενημερώνει για τόσο πολλά πράγματα και θα είναι σε θέση να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας, καθώς αυτές θα ανακύπτουν. Πολύ περισσότερο εντυπωσιακές από τις αλλαγές στον πλανήτη σας και το ηλιακό σύστημα θα είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας και το πού αυτό θα σας οδηγήσει. Για να σας δώσουμε μια μικρή ένδειξη: έχετε μια έκφραση, «από τα κουρέλια στα πλούτη»*, και δική σας πρόκειται να είναι η μητέρα όλων των μεταμορφώσεων από τα κουρέλια στα πλούτη, που λαμβάνει χώρα σε πολλά επίπεδα, ειδικά στο πνευματικό. Μια τέτοια προοπτική μπορεί να σας βάλει γρήγορα σε μια υπερφόρτιση, και γι' αυτό θα χρειαστείτε σοφούς και στοργικούς συμβούλους, για να σας καθησυχάζουν και να σας ενημερώνουν, καθώς ο νέος κόσμος σας θα ξεδιπλώνεται.
Καθώς το νέο περιβάλλον σας θα ανθίζει γύρω σας, θα ξανα-ανακαλύψετε ποιοι δημιουργηθήκατε να είσαστε και γιατί ενσαρκωθήκατε σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα της φυσικής δημιουργίας. Μόλις ξεπεράσετε με επιτυχία τη μεγάλη καμπή, που είναι η πρώτη επαφή, θα μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας προς την κατανόηση της «γέφυρας», την οποία αντιπροσωπεύετε. Θα ζείτε σε δύο κόσμους: στον σημερινό σας της περιορισμένης συνείδησης και στο πεδίο της πλήρους συνείδησης, προς το οποίο θα κινείστε γρήγορα. Εδώ, πολλές νέες ιδέες θα γίνουν καθημερινές πραγματικότητες, όπως η σύμβαση ζωής σας και ό,τι αυτό σημαίνει, και οι Τέσσερις Νόμοι και ο ρόλος και οι επιπτώσεις τους στη γαλαξιακή κοινωνία. Με αυτά τα δεδομένα, θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια όλο και πιο τεκμηριωμένη διερεύνηση του πώς θέλετε να μοιάζει η δική σας γαλαξιακή κοινωνία. Η εμπειρία σας από το να ζείτε σε δύο κόσμους θα σας προσφέρει μοναδική σοφία, και είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί από τον Ουρανό για τη διάδοση του Φωτός. Πολλά όντα στη φυσική δημιουργία έχουν την ανάγκη της απόκτησης ενός Σώματος Φωτός και η δική σας μοναδική εμπειρία σ’ αυτόν τον τομέα θα είναι πολύτιμη γι’ αυτά, με την ουσιαστική μείωση της πορείας τους προς την πλήρη συνείδηση.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικά ευοίωνες! Πολλά πράγματα συμβαίνουν, που προαναγγέλλουν μια μεγάλη αλλαγή στην άκρως περιοριστική πραγματικότητά σας. Υποθέσεις στον κόσμο σας είναι έτοιμες να εκραγούν (όχι όμως κυριολεκτικά!). Ένα νέο εύρος δυνατοτήτων έχει επιτέλους εμφανιστεί, το οποίο υπόσχεται να δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους εμάς. Ο κόσμος σας είναι βυθισμένος στη δίνη ενός αγώνα, που αποτελεί την εκκόλαψη ενός νέου φάσματος ύπαρξης. Εν ολίγοις, μια ολόκληρη νέα εποχή και εντελώς νέοι τρόποι για να δημιουργήσουμε τη ζωή μας. Σημαίνει επίσης, ότι εμείς θα μπορούμε να έρθουμε ανάμεσά σας και πάλι για να διδάξουμε ό,τι γνωρίζουμε από τις εμπειρίες μας της πορείας προς την αθανασία. Το να σας φέρουμε αυτές τις αλήθειες είναι μια πολυπόθητη χαρά για μας! Εκείνο που μπορεί να μη συνειδητοποιείτε είναι, ότι έχετε μέσα σας μια ανεκτίμητη σοφία, που πρέπει να αναδειχθεί, και αυτό είναι εκείνο, στο οποίο εμείς θα συμβάλουμε: είναι καθήκον μας να ολοκληρώσουμε ό,τι έκαναν οι μεγάλοι πνευματικοί διδάσκαλοι χιλιάδες χρόνια πριν. Στη συνέχεια, αυτές οι θείες αλήθειες θα μπορούν επιτέλους να αναγνωριστούν σαφώς και να εκτιμηθούν σωστά από την ανθρωπότητα.
Αυτές οι μεγάλες αλήθειες θα διαμορφώσουν τη ζώσα καρδιά στον πυρήνα της γαλαξιακής κοινωνίας σας. Κάθε ένας από εσάς είναι μια σπουδαία και μοναδική εκδοχή του Δημιουργού, και μαζί εμείς μορφοποιούμε μια όμορφη συλλογή, που αποτελεί μέρος της ενότητας, που είναι όλη η Ζωή. Ο καθένας μας έχει καθήκοντα και δραστηριότητες, που θα πραγματοποιούμε σε συνεργασία με το άμεσο όλον, και αυτό με τη σειρά του θα συνδέεται με το ευρύτερο όλον, σαν μια τεράστια συμφωνία. Αυτή η υπέροχη αρμονία πρόκειται να φέρει χαρά στον Ουρανό και σε όλους όσους θα σταματούν για να ακούσουν και να παρατηρήσουν τα ιερά της επιτεύγματα. Το Πνεύμα διαχέει την Αγάπη και τη φροντίδα του γι’ αυτή την πραγματικότητα και εμείς έχουμε αναλάβει να σας φέρουμε κάποια αίσθηση εκείνων που έρχονται, και να σας προετοιμάσουμε γι’ αυτήν την πραγματικά πνευματική και φυσική πρώτη επαφή. Έχουμε δεσμευτεί να μετακινήσουμε αυτήν την πραγματικότητα και, στη συνέχεια, να αναλογιστούμε βαθιά τι σημαίνει αυτό. Βρισκόμαστε ακριβώς στο χείλος ενός κύματος δραστηριότητας, που θα μετατρέψει αιώνια τον κόσμο μας!
Ερχόμαστε, λοιπόν, γεμάτοι από χαρούμενη προσμονή και ξεχειλίζοντας από Αγάπη. Αισθανόμαστε βαθιά την ευθύνη του να εξηγήσουμε σ’ εσάς κάτι από όσα πρόκειται να εκδηλωθούν στις ζωές σας. Αυτή η γη δεν έχει δει κάτι παρόμοιο με αυτό που έρχεται, για πάνω από δεκατρείς χιλιετίες! Ο Ουρανός είναι πλήρως αποφασισμένος να μεταμορφώσει τον καθένα από εσάς με τέτοιο τρόπο, ώστε η Γαία να τυλιχτεί σε μια πραγματικότητα, που θα είναι μια πραγματική εξάπλωση του Ουρανού και ένα μεγάλο διάταγμα του Αιώνα. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία νύξη περί τυχαίου σε αυτό το εγχείρημα. Η πρόθεση του θεϊκού σχεδίου γεμίζει τις καρδιές μας και παρέχει την ενημέρωση για όλα όσα κάνουμε. Να είσαστε, επομένως, ανοιχτοί στο να δεχθείτε θαύματα και να παρακολουθείτε καθώς ο σημερινός σκοτεινός κόσμος σας απομακρύνεται μπροστά στην εισρέουσα ακτινοβολία της Αγάπης. Στη διάρκεια των ετών παρακολουθήσαμε τον κόσμο να ξυπνάει σιγά-σιγά, και τώρα η δυναμική που συσσωρεύεται είναι τέτοια, ώστε οι από παλιά υπεσχημένες αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν να εμφανίζονται και να αρχίσουν να δημιουργούν διαφορά! Η στιγμή που τόσον καιρό περιμέναμε είναι πλέον εδώ! Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα μηνύματά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την αφοσίωσή σας στην υπόθεση του μετασχηματισμού της συνείδησης, που είναι το θείο Θέλημα του Πνεύματος. Η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στην ανθρωπότητα είναι σχεδόν εδώ. Αυτό θα είναι το μονοπάτι που θα οδηγήσει όλους μας στην πρώτη επαφή και στην πλήρη συνείδηση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Μετάφραση: Νίκος
Πηγή: http://paoweb.com


*Η φράση στο πρωτότυπο είναι “rags to riches”, που σημαίνει «κουρέλια σε πλούτη» ή, σε πιο ελεύθερη απόδοση, «από τα κουρέλια στα πλούτη». Η φράση αναφέρεται σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία ένα πρόσωπο ανεβαίνει από τη φτώχεια στον πλούτο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, από την αφάνεια στη φήμη – μερικές φορές στιγμιαία. Πρόκειται για ένα κοινό αρχέτυπο στη λογοτεχνία και στον λαϊκό πολιτισμό (για παράδειγμα, τα γραπτά του Horatio Alger, του νεώτερου).
Η ιδέα που περιέχεται στη φράση «από τα κουρέλια στα πλούτη» έχει επικριθεί από τους κοινωνικούς μεταρρυθμιστές και τους επαναστάτες, οι οποίοι υποστηρίζουν, ότι μόνο μια χούφτα εξαιρετικά ικανών και τυχερών προσώπων είναι πραγματικά σε θέση να διανύσουν τον δρόμο «από τα κουρέλια στα πλούτη» και ότι η μεγάλη δημοσιότητα που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μια ψευδαίσθηση, σχεδιασμένη για να βοηθήσει στη διατήρηση των μαζών της εργατικής τάξης και των φτωχών στη γραμμή, και να τους αποτρέπει από την κινητοποίηση για μια καθολική, συλλογική αλλαγή προς την κατεύθυνση της κοινωνικής ισότητας. (http://en.wikipedia.org/wiki/Rags_to_riches)


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles