Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 3 , 2011

SaLuSa, June 3 , 2011

"...Ahogy azt már említettük, amint azt tehetjük mindenki akit igazságtalanul börtönöztek be, szabadon lesznek bocsátva.  Megkérdezhetitek, hogy ezen körülmények között mi fog történni a börtönlakókkal és elmondhatjuk, hogy rehabilitálva lesznek egészen addig, amíg készen nem állnak arra, hogy újra beilleszkedjenek a társadalomba..."

El kellett, hogy jöjjön az az idő, amikor több ember ébred tudatára, hogy tudatossági szintjében változás állt be. Ez az idő most érkezett el és a felébredő embereknek a száma egyre nől, ami az egyre erősödő felétek áramló energiáknak köszönhető. Ez az a segítség amit tőlünk kaptok biztosítva azt, hogy minden lehetőségetek meglegyen elérni az optimális szintet ahhoz, hogy fel tudjatok emelkedni. Meg kell hogy értsétek, hogy a felemelkedés nincs senkire sem rátukmálva ez teljesen tőletek függ, hogy elfogadjátok-e. Hagyjátok magatok sodortatni az árral a saját ütemetekben ami számotokra kényelmes és megnyugtató. Ez végül az embereket két egymástól távol álló csoportra fogja osztani, azokéra akik fel fognak emelkedni és azokra akik elutasították a lehetőséget és más utat választottak.

Itt van az ideje annak is, hogy amint a tudatosság új szintjeihez idomultok ami előrevisz titeket, adjatok többször hálát és szenteljetek több figyelmet saját követelményeiteknek. Teljesen más dolog gyakorlatba fektetni valamit vagy pedig csak tudni annak létezéséről mert azáltal, hogy gyakoroltok az új tudatosság szerint élni, hozzájárultok a Kollektív Tudatosságnak a növekedéséhez is. Az anyagi javak birodalma hajlamos az embereket birtoklásvágyra és önszolgálatra bátorítani, de amikor a Fény útját járjátok segítve másoknak, ez válik természetes utatokká. Szintén segít megalkotni azt a valóságot amit látomásaitokon keresztül teremtetek. Sokkal több hatalommal rendelkeztek ezt illetően mintsem azt gondolnátok. A felemelkedésetekkel együtt jár egy bizonyos felelősségtudat kialakulása is, felelősséget fogtok kezdeni érezni minden iránt amit ti teremtettetek. Egy magasabb szintű tudatossággal el is várhatjátok ennek a megértését és kialakul bennetek az a szándék, hogy harmóniában és egyensúlyban éljetek minden élőlénnyel.

Minden más ami életetekben és körülöttetek folyik azért van, hogy jóvategyétek azon tévedéseket, amik ezekhez az elfogadhatatlan körülményekhez vezettek titeket a régi rendszerben. A dolgoknak meg kell változniuk és a tisztításnak be kell fejeződnie mielőtt képesek lesztek felemelkedni Földanyával. Ahogy a múlt elhalványul, úgy ad helyet az újnak és alkalomadtán a dolgok eléggé zavarosnak tűnhetnek majdhogynem kaotikusnak. Ez részben azért van, mert az emberek nehezen engedik el azt amit megszoktak és ami kényelmes számukra. Ezért hangsúlyozzuk ki azokat az előnyöket amik a változás velejárói és adunk részleteket arról, hogy mikre számíthattok. Ezért beszélünk kvantum-ugrásról, mert határozottan javatokra fog válni az, ami normál körülmények között 100 évig is eltarthatott volna. Természetesen nem hagyjuk figyelmen kívül az Illuminátusok vezérelvét sem, miszerint mindent ami fejlődéseteket segíthette volna megtagadtak tőletek. Ha nem így lett volna, akkor mostanra már 50 éve az Új Korban élnétek. A legnagyobb előny amit megtagadtak tőletek az az ingyenes energia volt, ami megoldást jelentett volna nagyon sok komoly problémára amivel ma küzdtök.

Bármi legyen is a kiváltó oka annak, ami miatt némelyek félnek tőlünk a tény az, hogy a segítségünk nélkül a civilizációtok összeomlott volna hosszú ideje. Ami számunkra egyszerű feladatot jelent, mint például a Földetek tisztítása, az a ti erőtöket meghaladná, akkora méretű a probléma. A Mexikói öböl kitisztítására tett erőfeszítésetek csupán még több problémát okozott, ami még mindig pusztító erőként hathat a környezetre. Ne féljetek azonban ettől, mert veletek leszünk mielőtt a probléma túl komollyá fajulna. Csak azért említjük meg mindezt, hogy tisztában legyetek azzal milyen fontos az, hogy minél előbb megérkezhessünk a Földre. A felfedések közel vannak és a hatóságok számára nehéznek bizonyul eltitkolni az igazságot sokkal tovább. A kiszivárgó információk egyre nőlnek és egyre több ember áll készen arra, hogy nyilvánosság elé tárja mindazt amit tud.

Majdhogynem minden nap hallotok valamit ami a közelgő változásokkal van összefüggésben, tehát nyilvánvaló jeleket kaptok arra vonatkozólag, hogy milyen komoly szinten tevékenykedünk szövetségeseinkel együtt. Munkánk legtöbbje még mindig a színfalak mögött történik és még nincs itt az ideje, hogy túl sok mindenről felfedjük szándékainkat. Elég ha annyit mondunk, hogy mindig távlatokban fogalmazunk, hogy tudjátok hová tartunk. A sötét összeesküvőkre gyakorolt nyomás kétségbeesésbe kergeti őket, ahogy nem képesek megakadályozni végső megadásukat a Fénynek. Igen Kedveseim a Fénynek, mert a ti hatalmatok révén hoztátok el a Fényt a bolygóra, ami átformálja az alacsonyabb rezgésszámokat.

Legvégül semmi sem fog megmaradni a régi energiákból, mert minden fel fog emelkedni. Ehhez hasonlóan csak azon lelkek fogják tudni elfoglalni helyüket a magasabb rezgésszámokban, akik felemelték rezgésszámukat. Az Egyetem Törvénye érvényesül és teljes mértékben igazságos és indokolt a Teremtő Isteni felhatalmazása révén.  Az Emberek törvénye nem minden esetben tükrözi vissza  a Fényt úgy ahogy azt kéne, tehát ez egy másik terület aminek meg kell változnia. Ahogy azt már említettük, amint azt tehetjük mindenki akit igazságtalanul börtönöztek be, szabadon lesznek bocsátva. A halálbüntetés megszűnik, mert az élet elvétele mint büntetés teljes mértékben ellenkezik az Egyetemi Törvénnyel. Megkérdezhetitek, hogy ezen körülmények között mi fog történni a börtönlakókkal és elmondhatjuk, hogy rehabilitálva lesznek egészen addig, amíg készen nem állnak arra, hogy újra beilleszkedjenek a társadalomba.  A szeretet csodákra képes ahogy azt mondjátok és nincs egy lélek se, aki ne nyerne abból ha harmóniát és egyensúlyt hoz be az életébe.

Szeretet és még több szeretet a gyógyír a legtöbb betegségre és mindannyiótokban ott rejlik a lappangó gyógyító.  Ellenállásotok gyakran annak tudható be, hogy nem hisztek saját képességetekben. Amikor lehetőség adódik rá, próbáljatok gyógyítani és emlékezzetek arra, hogy képesek vagytok önmagatok meggyógyítására. Hitetek rendkívüli hatalommal bír, ezért van az néha, hogy épp azon dolgokat vonzátok be életetekbe, amit elutasítotok. Például vannak akik annyira félnek nehogy valami komolyabb betegséget kapjanak és annyit aggódnak ezen, hogy tulajdonképpen bevonzák életükbe. Ez egy másik példa arra, hogy milyen hatalommal bírnak gondolataitok és hogy miért kell hogy óvatosak lennetek, hogy mire fordítotok figyelmet. Minden erőtökkel azon legyetek, hogy a jóra és egészre koncentráljatok, mert ez számotokra és mindenki  számára előnyössé válik. Amikor tömegesen teszitek ugyanezt, gondolataitok ereje robbanásszerűen megnől és így jönnek létre a nagy változások. Most már láthatjátok, hogy mennyire fontos minden ráfordítás amit ennek szenteltek, mert ettől függ a kimenetele annak, ami most a Földön történik.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és biztosíthatunk titeket arról,  hogy a Galaktikus Federáció teljes bedobásra készen áll amikor az alkalom tettre szólít.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.