Home > > Sheldan Nidle - 13 Μαΐου 2014

Sheldan Nidle - 13 Μαΐου 2014

http://paoweb.com/uf051314.htm

Selamat Jalwa! (Να είστε σε Αιώνια Χαρά!) Ερχόμαστε σε σας με περισσότερες καλές ειδήσεις! Εκείνοι που επανειλημμένα έχουν καθυστερήσει το αναπόφευκτο φθάνουν στο σημείο χωρίς επιστροφή. Η ήττα τους λαμβάνει χώρα, επειδή μια ειδική ομάδα των γήινων συνεργατών μας αρνήθηκε να επιτρέψει σ’ αυτήν την κατάπτυστη ανοησία να συνεχιστεί. Έχουν τώρα τεθεί μέτρα σε ισχύ, για να σας επιτρέψουν να έχετε την ελευθερία σας και να δοκιμάσετε τα θαύματα μιας ευημερίας, που θα ανοίξει νέες πόρτες γνώσης, σοφίας και τεχνολογίας. Αυτά τα γεγονότα δεν είναι παρά μόνο το ξεκίνημα για όλους. Κάθε ένας από εσάς διαθέτει ενέργειες και δεξιότητες, που πρόκειται να αναδειχθούν, καθώς θα εκδηλώνεται αυτή η πραγματικότητα. Η επερχόμενη νέα κυβέρνηση και το ξεδίπλωμα του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι εδώ, για να βάλουν τα θεμέλια για την ολοένα επιταχυνόμενη ανάπτυξη της συνείδησής σας. Πολύν καιρό πριν, καθώς η Ατλαντίδα βυθιζόταν κάτω από τα κύματα, σας δόθηκε ένα σύνολο από προσωρινούς αφέντες. Αυτοί ήσαν οι Ανουννάκι. Αυτοί δημιούργησαν τα μέσα για μια μικρή ομάδα να γίνει μια τάξη πάνω από εσάς, και αυτό τελειώνει τώρα. Μια νέα πραγματικότητα σχηματίζεται. Αυτή βάζει τέλος στην εξουσία αυτών των γήινων υποτακτικών και σας δίνει την θεία κυριαρχία που προορίζεται για τον καθένα.
Αυτός ο μετασχηματισμός είναι κάτι, που γρήγορα θα απαιτήσει την φυσική παρουσία μας. Το τελευταίο μέρος αυτών των αλλαγών θα χρειαστεί να εξηγηθεί σ’ εσάς και εσείς θα απαιτήσετε μια βαθιά συνταύτιση με αυτούς, που θα αναλάβουν την καθοδήγησή σας. Ο Ουρανός έχει διαμορφώσει μια διαδικασία, με την οποία εμείς θα μπορούμε εύκολα να αλληλεπιδρούμε μαζί σας και να σας προετοιμάσουμε για την τελική σειρά των μεταμορφώσεων. Στο παρελθόν, περιγράψαμε εν συντομία τις αλλαγές που πραγματοποιούνται από τους ουράνιους φύλακες των σωμάτων σας, για να σας προετοιμάσουν σωματικά για όσα πρόκειται σύντομα να συμβούν. Καθώς θα αποκτάτε επίγνωση του βαθμού των αλλαγών αυτών, θα χρειαστείτε κάποιον που θα μπορεί με τον κατάλληλο τρόπο να εξηγήσει τι συμβαίνει. Αυτές οι μεταβολές δεν είναι μόνο σωματικές. Περιλαμβάνουν επίσης την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική πλευρά σας. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να ενσωματωθεί πλήρως σε ένα ευρύτερο σύνολο, που ονομάζεται πλήρης συνείδηση. Εμείς το αντιλαμβανόμαστε αυτό, καθώς καθημερινά ζούμε σε αυτήν την ολότητα. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε ένα ειδικό πρόγραμμα, που μας δόθηκε από τον Ουρανό, για να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την πολύ απαραίτητη μεταμόρφωση.
Οι ειδικοί Φωτοθάλαμοι που θα χρησιμοποιηθούν από εσάς είναι μια θαυματουργή σειρά ζωντανών μέσων. Σε χρόνο μόλις τριών ημερών έχουν την ικανότητα να σας μεταφέρουν από την περιορισμένη στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η διεργασία πήρε από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας πολλές ζωές για να επιτευχθεί. Το τελικό βήμα γι’ αυτούς ήταν μια πολύ ειδική τελετή, που τους επέτρεψε να περάσουν στην σημερινή αθανασία τους. Πάρτε αυτό το δώρο, όταν φτάσει η ώρα, και ευλογήστε τον Ουρανό για όσα γίνονται για την προσαρμογή όχι μόνο της γενετικής δομής σας, αλλά των ειδικών συνδέσεών σας με τον θείο Ανώτερο Εαυτό σας! Όταν θα έχετε περάσει τον χρόνο σας στον Φωτοθάλαμο, θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε μια γρήγορη εκπαίδευση στη θεία εθιμοτυπία της πλήρους συνείδησης. Μόνο σ’ εκείνη τη στιγμή θα είστε απόλυτα έτοιμοι να ενωθείτε με τα ξαδέλφια σας της Έσω Γης, ώστε να δημιουργήσετε τα μέσα για τη διαμόρφωση ενός νέου αστρικού έθνους. Προς το παρόν, σας περιβάλλουν πλανήτες, που είναι ένα κλάσμα αυτού που κάποτε ήσαν. Αυτοί οι κόσμοι προετοιμάζονται για ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο θα καλύπτονται από ένα ποικίλο οικοσύστημα, που θα περιλαμβάνει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό πεδίο τους.
Αυτό το νέο αστρικό έθνος πρόκειται να γίνει ένα κεντρικό σημείο σε αυτόν τον γαλαξία για συνέδρια, που θα περιλαμβάνουν κυριολεκτικά χιλιάδες κοντινών γαλαξιών. Θα γίνετε οικοδεσπότες για μυριάδες μορφών ζωής και μια ολόκληρη σειρά από νέες και θαυμαστές τεχνολογίες. Ο Δημιουργός άπλωσε την έλλογη ζωή σε όλον τον φυσικό κόσμο. Η αποστολή μας είναι να ανακαλύψουμε αυτή τη ζωή και να αλληλεπιδράσουμε μαζί της. Η θεία Αγάπη και το θείο Φως, που πρόκειται να ρεύσουν εδώ, είναι ο λόγος για τον οποίον η Γαία, αφού περιπλανήθηκε για εκατομμύρια χρόνια σε αυτόν τον γαλαξία, επέλεξε αυτό το πλανητικό σύστημα έναντι όλων των άλλων. Ο Ουρανός προστάτευσε αυτό το ηλιακό σύστημα από δυσμενείς επεμβάσεις για άλλη μια κοσμική περίοδο. Εμείς πρώτοι αποικίσαμε αυτό το μοναδικό μέρος αυτού του γαλαξία πριν από περίπου δυο εκατομμύρια χρόνια. Η αποικία αυτή καταστράφηκε από το σκότος και σε μια μεταγενέστερη σειρά περιστάσεων μας επετράπη να την αποικίσουμε και πάλι, περίπου 900.000 χρόνια πριν. Εσείς είστε, φυσικά, οι απόγονοι αυτής της ιστορίας. Ο χρόνος σας στο σκοτάδι έχει λήξει. Εμείς ερχόμαστε για να επιστατήσουμε και να διασφαλίσουμε, ότι η μεταμόρφωσή σας στην πλήρη συνείδηση συμβαίνει όπως έχει προγραμματιστεί!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα με πολλά συναρπαστικά πράγματα να συζητήσουμε μαζί σας. Τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενός νέου οικονομικού συστήματος έχουν συμβεί. Μια μεγάλη νομισματική επαναξιολόγηση είναι σε εξέλιξη. Όταν αυτή τελειώσει, θα ανοίξει ο δρόμος για την εφαρμογή ενός νέου, παγκόσμιου νομισματικού συστήματος, με αντίκρισμα σε χρυσό. Η λειτουργία αυτή, μαζί με νέους και πιο διαφανείς τραπεζικούς κανονισμούς, είναι άλλο ένα σημάδι, ότι ο παλιός, διεφθαρμένος τρόπος της επιχειρηματικής δραστηριότητας πρόκειται γρήγορα να εξαφανιστεί. Θα αντικατασταθεί από ένα σύστημα, που θα ταιριάζει πολύ περισσότερο με την παγκόσμια ευημερία, που ο Ουρανός ετοιμάζεται να διανείμει. Εμείς ευλογούμε και ευχαριστούμε όλους στο Πνεύμα, που βοηθούν να γίνουν δυνατά όλα αυτά. Οι προσευχές μας βρίσκουν ανταπόκριση. Αυτά είναι οι πρόδρομοι για την θεία κυριαρχία και έναν ιερό τρόπο ζωής, που γρήγορα εκδηλώνεται στο πεδίο της Γης. Ο νέος αυτός τρόπος θα οδηγήσει σε μια μεγάλη πνευματική επανένωση με την γαλαξιακή ανθρώπινη οικογένειά μας.
Είμαστε οι φρουροί μιας γραμμής ζωής, που έχει επιβιώσει από τις άθλιες μηχανορραφίες του σκότους και των υποτακτικών του. Κοιτάξτε όσα έχετε καταφέρει και χαρείτε! Πολλά περισσότερα γεγονότα βρίσκονται σε εξέλιξη, που πρόκειται να εκδηλωθούν και να μεταμορφώσουν αυτήν την πραγματικότητα σε Φως. Είστε ευλογημένοι για τον ερχομό σας από ζωή σε ζωή σε αυτήν την άβυσσο και για την χρήση της θείας χάρης σας για να ενισχύσετε το καλό και να αποτρέψετε κάθε σημαντικό θρίαμβο του σκότους. Τώρα κατηφορίζετε ένα μονοπάτι, το οποίο είναι γεμάτο με την τελευταία αντίσταση πολλών σκοτεινών, που πρέπει να δηλώσουν μεταμέλεια και να διακηρύξουν το αναπότρεπτο. Καθώς αυτό συμβαίνει, ένα μεγάλο Φως, που περιβάλλει αυτό το βασίλειο, γίνεται όλο και πιο λαμπρό. Ομοίως και η Αγάπη, που εγχέεται από μυριάδες ευλογίες του Ουρανού, κατεβαίνει βαθύτερα μέσα στο Γήινο πεδίο. Η θεραπεία αυτού του πεδίου έχει πράγματι αρχίσει για τα καλά. Ένας νέος ιερός δρόμος ανοίγεται, καθώς το σκότος αρχίζει επιτέλους να λύνει τη λαβή του.
Η θεία αποστολή μας ήταν από την αρχή να ευλογούμε αυτό το πεδίο και να βοηθάμε τους λαούς του, καθώς αρχίζουν να αναπτύσσονται και να συνειδητοποιούν πάλι τη δύναμη του Φωτός. Πολλές ψυχές έχουν φθάσει σε μια υπέρτατη κατάσταση χάριτος και έχουν γίνει ένα με τον Ουρανό. Στεκόμαστε ως Κύριοι αυτής της θαυματουργής μεταμόρφωσης, που δόθηκε σε καθέναν από μας όταν αποδειχθήκαμε άξιοι αυτής της μεγάλης διάκρισης. Υπηρετούμε μόνο την απάλυνση του πόνου σας και την προετοιμασία σας τώρα για μια πολύ θαυμαστή παροχή, που χορηγείται σ’ εσάς από τον Παντοδύναμο. Δεν μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια τη φύση αυτής της παροχής και το πώς προετοιμάζεστε για ένα πολύ απίστευτο ταξίδι. Η πλήρης συνείδηση είναι μια κατάσταση, στην οποία το πνευματικό συνδυάζεται πλήρως με το φυσικό. Εκείνη τη μαγική στιγμή θα θεραπευτείτε από όλα τα πράγματα και θα γίνετε πλήρες μέλος του στρατού του Ουρανού. Θα είστε σε θεία υπηρεσία και θα δείτε τον κόσμο μέσα σε ένα εντελώς νέο Φως!

Σήμερα, συνεχίσαμε την αποστολή μας να σας ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και να σας προετοιμάζουμε για την άνοδο μιας εντελώς νέας πραγματικότητας. Σε αυτό το πεδίο, θα συναντήσετε τους προγόνους σας και θα «μοιραστείτε τη μπουκιά» με το σύνολο της γαλαξιακής ανθρωπότητας! Με λίγα λόγια, πρόκειται να τελειώσετε το ταξίδι σας και να αρχίσετε ένα νέο μαζί με τους συντρόφους σας. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |