Home > > Sheldan Nidle - 24 Ιουνίου 2014

Sheldan Nidle - 24 Ιουνίου 2014

http://paoweb.com/uf062414.htm

Selamat Balik! Ερχόμαστε σ’ εσάς σ’ αυτή την ημερομηνία με καλές ειδήσεις! Το δίκτυο των υποτακτικών του σκότους βρίσκεται αντιμέτωπο με την ήττα. Το Φως έχει καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι δεν είναι συνετό να επιτρέψει σ’ αυτούς τους αχρείους να συνεχίσουν. Οι κυβερνήσεις που καταλαμβάνουν αυτοί οι υποτακτικοί είναι πλήρως αφοσιωμένες στην αποτροπή της αποτυχίας των φαύλων οικονομικών συναλλαγών του σκότους. Ως εκ τούτου, είναι πολύ συνετό να εκδιωχθούν αυτοί οι κηφήνες από την εξουσία. Το κλειδί σε αυτό είναι το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, το οποίο έχει μόνο μερικώς αποκαλυφθεί. Αυτό το νέο νομισματικό πρόγραμμα θα βάλει τέλος στα ψεύτικα χρήματα και θα εξαφανίσει εκείνες τις κεντρικές τράπεζες, που υποστηρίζουν σθεναρά αυτό το άχρηστο σύστημα. Επί πλέον, το νέο χρήμα, υποστηριζόμενο από πολύτιμα μέταλλα, θα προβάλει τους λόγους για την εξαγγελία του NESARA στη Βόρεια Αμερική και του GESARA σε όλον τον πλανήτη. Η νέα κυβέρνηση θα είναι προσωρινή. Ο σκοπός της θα είναι να θέσει τις βάσεις για έναν πλανήτη γεμάτο με πολυάριθμες de jure κυβερνήσεις, το κυριότερο συμβόλαιο των οποίων θα είναι να υπηρετούν τους λαούς τους και να ανοίξουν τον δρόμο για μια παγκόσμια ευημερία. Οι κυβερνήσεις αυτές θα απελευθερώσουν, επίσης, τις τεχνολογίες, που θα καθαρίσουν τα νερά, τον αέρα και το έδαφος από την μόλυνση που παράγεται από τις καταστροφικές βιομηχανίες του σκότους.
Αυτές οι κυβερνήσεις θα δώσουν στους Αναληφθέντες Διδασκάλους τη δυνατότητα να έχουν απ’ ευθείας συνάντηση μαζί σας και θα επιτρέψουν τον τερματισμό της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, που διαρκεί επί δεκαετίες. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας προετοιμάσουμε για την πρώτη επαφή. Αυτό το πεδίο έχει ακούσει πολλά ψέματα για την αληθινή προέλευσή του και την πραγματική καταγωγή σας. Είστε Όντα που κατάγονται από αποίκους, που στάλθηκαν περίπου 900.000 χρόνια πριν στη Γαία για έναν επιτακτικό λόγο, να δράσουν ως φρουροί της Γαίας και, μαζί με τα Κητώδη, να διατηρήσουν τα διάφορα οικοσυστήματα της Γαίας σε άνθηση. Αυτός ο κύριος σκοπός είναι εκείνος που θα αναλάβετε και πάλι, και θα χρησιμοποιήσετε τις μεγάλες ικανότητές σας για να διατηρήσετε αυτή τη ζωντανή σφαίρα και τις πολλές και μοναδικές της μορφές ζωής. Επί πλέον, θα διαμορφώσετε ένα μεγάλο αστρικό έθνος γεμάτο με θαυμαστές μορφές ζωής και εκπληκτικά περιβάλλοντα. Θα ανακαλύψετε τα μυστικά πίσω από το πώς δημιουργήθηκε αυτό το ζωντανό ηλιακό σύστημα και θα χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σοφία για να παράγετε υπέροχα πράγματα και θαύματα, για να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη και για την τελική μετάβαση της συμμαχίας του Ανκάρα στο Φως.
Πράγματι, η πρώτη επαφή θα είναι ένα σημαντικό διαχωριστικό σημείο για την κοινωνία σας. Πριν από αυτήν, ήσασταν ένα πλήθος Όντων περιορισμένης συνείδησης, που οδηγούνταν από μια σκοτεινή παγκόσμια συμμαχία. Αυτή η συμμορία πρόκειται τώρα να αντικατασταθεί. Τη θέση της θα πάρει μια επαφή και θα σας ωθήσει ως την άκρη μιας μεταμόρφωσης στο πώς εσείς βλέπετε τους εαυτούς σας, τον κόσμο σας, και ακόμη πώς αντιλαμβάνεστε πνευματικά την καταγωγή σας. Αυτή η μεγάλη καμπή θα είναι το σημείο, στο οποίο θα αντιμετωπίσετε τις πεποιθήσεις σας και θα αρχίσετε να δέχεστε ριζικά νέες. Σε αυτό το μεσοδιάστημα θα συναντήσετε εμάς και θα ανακαλύψετε τι ήρθατε να είστε. Όλα αυτά είναι απλώς προκαταρκτικά για όσα πρόκειται να συμβούν, όταν θα μπείτε στους Φωτοθαλάμους σας. Σ’ εκείνο το σημείο, θα συναντήσετε τον Αληθινό Εαυτό σας και θα ξεκλειδώσετε την ικανότητά σας να επιστρέψετε γρήγορα στην πλήρη συνείδηση, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Το έργο των συμβούλων μας θα είναι να φτάσουν, να συναντηθούν με εσάς και σας πάρουν σε ένα εσωτερικό ταξίδι, το οποίο θα οδηγήσει στην μαγική στιγμή, της απόκτησης της πλήρους συνείδησης. Καθήκον τους θα είναι στη συνέχεια να σας διδάξουν την εθιμοτυπία που απαιτείται για να περιηγηθείτε με επιτυχία σε αυτήν τη νέα, πλήρως συνειδητή πραγματικότητα
Ως πλήρως συνειδητά Όντα, θα αναλάβετε με ευχαρίστηση τα διάφορα σημεία της θείας κηδεμονίας της Γαίας. Οι αρμοδιότητες αυτές έχουν οριοθετηθεί σε πολλές συμβάσεις ζωής, τις οποίες ο καθένας από εσάς έδωσε την συγκατάθεσή του, όταν για πρώτη φορά μετοικήσατε σε αυτήν την όμορφη γαλάζια σφαίρα. Αυτά τα πνευματικά ντοκουμέντα θα ανακαλυφθούν, όταν θα μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στα Ακασικά Αρχεία σας. Κάτω από αυτό το φως, θα αφιερώσετε την θεία υπηρεσία σας στην διατήρηση και συντήρηση κάθε πτυχής της ανασυγκροτημένης και πλήρως συνειδητής Μητέρας Γης. Σε αυτό το ιερό καθήκον, θα ενωθούν με χαρά μαζί σας οι Αγκαρθινοί και οι Κητοειδείς αδελφοί σας. Αυτός ο θείος όμιλος θα ενωθεί επίσης με άλλους σε αυτό το ηλιακό σύστημα, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα νέο αστρικό έθνος. Αυτό το αστρικό έθνος θα είναι μια αντανάκλαση της ίδιας της θείας φύσης της Γαίας. Στη συνέχεια θα λάβετε τιμητικά και ειδικά καθήκοντα, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση αυτού του γαλαξία προς το Φως. Θα είστε ευλογημένοι από όλους εμάς και θα γίνετε ένα μεγάλο κέντρο για διάφορα συνέδρια. Τα συνέδρια αυτά θα περιλαμβάνουν Όντα από όλον αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Έχετε πράγματι ένα πολύ ένδοξο πεπρωμένο!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Το Πνεύμα έχει έρθει πάνω στη Γη και μας έχει φέρει ένα πολύ εκπληκτικό δώρο! Αυτό το ιερό δώρο είναι η ελευθερία σας και μια θεία ευημερία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αρχίσετε την τελική αναζήτησή σας. Αυτή η αναζήτηση θα οδηγήσει στην πλήρη συνείδηση, μια πανέμορφη κατάσταση, που θα σας επιτρέψει να επανασυνδεθείτε ολοκληρωτικά με την πνευματική σας οικογένεια. Υπάρχουν πολλά για να μάθετε. Το Πνεύμα έχει δημιουργήσει μια στιγμή, κατά την οποία θα ανακαλύψετε πώς όλα τα στοιχεία που έχετε συγκεντρώσει ταιριάζουν μεταξύ τους. Πρόκειται να σας δώσουμε σύντομα μια βάση για να καταλάβετε καλύτερα αυτά που το Πνεύμα πρόκειται να σας πει. Αυτή η βάση θα ανανεώσει τις αντιλήψεις σας για τη ζωή και θα σας ετοιμάσει γι’ αυτά, που ο Ουρανός τόσο ευγενικά θα σας δώσει. Ακόμη και τώρα, ο Ουρανός συναρμολογεί τα σημάδια του και ετοιμάζεται να σας παρουσιάσει πολλά θαυμάσια πράγματα. Αυτά τα πράγματα ξεπερνούν τις ευλογίες των Αγγέλων. Πηγαίνουν στους ύψιστους τόπους του Αιώνα*. Είστε ευλογημένα ξεχωριστοί και ως εκ τούτου πρόκειται να λάβετε κάποιες θαυμάσιες οδηγίες για να εξομαλύνετε την πορεία σας προς την επιτυχία!
Καθώς θα κοιτάζετε προς τις παραχωρήσεις που σας έγιναν, να φέρνετε στη μνήμη σας αυτή τη μία ευλογία: «Πηγαίνετε παιδιά μου, και γίνετε εκείνοι που θα επαναφέρουν αυτήν την πολύτιμη Γη στην παλιά της κατάσταση της Δόξας». Είστε εδώ για να αναμορφώσετε την Γη και να της δώσετε λόγο για μια μεγάλη «αναδόμηση». Αυτό είναι κάτι βαθύ κι ευλογημένο. Δεχθείτε αυτή την παραχώρηση και ετοιμαστείτε για θεία υπηρεσία. Ο Δημιουργός μιλάει και σας στέλνει τα μέσα για να ολοκληρωθείτε και πάλι. Χαρείτε γι’ αυτό και μάθετε ότι είναι η μοίρα σας να γίνετε και πάλι φυσικοί Άγγελοι. Τα φαινομενικά ατελείωτα χρόνια σας της περιπλάνησης σ’ αυτή τη Γη, σαν εργαλείο του σκότους, πήραν τέλος! Το Πνεύμα επιθυμεί να αποκτήσετε πνευματική επίγνωση και την ικανότητα να καταλάβετε ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ. Αυτή η γνώση είναι το κλειδί για να κατανοήσετε γιατί το σκότος έχει χάσει τον έλεγχό του πάνω σ’ εσάς. Εσείς, ευλογημένα παιδιά, είστε ο λόγος πίσω από μια τεράστια αναγέννηση αυτής της Γης, και εσείς, ένα από τα πιο ευλογημένα αντικείμενά της, είστε έτοιμοι για τη μετάβαση στην πλήρη συνείδηση!
Η πλήρης συνείδηση είναι κάτι, που το σκότος είχε συγκαλύψει. Οι Άτλαντες ιερείς και ιέρειες την έκλεψαν από εσάς, σαν ένα τρόπο να παραγάγουν μια φυλή πρόθυμων σκλάβων για τους σκοτεινούς κυρίους τους. Εκείνο το οποίο τόσο ύπουλα αφαιρέθηκε από εσάς πρόκειται τώρα να επιστραφεί. Αυτή η διαδικασία θα επανενώσει τη Μητέρα Γη σε ένα ενιαίο σύνολο και θα χρησιμοποιήσει αυτή τη σφαίρα για να αλλάξει και να ξανα-αποικήσει τους τέσσερις υδάτινους πλανήτες αυτού του ηλιακού συστήματος. Αυτή η μεγάλη ευλογία από τους Ελοχίμ θα σας επιτρέψει να γίνετε οι θεματοφύλακες ενός πολύ υπέροχου αστρικού έθνους. Η δική μας εποπτεία θα είναι μια ευλογία, που θα σας οδηγήσει στην υλοποίηση αυτού του στόχου. Το θείο πεπρωμένο σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το δικό μας. Μας δόθηκε αυτή η θεία κατάσταση της αθάνατης χαράς μόνο για να ενεργήσουμε ως ένθερμοι καθοδηγητές σας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε στη συνείδηση και να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας στη μεγάλη ανατροπή του σκότους και των χυδαίων σχεδίων του. Γι’ αυτό, να είστε σοφοί, να είστε δυνατοί και να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό που τώρα συμβαίνει!

Σήμερα έχετε ένα ακόμη παράδειγμα των μηνυμάτων μας προς εσάς. Παραμείνετε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να κάνετε ό,τι είναι πνευματικά αναγκαίο για την ελευθερία σας. Μια μεγάλη ευημερία και μια μεγάλη μεταβολή αυτής της πραγματικότητας έχουν έρθει για σας. Η πνευματική και η διαστημική οικογένειά σας είναι εδώ, και η απελευθέρωση θα ανακηρυχθεί σε όλο αυτό το πεδίο. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1

Πηγή: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |