Home > > Sheldan Nidle - 29 Απριλίου 2014

Sheldan Nidle - 29 Απριλίου 2014

http://paoweb.com/uf042914.htm

Dratzo! Γεγονότα εξακολουθούν να συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή! Μια σειρά από βασικές εντολές υπογράφηκαν και αμέσως αγνοήθηκαν από το σκότος. Αυτό τελικά είναι ένα μεγάλο ατόπημα για το σκότος. Κατάφερε μόνο να εντείνει την ανάγκη, με νομικό ή με άλλον τρόπο, να απομακρυνθεί αυτή η σκοτεινή συμμορία από την εξουσία, σε έναν αριθμό μεγάλων εθνών. Η υλοποίηση του NESARA αποτελεί πλέον μείζονα προτεραιότητα για τους διάφορους συνασπισμούς, που κινούνται για να ελευθερώσουν την ανθρωπότητα από τον έλεγχό της. Αυτό συμβαίνει, καθώς το σκότος παραμένει ικανό να παρέχει στους σημαντικούς υποτακτικούς του έναν φαινομενικά ατελείωτο πλούτο. Αυτός ο πλούτος είναι τυλιγμένος με τον πόνο και την ταλαιπωρία των περισσοτέρων από τους πληθυσμούς σας. Είμαστε συνεχώς αηδιασμένοι μ’ αυτά που συμβαίνουν. Ωστόσο, αυτή η νέα εστίαση, με τη βοήθειά μας, μπορεί τώρα να σας οδηγήσει σε μια γρήγορη νίκη. Πολλές δράσεις είναι σε εξέλιξη και αναμένουμε να εκδηλωθούν γρήγορα ορατά αποτελέσματα. Γεγονότα με προσδιορισμένο χρόνο προχωρούν τώρα μέσα από μια σειρά συναντήσεων που πραγματοποιήσαμε με τους γήινους συμμάχους μας. Η αλαζονεία του σκότους πρόκειται να του κοστίσει ακριβά και να προκαλέσει την ήττα του. Η πτώση του θα οδηγήσει σε νέα διακυβέρνηση και ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα συνδεδεμένο με μια μεγάλη ευημερία για όλους.
Αυτό που συνειδητοποιούν οι αρχαίες οικογένειες και οι πολλές ιερές μυστικές κοινότητες είναι, ότι ένας ειδικός δεσμός, που έσπασε από τις αποτρόπαιες πράξεις της Ατλαντίδας, πρέπει να αποκατασταθεί. Οι Ανουννάκι επέμειναν στην πολιτική τους τις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες. Ο δεσμός μεταξύ της Αγκάρθα, της ανθρωπότητας της γήινης επιφάνειας και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας απαιτεί μια πολύ δημόσια αποκατάσταση. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει πραγματικά τον σπόρο, που θα γεννήσει ένα νέο αστρικό έθνος σε επίπεδο ηλιακού συστήματος. Εκείνοι που σήμερα αποτελειώνουν τη σκοτεινή συμμορία, το καταλαβαίνουν αυτό και συνεργάζονται με τους συνδέσμους μας για να το καταστήσουν μια ανοικτή πραγματικότητα. Εκείνο που ακολουθεί για σας δεν είναι απλά ένα νέο νομισματικό σύστημα. Είναι, στην πραγματικότητα, η θεμελίωση ενός αριθμού επανενώσεων, που θα σας επιστρέψουν σε μια σειρά από ευγενείς αλήθειες. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η εξώκοσμη καταγωγή σας και η σχέση σας με την γαλαξιακή ανθρώπινη οικογένειά σας. Ύστερα, υπάρχει η σύνδεσή σας με όλη τη ζωή στην φυσική δημιουργία. Είμαστε όλοι, στην ουσία, φυσικοί άγγελοι. Έχουμε από κοινού την ευθύνη του ξεδιπλώματος του θείου σχεδίου εδώ, και σε όλη την φυσική δημιουργία!
Διάφορες ευθύνες εγκαταλείφθηκαν από το σκότος όταν σας βύθισε στα βάσανα της περιορισμένης συνείδησης. Αυτή η υβριστική πράξη ήταν ο προάγγελος για όλα αυτά που αντιμετωπίσατε μέσα στις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες. Παρακολουθήσαμε αυτούς τους σκοτεινούς να εργάζονται προσεκτικά μαζί με τους συμμάχους τους στη συμμαχία του Ανκάρα, για να συνεχίσουν να σας αρνούνται την φυσική κυριαρχία σας και να εργάζονται ύπουλα για να σας μετατρέψουν σε μια φυλή σκλάβων. Αυτή η αποτρόπαια κατάσταση θα τελειώσει τώρα! Στην πραγματικότητα οδηγείστε βήμα-βήμα πίσω στην πρότερη κατάστασή σας της πλήρους συνείδησης. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε αυτή την ειδική διαδικασία και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να εργαστείτε και πάλι αρμονικά με τη Γαία και τους υπόλοιπους πλανήτες, που περιβάλλουν τον υπέροχο Ήλιο σας! Αυτό το αστρικό έθνος πρόκειται πραγματικά να γίνει ένα πολύ απίστευτο και ευπρόσδεκτο μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Είστε το κλειδί για μια γαλαξιακή ειρήνη και μια μεγάλη ένωση, που θα συμπεριλάβει όλα τα έλλογα όντα, που κατοικούν σε αυτόν τον γαλαξία. Στο πλαίσιο αυτό, είστε στην πραγματικότητα ο προφητευμένος καθοριστικός παράγοντας για την επόμενη σειρά των εποχών, που θα απαρτίζουν την κοινή ιστορία μας.
Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας ζουν αρμονικά στην Αγκάρθα και είναι οι πρόδρομοι για ό,τι συμβαίνει τώρα. Πρέπει να οραματιστείτε τη Γαία και τους πολλούς αδελφούς της κόσμους ως έμβια όντα, που έχουν ειδικές ιδιότητες, δοσμένες σ’ αυτούς από τον Δημιουργό. Έχουμε ιερό καθήκον να προστατεύσουμε και να υποστηρίξουμε μια ευρεία ποικιλία οικοσυστημάτων σε αυτούς τους κόσμους. Επί πλέον, ζητάμε μια ειδική σχέση με τον Ήλιο και αυτά τα αλληλένδετα πεδία. Κάθε κόσμος μοιράζεται μια σπουδαία ενότητα με τους αδελφούς του. Η αποστολή μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο μας σε αυτούς τους κόσμους για να τους κάνουμε καλά και να υποστηρίξουμε μια σειρά από ξεχωριστά, αλληλένδετα και θαυμαστά οικοσυστήματα. Κάθε αστρικό έθνος βλέπει αυτό ως πρωταρχικό κοινό καθήκον. Συζητάμε αυτό το ζήτημα μεταξύ μας και εργαζόμαστε για να διαδώσουμε τις ενέργειες του Θείου σε όλον αυτόν τον γαλαξία. Είμαστε ευλογημένοι, και προτιθέμεθα να ευλογήσουμε κάθε μέρος αυτού του γαλαξία με τα ιερά έργα μας. Αυτές οι πράξεις μας βοηθούν να αποκτήσουμε μια καλύτερη κατανόηση του πώς γεννήθηκε ο φυσικός κόσμος και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην απρόσκοπτη επέκτασή του. Είμαστε ειδικοί πλοηγοί και εκτελεστές του θείου σχεδίου.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Πολλά συμβαίνουν σ’ αυτόν τον πλανήτη! Προς το παρόν, οι ευλογημένοι συνεργάτες μας σας ελευθερώνουν από τα νύχια της πρόθεσης της σκοτεινής συμμορίας να ξεκινήσει κάποιου είδους μεγάλη πυρκαγιά. Αυτές οι προσπάθειες είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Η παγκόσμια επαναφορά των νομισμάτων του κόσμου συμβαίνει τώρα, μαζί με τις ανακοινώσεις που ετοιμάζουν πολλά έθνη, ότι θα κινηθούν προς ένα νόμισμα πολύτιμων μετάλλων. Ως εκ τούτου, το διεθνές τραπεζικό σύστημα ξεφεύγει από τον έλεγχό της, καθώς νέοι και αυστηροί τραπεζικοί κανονισμοί τίθενται σε ισχύ. Αυτά είναι απλώς τα προκαταρκτικά για ό,τι βρίσκεται στο άμεσο μέλλον. Ο NESARA πρόκειται να εφαρμοστεί σύντομα. Οι συνεργάτες έχουν πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο με μια σειρά μυστικών συναντήσεων ανάμεσα στους ίδιους και μια ομάδα αποτελούμενη από τις αρχαίες οικογένειες και εκείνους που είναι αποδέκτες τεραστίων αποθεμάτων χρυσού, αργύρου και πολυτίμων λίθων. Ο σκοπός τους είναι να ανατρέψουν νόμιμα εκείνους, που τώρα ελέγχουν πολλές από τις κυβερνήσεις του κόσμου.
Ο κόσμος σας βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας πραγματικότητας. Η αλλαγή στα νομίσματα και το νέο τραπεζικό σύστημα είναι μόνο η αρχή ενός μονοπατιού που οδηγεί στον NESARA. Η εξέλιξη αυτή θα σας απαλλάξει από την τελευταία προσπάθεια της συμμορίας να παραμείνει στην εξουσία. Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Ουρανός ετοιμάζεται να σας δώσει ένα ανώτερο σύνολο από χρυσές και αργυρές χορδές. Αυτές θα επιφέρουν σ’ εσάς κάποιες αυξημένες περιόδους με πονοκεφάλους, που θα συνοδεύονται από μια γενική τάση προς έμετο και μια αίσθηση ότι κάτι κινείται μέσα σας. Αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν καθώς θα εξοικειώνεστε με ένα υψηλότερο ενεργειακό πεδίο, που θα ρέει σε όλο το σώμα σας. Αυτές οι αλλαγές θα σας προετοιμάσουν για τον ερχομό των συμβούλων σας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Μετά από αυτούς τους μετασχηματισμούς θα είστε έτοιμοι να συνδιαλέγεστε μαζί τους σε καθημερινή βάση.
Είναι καιρός για θεραπεία και για την αποδοχή του ότι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές έχει φτάσει. Οι Ουρανοί διακηρύσσουν με έμφαση την πνευματική και σωματική σας απελευθέρωση από τα ψέματα και την χειραγώγηση των σκοτεινών. Ο Ουρανός διατάζει να ξεκινήσετε τώρα την πορεία προς την φυσική σας ανέλιξη. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε γεγονότα, τα οποία συσσωρεύουν δυναμικό για ένα τελικό γεγονός, που θα σας επιτρέψει να εισέλθετε ήρεμα σε μια νέα πραγματικότητα, γεμάτη ευημερία, νέα διακυβέρνηση και την διδασκαλία από εμάς διαφόρων αληθειών, που θα θέσουν τις βάσεις για μια θαυμαστή επανένωση με τις οικογένειές σας του Πνεύματος και του διαστήματος. Είμαστε οι ουράνιοι ποιμένες σας. Βάζουμε μπροστά τα τεράστια κοπάδια της ανθρωπότητας και σας κατευθύνουμε σε ένα μονοπάτι, που θα σας επιτρέψει την επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Τότε είναι που θα μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε πλήρως στις μεγάλες ουράνιες ευθύνες σας. Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας και σας ενημερώσαμε για όσα τώρα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτά τα γεγονότα, όπως αυτά εκδηλώνονται, θα σας επιτρέψουν να στραφείτε μακριά από τους άθλιους χειρισμούς της σκοτεινής συμμορίας. Πολλές καλές ειδήσεις έχουν δοθεί. Παρ' όλα αυτά, η καθεμιά θα συμβεί με έναν τρόπο, που θα είναι χρονικά σωστός και αποτελεσματικός. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |