Home > > SaLuSa - 7. studenog 2016

SaLuSa - 7. studenog 2016

Poruka 7

Mnogo je lakše oprostiti drugima nego samom sebi. To je zato što vidite i osjecate da su drugi vrijedni oprosta, jer ste se naucili da osjecate sve izvana, osjecaj koji ide duboko u vas gotovo se potpuno izgubio. Jedina vrijednost koju ste sebi izmjerili bila je ljubaznost pokazana drugima. Ljubaznost prema sebi nije bila potrebna jer ona naizgled ne utjece na misli i osjecaje drugih prema vama. Ipak, da bi se postigla potpuna sloboda bica potrebno je dobiti dublji osjecaj vrijednosti sebe koji se temelji na poznavanju i razumijevanju jednog od naših univerzalnih zakona - kako unutra tako vani; kako gore tako dolje, ili drugim rijecima kako na nebu tako na zemlji - što znaci da ne možete voljeti druge dok istinski ne volite sebe. Nakon što završite s cišcenjem svih "starih stvari" to potrebno razumijevanje ce jednostavno doci u vaš um s vrlo jakom i hitnom porukom kojom morate potvrditi snagu svoje ljubavi prema sebi.

Ponekad možda mislite da cišcenje nece nikad završiti, i baš kad se riješi jedan problem, dode još jedan s još više intenziteta. Morate biti strpljivi sa sobom, jer mnogi životi su prolazili sve dok niste bili u stanju da vršite uobicajenu obradu mudrosti koja bi se trebala dogoditi odmah nakon svakog iskustva. Ne morate brinuti, kraj je na vidiku, zato što vaše namjere i želje postaju sve snažnije sa svakim zatvorenim shvacenim iskustvom. Što više ocistite sebe, lakše vam je pronaci skrivenu istinu u svojim proživljenim lekcijama. Uz sve vecu brzinu kretanja i mnogim životima ponovno proživljavajuci iste lekcije, ne postoji uistinu toliko mnogo preostalih problema.

Želim svima vama koji ste našli snage da pogledate na sebe po prvi put samo s dubokom ljubavlju i brigom kako ste navikli gledati druge i slijedeci put ce biti lakše, a slijedeci put još lakše, sve dok ne uvidite da ste razumjeli pravo znacenje ljubavi prema sebi. Blagoslivljam vas moji dragi prijatelji i sve vas volim.

SaLuSa

Danica

Link: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/11/message-7.html
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |