Home > > SaLuSa - 11. studenog 2016

SaLuSa - 11. studenog 2016

Poruka 8

Možda se pitate kako željene promjene dolaze i kako će doći u vaš život. Za neke od vas to će biti spor proces, gdje ćete još uvijek uživati uglavnom u društvu članova svoje obitelji ili prijatelja, polako se okrećući mudrosti i istini o sebi, bez žurbe na umu, jednostavno dijeleći svjetlo oko sebe. Za neke to može biti kao vožnja vlakom smrti - kad se nova promjena pojavi, ona će vas odvesti tako visoko, a onda nakon nekog vremena ćete se osjećati kao da ste opet odvedeni dolje, ali u stvari vi ćete se još uvijek kretati brzo i staze vaše sudbine će vas sigurno držati na putu koji ste odabrali. Tada ćete stati na trenutak, tako da se možete pripremiti za drugu vožnju. A za neke želja za promjenom je toliko moćna da se osjećaju da ih je gurnula nevidljiva sila u znanje o tome, i ponekad se mogu osjećati zbunjeni o tome gdje ih njihov put vodi, oni mogu misliti da su doživjeli određene trenutke i da su već razumjeli lekciju, ali oni bi se mogli opet naći kako naizgled doživljavaju neke lekcije. Kad ste shvatili lekciju i vrlo dobro znate koji će biti ishod toga, budite sigurni da postoji još jedno znanje skriveno iza toga. Vi samo trebate ostaviti staro znanje koje leži u tome i istraživati nepoznato. A u stvari uskoro ćete saznati da pravo znanje sja iz ovog iskustva i ostavlja bez sumnje da je to ono što ste na kraju i tražili.

To znanje se može naći samo ako ste razumjeli sve "uobičajene" lekcije u svojim iskustvima i da ste otpustili sve blokirajuće veze s njima, jer one vam ne dopuštaju da vidite višu ili dublju istinu osim ako to ne otpustite.

Pa, hodajte hrabro dragi prijatelji, i ako se nađete povučeni u iskustvo koje vam se čini jako čudno, samo se na trenutak zaustavite, slušajte svaku misao ili čuđenje, i jednostavno slušajte kako vam vaše srce govori istinu. Ne postoje greške na vašem putu, čak i ako bi bilo lakše misliti da je tako, svaka stvar koja nam se događa ima svoj smisao za našu evoluciju.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/11/message-8.html
Preveo: Fredi
Share |