Home > > SaLuSa - 2. studenog 2016

SaLuSa - 2. studenog 2016

Poruka 6

Istina. Svi smo u potrazi za krajnjom istinom o sebi, drugima, našem Stvoritelju i želimo saznati kako se sve to sjedinjuje i koju ulogu igrate u tome. Ponekad se osjecate jako mali i nevažni u velikom svemu, ponekad se osjecate da ste toliko veliki kao i drugi i da se savršeno uklapate u svoj život i okoliš koji ste odabrali za svoju misiju.

U pocetku cete morati saznati istinu o mjestu u kojem živite, o ljudima koji vas okružuju i kakve odnose imate s njima i to znanje vas izravno vodi do istine o sebi. U ovoj fazi potrage za istinom možete saznati da drugi - clanovi baše obitelji, prijatelji ili drugi ljudi o kojima citate ili govorite - vam žele reci da istina koju su pronašli je ona prava, ona koju je važno pronaci kako bi krenuli dalje. Ne morate postati zbunjeni ako ne osjecate da je ovo istina koju ste tražili ili željeli naci. Svatko ima svoj vlastiti skup informacija koje su pridružene necijoj osobnoj ili vlastitoj istini. Vrlo je važno da svatko pronade ovu istinu, prije nego što može poceti spajanje dubljeg ili veceg znanja u svemu. Da bi pronašli svoju vlastitu istinu, morate tražiti unutar sebe jer nitko drugi je ne može vidjeti, razumjeti i reci vam vašu istinu. Morate se osloniti samo na sebe i svoju stecenu sposobnost da slušate svoje srce, jer srce je vaša sveta veza sa samom srži vašeg bica, koja zna svu istinu. Znam da ponekad nije lako slušati druge mudre ljude koji govore o svojim iskustvima koja su ih dovela do znanja, ali uvijek razmotrite da li to što ste upravo culi rezonira s vama - drugom cakrom, mjestom ispod pupka gdje se osjeca energija vaše srži - i ako osjetite promjenu energije, ta odredena informacija vrijedna je vaših misli, ali to ne znaci da je to isto i vaša istina, ta energija vam pokazuje put i sigurno ako proucite informaciju, saznajete istinu koja je za vas ili koja ce vas dovesti do druge važne informacije.

Onda kada su sve vaše istine u kombinaciji s vecim znanjem, vidjet cete i osjetiti divotu uzašašca u punoj ljepoti i moci koju posjeduje. Dakle, vrlo je važno da radite na pronalaženju svoje vlastite istine, jer vaš dio ce biti izgubljen u savršeno udruženoj istini o svemu. Mogu vas uvjeriti da saznanje istine o velikoj ljepoti sebe i cijele Kreacije je vrijedno rada i vremena koje morate uložiti u potragu.

SaLuSa

Danica

Link:
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |