Home > > Sheldan Nidle - 20 Μαΐου 2014

Sheldan Nidle - 20 Μαΐου 2014

http://paoweb.com/uf052014.htm

Selamat Jarin! Ερχόμαστε ενώπιόν σας με πολύ καλά νέα! Οι τελευταίες προσπάθειες της σκοτεινής συμμορίας ήσαν ανεπιτυχείς. Συμβαίνουν τώρα γεγονότα, που θα αποτελέσουν την απαρχή μιας νέας πραγματικότητας για την ανθρωπότητα της επιφάνειας. Το σκότος συνειδητοποιεί, ότι υπάρχουν δυνάμεις σε εγρήγορση, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να νικηθούν. Άτομα και ομάδες ενώθηκαν στο τέλος αυτής της τελευταίας δεκαετίας και αποφάσισαν να σχηματίσουν μια συμμαχία, για να ωθήσουν το σκότος και τα απαίσια σχέδιά του στον παροιμιώδη σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Η διαδικασία αυτή πήρε λίγο περισσότερο από μισή δεκαετία για να επιτευχθεί. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η εκδήλωση μιας σειράς από πολιτικές, που θα αλλάξουν δραματικά τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η πραγματικότητα. Στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνονται ένα παγκόσμιο ιωβηλαίο και η αναμόρφωση των οικονομικών και κυβερνητικών συστημάτων του πλανήτη. Αυτές οι νέες πολιτικές θα ενθαρρύνουν την αφθονία, θα αποτρέψουν την διαδεδομένη διαφθορά και θα επιτρέψουν σε κάθε άτομο να ανακτήσει την προσωπική του κυριαρχία. Η νέα διακυβέρνηση θα σας επιτρέψει να αλληλεπιδράτε ελεύθερα μαζί της και να γίνετε πραγματικά ο φυσικός ευεργέτης της. Τέλος, υπάρχει το θέμα της αποκάλυψης. Αυτή η δράση πρόκειται να βάλει τέλος στις σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες ψεύδους, εξαπάτησης και χυδαίας χειραγώγησης.
Αυτό που περιγράφουμε τώρα είναι μια φυσική διαδικασία, που συχνά συνοδεύει μια ταχεία άνοδο της συνείδησης ενός ατόμου. Καθώς κάποιος ανελίσσεται συνειδησιακά, μια ιερή ηθική αρχίζει να σχηματίζεται μέσα στο άτομο και ιδιαίτερα μέσα στην ανώτερη συνειδητή φέρουσα κοινωνία. Αυτό συχνά οδηγεί ομάδες σ’ αυτήν την κοινωνία στο να αναζητήσουν τα μέσα για να βελτιώσουν την κατάσταση της ηθικής, που λειτουργεί στα υψηλότερα κλιμάκιά της. Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει μέσα στις διάφορες κοινωνίες του κόσμου σας, είτε είναι αυτές μέλη ιερών μυστικών κοινοτήτων ή ανήκουν στις αληθινές αρχαίες ηγετικές οικογένειες του πλανήτη σας. Αυτά τα άτομα ενώνονται και διαμορφώνουν τη στρατηγική που απαιτείται για να εκδιώξουν τους σκοτεινούς «μεσίτες της εξουσίας» αυτής της πραγματικότητας. Εμείς έχουμε ενθαρρύνει αυτή τη φυσική διεργασία και έχουμε προσφέρει τη σοφία μας για την επιτυχία της. Καθώς συγκροτούνται αυτές οι ομάδες και απομακρύνουν τους σκοτεινούς από την εξουσία, οι κοινωνίες σας ανέρχονται ηθικά και προετοιμάζονται να δώσουν μια γενική ευημερία και ελευθερία σε όλη την ανθρωπότητα.
Αυτή η αύξηση της ηθικής θα διαμορφώσει τελικά νέα διακυβέρνηση, που θα αναγνωρίσει την ανάγκη να γίνει γνωστή η ύπαρξή μας. Μια τέτοια διακυβέρνηση θα καλοδεχθεί τη βοήθειά μας και θα αντιληφθεί ότι υπάρχει μια γενική υπευθυνότητα που θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να γίνει πλήρως συνειδητή. Αυτός είναι ο τομέας, στον οποίο η εμπειρία μας θα μπορέσει να εκφραστεί προς εσάς. Έτσι θα αρχίζει μια τεράστια ανταλλαγή δεδομένων και σοφίας. Τότε είναι που ο πόλεμος θα καταστεί άνευ αντικειμένου και η υπέρτατη ανάγκη για θεία υπηρεσία θα γίνει προφανής σε όλους. Αυτός ο νέος βαθμός αμοιβαίας συνεργασίας θα γίνει το πρότυπο για μια νέα ανθρώπινη εποχή. Θα πάρετε διδάγματα από τους προγόνους σας και θα ανακαλύψετε την αληθινή καταγωγή σας. Οι προηγούμενες δεκατρείς περίπου χιλιετίες θα γίνουν μια ιστορία, που θα σας διδάσκει για το σκότος και τα διλήμματα της περιορισμένης συνείδησης. Αυτή θα είναι η σοφία που θα σας υπηρετήσει καλά όταν θα συνδιαλέγεστε με τα πρώην μέλη της Συμμαχίας Του Ανκάρα. Επιπροσθέτως, θα μάθετε πολλά, καθώς θα θυμάστε πώς αυτό το σημερινό ηλιακό σύστημα διαμελίστηκε από διάφορες εκστρατείες που έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο εκατομμυρίων χρόνων.
Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή μιας διεργασίας, που θα σας οδηγήσει προς μια μεγάλη μεταμόρφωση. Αυτή η διεργασία θα σας επιστρέψει στους παλιούς εαυτούς σας. Εσείς είστε, εν τέλει, οι απόγονοι εκείνων που αψήφησαν ανοιχτά τους αρχαίους σκοτεινούς ηγεμόνες της Ατλαντίδας, και τιμωρήθηκαν με το να πέσουν στη σημερινή σας κατάσταση της συνείδησης. Στο πνεύμα αυτής της πάλαι ποτέ εξέγερσης, ανασκευάζεστε από τον Ουρανό σε πλήρως συνειδητά Όντα. Είναι αυτά τα Όντα που θα δημιουργήσουν ένα νέο αστρικό έθνος και θα επιτρέψουν να εκδηλωθεί μια μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη. Πρόκειται, επίσης, να γίνετε οι οικοδεσπότες σε συνέδρια, που θα περιλαμβάνουν τους εκπροσώπους κυριολεκτικά χιλιάδων γειτονικών γαλαξιών. Μέσα από αυτήν την κατάσταση θα ξεδιπλώσετε το θείο σχέδιο γι’ αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Επομένως, το μέλλον σας είναι λαμπρό, και τώρα πρόκειται να βιώσετε μια μεγάλη σειρά αποκαλύψεων, οι οποίες θα απομακρύνουν πεποιθήσεις, που σας δόθηκαν από τους πρώην αφέντες σας, τους Ανουννάκι. Αυτοί οι πρώην θεοί του ουρανού πρόκειται να αποκαλυφθούν, και με αυτό θα υλοποιηθεί μια νέα εποχή αλήθειας, ελευθερίας και ευημερίας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε ενώπιον σας με μια ευλογία! Να είστε πάντα ευγνώμονες για το έλεος του Ουρανού και την υπέρτατη χάρη. Να είστε πάντα έτοιμοι να υπηρετήσετε το θείο και να τρέφετε βαθιά χαρά γι’ αυτό που αναδύεται σε αυτή την ευλογημένη σφαίρα. Ο Ουρανός μας έδωσε εντολή να έρθουμε σ’ εσάς και να ζητήσουμε τις προσευχές και ικεσίες σας για την έγερση ενός νέου κόσμου. Ενός κόσμου, που φέρνει μαζί του ελευθερία και την προσφορά της πνευματικής κυριαρχίας για όλους. Κάθε πτυχή της φυσικής εμφάνισης αυτής της πραγματικότητας πρόκειται να μεταμορφωθεί. Αυτή η μεγάλη σειρά μεταβολών είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για την εκδήλωση μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα και για την ενοποίηση των δύο πεδίων της Γαίας. Ερχόμαστε ως προάγγελοι αυτής της νέας εποχής και λέμε με χαρά, ότι οι σκοτεινοί, που απολαμβάνουν την εξουσία και τον πλούτο τους, πρόκειται να δουν αυτά να αφαιρούνται από αυτούς. Η ευλογημένη και η ταπεινωμένη πλειονότητα αυτής της πολύτιμης σφαίρας θα δει να ξημερώνει η δική της ημέρα. Αυτή η ημέρα θα έρθει και θα σας φέρει αγγελιοφόρους σαν εμάς, για να σας καθοδηγήσουν. Ωσαννά! Ωσαννά!
Αυτά τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη. Εκείνοι που ξεκίνησαν αυτό το πολυτιμότατο ταξίδι είναι έτοιμοι να εκδηλώσουν μια ολόκληρη σειρά ευλογημένων γεγονότων. Το καθένα από αυτά θα μας φέρει πλησιέστερα στην ημέρα, που θα μπορούμε να εμφανιστούμε επίσημα μπροστά σας. Τα μαθήματα που πρόκειται να δώσουμε θα επιτρέψουν στον καθένα από εσάς να συνειδητοποιήσει τι υποστήριζε το σκότος επί χιλιετίες. Αυτά τα μισά ψέματα πρέπει να ειδωθούν στην πραγματική τους διάσταση και να συγκριθούν με ό,τι ειπώθηκε στην ανθρωπότητα πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Ο πυρήνας της κάθε θρησκείας είναι ουσιαστικά ο ίδιος. Είναι η Αγάπη και το Φως. Είναι η μεγάλη πνευματική ενότητά μας με το όλον της Ζωής. Αυτά τα σημεία πρέπει να επανεξεταστούν και ο πραγματικός σκοπός πίσω από αυτά να αποκαλυφθεί με σαφήνεια. Τότε και μόνο τότε μπορεί κανείς να αρχίσει να καταλαβαίνει τι εννοούσαν οι ευλογημένοι αδελφοί μας. Στο πλαίσιο αυτό, θα μπορέσετε να συλλέξετε στοιχεία για το ποια είναι η πνευματική φύση σας και να δείτε το αληθινό θαύμα στην άπειρη δημιουργία του Παντοδύναμου.
Η ομορφιά της τρέχουσας κατάστασης είναι, ότι το σκότος είναι σαστισμένο από όσα κάνει το Φως. Όταν εσείς εμφανίζεστε παντοδύναμοι για τόσον πολύ καιρό, τα συνεχιζόμενα γεγονότα της ημέρας φαίνονται ασήμαντα. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι. Όλοι οι θάνατοι, τα ψέματα και η ατέρμονη υποκρισία είναι, στην πραγματικότητα, χωρίς αποτέλεσμα. Το Φως έχει νικήσει, επειδή οι επιθυμίες του Ουρανού πρόκειται τώρα να εκδηλωθούν. Το σκότος μαθαίνει σιγά-σιγά, ότι ο προηγούμενος τρόπος του να κάνει πράγματα, δεν είναι πλέον ο κατάλληλος. Αρκετοί άνθρωποι αναγνωρίζουν σήμερα το «γράψιμο στον τοίχο», και απλά δεν πιστεύουν σε αυτό που λέγεται ή γίνεται. Ο αυτοκράτορας χάνει όχι μόνο τα ρούχα του, αλλά και τη δύναμή του. Ένας νέος τρόπος εισάγεται. Αυτός ο τρόπος θα φέρει την αλήθεια, την ελευθερία και την προσωπική κυριαρχία για όλους. Αυτός ο τρόπος θα μας επανενώσει με όλη την ανθρωπότητα και θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τα θαύματα που περιέχονται εντός.

Σήμερα αναφερθήκαμε σε όσα συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη. Μια νέα εποχή γεννιέται. Μια εποχή γεμάτη με χαρά και με τη συνειδητοποίηση, ότι τα καταπληκτικά ταλέντα σας θα μπορέσουν επιτέλους να γίνουν πλήρως γνωστά σε σας και σε όλους. Είναι καιρός να το παρακολουθήσετε αυτό να εκδηλώνεται και να δείτε πόσο υπέροχα μπορεί να είναι όλα αυτά! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |