Home > > Sheldan Nidle - 6 Μαΐου 2014

Sheldan Nidle - 6 Μαΐου 2014

http://paoweb.com/uf050614.htm

Dratzo! Ερχόμαστε πάλι με περισσότερες καλές ειδήσεις! Παντού στον πλανήτη σας εκδηλώνονται γεγονότα, που θα σας φέρουν ελευθερία, ευημερία και νέα διακυβέρνηση. Όταν αυτός ο θαυμαστός κύκλος ολοκληρωθεί, θα συμβεί η αποκάλυψη. Καλωσορίζουμε όσα συμβαίνουν στον κόσμο σας και το πώς αυτά ταιριάζουν τόσο εξαίσια στο θείο σχέδιο γι’ αυτό το ηλιακό σύστημα. Οι αλλαγές εμφανίζονται παντού. Ο Ερμής κυριολεκτικά εκρήγνυται, με το ένα ενεργό ηφαίστειο να δημιουργεί ένα άλλο. Η Αφροδίτη, η Γη και ο Άρης είναι τώρα στη μέση ενός εντυπωσιακού αριθμού κλιματικών αλλαγών, οι οποίες θα οδηγήσουν αυτές τις σφαίρες στην επιστροφή τους στην παρθενική τους πραγματικότητα. Ο ρόλος μας σε αυτή τη διαδικασία είναι να καθοδηγήσουμε τη μεγάλη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Αυτά τα καθήκοντα βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς ο Ουρανός σας προετοιμάζει για την αποδοχή αυτής της νέας συνείδησης. Εν τω μεταξύ, το σκότος και τα τσιράκια του παραπαίουν, καθώς το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο αποτυγχάνουν να σταματήσουν αυτήν την αναπόφευκτη μεταμόρφωση. Είναι γραφτό να μεταστραφείτε προς μια γαλαξιακή συνείδηση, η οποία θα εξαπλωθεί γρήγορα σε αυτό το ηλιακό σύστημα και θα διαμορφώσει ένα νέο και υπέροχο αστρικό έθνος.
Ο κόσμος σας είναι στην πραγματικότητα δύο κόσμοι. Ο ένας είναι η Έσω Γη και το σπίτι των Αγκαρθινών εξαδέλφων σας. Αυτοί είναι το τελευταίο απομεινάρι των αποίκων που σπάρθηκαν στη Γαία περίπου 900.000 χρόνια πριν. Σε πρώτη φάση κατέλαβαν την ήπειρο, που οι περισσότεροι από σας ονομάζουν Λεμουρία. Τελικά, μετακίνησαν ένα μέρος της αποικίας τους στο εσωτερικό της Γης. Αυτή είναι η τελευταία ομάδα, που αποτέλεσε το τελευταίο δείγμα εκείνου που ήταν η Λεμουρία. Οι Άτλαντες επιτέθηκαν και απαίτησαν το επιφανειακό πεδίο για τον εαυτό τους. Αυτό οδήγησε τελικά σε μια υποβόσκουσα αντιπαλότητα, η οποία ξέσπασε πριν από περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια. Η επίθεση των Ατλάντων στην αρχαία Ιωνία (νότια Ευρώπη) είχε τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και προκάλεσε την έκρηξη των αρχαίων θαλάμων αερίων, που κρατούσαν τη γη. Η Ατλαντίδα βυθίστηκε στη θάλασσα. Ό,τι απέμεινε μετά από μια μεγάλη μετανάστευση των Ατλάντων σε ένα άλλο αστρικό σύστημα ήταν οι περιορισμένης συνείδησης πρόγονοί σας και οι διάδοχοι των Ατλάντων, οι Ανουννάκι. Αυτές οι δύο ομάδες διαμόρφωσαν την ιστορίας σας των επομένων δεκατριών χιλιετιών. Οι «χρυσές εποχές» ήσαν το πρώτο σύνολο εμπειριών σας με τους Ανουννάκι ως νέους αφέντες σας.
Ακόμη και οι αρχαίοι Κινέζοι, οι Μεσοποτάμιοι, οι Ινδοί και οι Αιγύπτιοι γνώριζαν πόσο καιρό πριν συνέβη αυτό. Το καθήκον που είχε ανατεθεί σ’ εμάς, ήταν να σας παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε μόνο όταν ο Ουρανός συμφωνούσε. Αυτή η πολιτική οδήγησε σε μια σειρά από μεσσιανικές αποστολές και την άνοδο πολυάριθμων θρησκειών, τις οποίες οι Ανουννάκι και τα τσιράκια τους τροποποίησαν, ανάλογα με το πώς νόμιζαν ότι ήσαν πλήρως αποδεκτές για τους σατανικούς σκοπούς τους. Οι συνέπειες των πράξεών τους εξελίχθηκαν στο μίσος και τις διαιρέσεις, που συνεχίζουν να μαστίζουν την ανθρωπότητα, ακόμη και σήμερα. Αυτή η ιστορία είναι ζωτικής σημασίας για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Ο κόσμος σας ξύπνησε και αυτή τη στιγμή εργάζεται επιμελώς, για να διορθώσει τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η υπακοή προς μια αρχή, που επιθυμεί τη βλάβη των ανθρώπων της και του κόσμου. Περαιτέρω, η ανθρωπότητα μαθαίνει πώς μπορεί να βοηθήσει, αντί να συνεχίσει να βλάπτει τη Μητέρα Γη. Αυτή η φωτισμένη δράση προκαλεί αντιδράσεις, που οδηγούν σε μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Επίσης, σας προετοιμάζει για την αποκάλυψη.
Η αποκάλυψη θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε γρήγορα στο επόμενο βήμα, μια μεγάλη παγκόσμια πρώτη επαφή μαζί σας. Έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν, πώς οι σκοτεινοί ματαίωσαν το ξεκίνημα της νέας διακυβέρνησης! Γνωρίζαμε, παρά τις πρώιμες αυτές δυσκολίες, ότι επρόκειτο εσείς να θριαμβεύσετε εναντίον του σκότους. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δει μια τελική δράση κωλυσιεργίας από τα τσιράκια του σκότους, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τις θέσεις τους. Αυτή η τελευταία σειρά δράσεων απέτυχε. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι το τελικό βήμα μεταξύ αυτών που επρόκειτο να συμβούν και της άφιξής μας. Είχαμε συνομιλίες με εκείνους που επιθυμούν να ανατρέψουν το σκότος και τους έχουμε δει να προοδεύουν. Έχουν απορρίψει το μίσος τους και επιθυμούν μόνο να τους απωθήσουν από την εξουσία. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν όπως απαιτείται. Η νέα διακυβέρνηση θα θέσει τις βάσεις για την άφιξή μας. Η ανθρωπότητα της επιφάνειας έχει αποκοπεί από την εξωγήινη προέλευσή της για πάρα πολύν καιρό. Είναι καιρός να επανασυνδεθεί. Είναι καιρός για μια μεγάλη επανένωση, που θα σας επιστρέψει στην αρχική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Είναι καιρός να επανενωθείτε με τα Λεμουριανά ξαδέλφια σας και μαζί να δημιουργήσετε ένα νέο αστρικό έθνος.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ευλογούμε και επαινούμε τον Ουρανό για όλες τις δόξες και τη σοφία του. Η στιγμή για μια μεγάλη γιορτή έχει έρθει. Οι αγαπημένοι συνεργάτες μας τελειώνουν ένα πολύ θαυμάσιο σύνολο επιχειρήσεων, που θα βάλουν τέρμα στην εξουσία και στα ψέματα των σκοτεινών και των ατελείωτων υποτακτικών τους, οι οποίοι φαίνεται να είναι έτοιμοι να καθυστερήσουν τα ιερά καθήκοντά μας. Ο Ουρανός και οι απεσταλμένοι του καταφθάνουν. Το σκότος πρόκειται τώρα να επιτρέψει να εμφανιστούν όλα όσα μας έχουν δοθεί. Το Φως είναι πράγματι θριαμβευτής! Η διαδρομή προς την Αλήθεια, την Ευημερία και την Λύτρωση είναι ανοιχτή. Αυτή η διαδρομή θα σας οδηγήσει πρώτα σε γεγονότα και πραγματικότητες, που θα προετοιμάσουν την άφιξη των οικογενειών μας του Πνεύματος και του διαστήματος! Η άφιξή τους θα σημάνει ότι είναι καιρός να αρχίσετε να μαθαίνετε και να κατανοείτε τα θαύματα που ενυπάρχουν στην πλήρη συνείδηση. Εμείς σας δεχόμαστε σαν τα ενθουσιώδη παιδιά μας. Υπάρχουν πολλά να μάθετε, να κάνετε και να κατανοήσετε σ’ αυτή τη νέα και θεία διάσταση!
Πρόκειται να ζήσουμε όλοι σε έναν κόσμο γεμάτο με την ουσία του Ουρανού και βυθισμένο στη χαρά, που προέρχεται από την Ενότητα με τον Δημιουργό! Πρόκειται να βιώσετε έξαψη και να νιώσετε την ψυχή σας να γεμίσει με την ουράνια και καθαρτήρια μουσική της Αγάπης και του Φωτός! Θα είστε σε ευδαιμονία, την οποία θα χρησιμοποιείτε για να ξεδιπλώσετε το θείο σχέδιο στα διάφορα φυσικά πεδία. Αυτό είναι το μέλλον για σας. Εμείς, ως μια ανελθούσα συλλογικότητα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στις πρώτες στιγμές αυτής της ατέρμονης δόξας. Πολύ καιρό πριν, αρχίσαμε να διαπερνάμε το πνευματικό πέπλο και να ανακαλύπτουμε ξανά τι ακριβώς είναι η πλήρης συνείδηση. Γνωρίζουμε πολλά. Ωστόσο κατανοούμε, ότι η πλήρης γνώση αυτού του πεδίου παίρνει περισσότερο από μια στιγμή για να κατακτηθεί. Παίρνει ζωές, η καθεμιά από τις οποίες διαρκεί κυριολεκτικά περισσότερο από μια χιλιετία. Μαζί, θα αποκτήσουμε την κοινή μας γνώση και θα φτιάξουμε ένα νέο αστρικό έθνος.
Περνώντας μέσα από τους περιορισμούς της τρέχουσας ζωής σας και φθάνοντας στο άπειρο, θα αλλάξετε. Θα γίνετε κάποιοι που έχουν προχωρήσει πέρα από τους τρόπους αυτού του κόσμου και έμαθαν τι επιθυμεί ο Ουρανός από όλους εμάς. Σ’ αυτό το φως, θα μπορείτε να δείτε τι χρειάζεστε και τι πρέπει να απορρίψετε. Θα μάθετε γιατί είστε εδώ και τι αναμένεται από εσάς. Η σύμβαση της ζωής σας θα γίνει ορατή σ’ εσάς, καθώς και όλα τα περιεχόμενα των προσωπικών σας Ακασικών αρχείων. Θα γίνετε ικανοί να συνομιλείτε εύκολα με τους πνευματικούς οδηγούς σας και θα ανακαλύψετε αυτούς που θα μπορούν να σας συμβουλεύσουν στο σωματικό επίπεδο. Αυτή η αποκάλυψη θα ανοίξει έναν χείμαρρο σοφίας, και θα σας δώσει έναν οδηγό για το πώς να ζήσετε καλύτερα τη ζωή σας και να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας. Θα είστε σε θέση να δεχθείτε νέες ευθύνες και να μάθετε πώς να διαμορφώσετε μια πραγματική κοινωνία, βασισμένη στις ικανότητές σας και στις ικανότητες των άλλων. Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, διερευνήσαμε περαιτέρω τα θαυμάσια γεγονότα της ημέρας. Εξετάσαμε τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και ανακαλύψαμε πού οδηγούν. Το πολυαναμενόμενο σημείο της χαράς πλησιάζει! Σύντομα, η πλήρης έκτασή της θα εκδηλωθεί! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |