Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 1, 2012

SaLuSa – 2012. október 1.

 Mike Quinsey közvetítése -

Egy új hónapba léptek át - és ha visszapillantotok, észreveszitek milyen gyorsan telt el az idő. Ebben az időciklusban Fénymunkásként sokat tettetek, hogy megemeljétek a tudatszinteteket és ennek eredménye egy magas fokú ébredés lesz. Ez egy nagyszerű teljesítmény az Illuminátusok háttérténykedései ellenére, akik félelmet akartak kelteni bennetek és megpróbáltak mindenkit összezavarni. Nem tapasztalhattátok a széles körű letartóztatásokat, ahogy tulajdonképpen az elvárható lett volna, de ennek ellenére továbbra is közelednek a már említett változások. A hátráltatások megmutatták, mennyit tanultatok hozzá, amikor belső fókuszotokat a fontosabb dolgokra: saját fejlődésetekre helyeztétek át. Nem „önző” saját lényünkről elgondolkodni, mert senki sem készíthet fel jobban benneteket a felemelkedésre, mint ti magatok, az mellet, hogy már rengeteg útmutatást kaptatok ezzel kapcsolatban.

A külső történések a saját fejlődésetek számára nem olyan fontosak, de lehetőséget nyújtanak megérteni, hogy mit tartogat számotokra a jövő. Ez az, amire igényt tarthattok, mert rászolgáltatok, hiszen növeltétek saját rezgésszinteteket és ez a további FÉNY-be való emelkedéseteket tükrözi vissza. Nem dönthettek egyszerűen „csak úgy”, hogy fel akartok emelkedni és ezt sikerre viszitek, anélkül, hogy a szükséges igyekezetetekről ne tettek volna tanúságot. Ebben nem szükséges a számtalan információ beszerzése, annak ellenére, hogy nagyon nagy mennyiségben áll rendelkezésetekre, amik segítenek az értelmetekkel való munkában [a megértésben]. Fontos a belső tartásotok, hozzáállásotok és a kérdés megválaszolása, hogy képesek vagytok-e körbetekinteni és elfogadni, hogy mind Egyek vagytok. Ez egy messzire kiható élmény és segíteni fog nektek egy magasabb tudatszint megélésében/létrehozásában.

Ha ráleltek a Fénymunkások ösvényére, akkor jó úton haladtok a beteljesedés felé. Ez nem jelenti azt, hogy tanítómesterekké vagy mások szócsövévé kell válnotok, hanem hogy a saját példátokon át váltok sugárzó FÉNYEKKÉ. Ezen a módon lesztek képesek másokat felébreszteni, éppen ahol tartózkodtok, pl. egy barátságos szóval, mert annak lényegesen nagyobb hatása van, mint azt sejthetnétek. Természetesen Ego-tokkal boldogulnotok kel, ami továbbra is próbálkozni fog „régi éneteket” fenntartani, ha a legkevésbé gondoltok is rá, milyennek voltatok korábban. Ezen a téren lesznek igazán kézenfoghatóak a változások, amikor kiemelkedtek az alacsonyabb rezgésszintről, illetve mindabból, ami annak velejárója. Ez egészen addig kihathat, hogy új barátaitokat nagy gonddal választjátok meg, akik jobban illenek hozzátok és akik a bennetek végbemenő változásokat erősebben érzékelik. Az alacsonyabb rezgésszintű lelkek gyakran durvák és negatív cselekvési módokat részesítenek előnyben, amiért kényelmetlenné válik a velük való kapcsolat, Minél tovább fejlődtök előre, annál jobban fogjátok tudni, hogyan védjétek meg magatokat velük szemben.

A kölcsönös vonzás törvényszerűsége alapján természetszerűleg a hasonló rezgésű lelkekhez fogtok vonzódni. Ezek olyan barátságok, amelyekben egymást segíthetitek az előbbre jutásban és ez nagy valószínűséggel a felemelkedésben és minden utána következő dologban fog kiteljesedni. Az ilyen kapcsolatok nagyon erősek lehetnek és arra utalhatnak, hogy már többször töltöttetek korábbi időszakokat együtt és ugyanabból a csillagcsaládból származtok. Gondoljatok arra, hogy minden lélek egy másik civilizációból érkezett a Földre és ti is annyira vagytok csak földönkívüliek, mint a többiek. Valójában nagyon otthonosnak érezhetitek a gondolatot, hogy velünk találkozzatok. És idővel bemutatják nektek az igaz családotokat, akik követték fejlődéseteket és elképzelhetetlenül boldogok lesznek, ha újra láthatnak benneteket.

A Föld a ti teszt-itt-tartózkodásotok volt és alacsony rezgésszintjével alig kínált esélyt, hogy megismerjétek valódi önmagatokat. Mint minden más lélek teljesen belemerültetek az életbe, anélkül, hogy tudtátok volna: az igazi valóságtól el vagytok különítve. De valójában ez volt a cél, hogy teljes mértékben szembenézhessetek az alsóbb dimenziók kihívásaival. Nagyon összezavarhatott és lehangolttá tehetett volna benneteket, ha tudtatok volna valamit a hátatok mögött hagyott életeitekről, amikor először inkarnálódtatok a Földre. Ez most másként van, mert újra visszatértek a FÉNY-hez és megértitek a valódi eredeteteket, mint erőteljes lelkek, hatalmas teremtő képességekkel. Ha felemelkedtetek, képesek lesztek ezeket az erőket ismét használni, mert addigra megbízható és tudatos lelkekké váltok.

Így haladjatok Kedvesek, tovább előre a felemelkedés irányába és ne hagyjátok magatokat eltéríteni a rajtatok kívül történő dolgok miatt. Valójában minden halad előre, hogy ennek a ciklusnak a feltételei a felemelkedéshez biztosítva legyenek; minden megígért dologból mindannyian profitálhattok majd. Ne pazaroljátok energiátokat más dolgok miatti aggódással, mert minden beteljesül számotokra – a hibátlan Isteni terv szerint. Biztosíthatunk bennetek, hogy a Föld tisztulási folyamata akkor is zajlik, ha arra nincs sok bizonyítékotok. Közös akcióink vannak a szövetségeseinkkel és nem csak az egyensúlyt tartjuk fenn a Földön, hanem megakadályozzuk a további károk keletkezését. Nemsokára erősen felgyorsulnak a történések, mert új berendezések kerülnek nyilvánosságra és amint a Földre érkezünk minden még gyorsabban zajlik majd.

Ahogyan felismerhetitek, továbbra is sürgetjük szövetségeseink munkájának eredményességét, amit a sötét erők útból való „eltakarítására” áldoznak. A sötétek nem vesztegethetik tovább az időt arra, hogy bár beismerik vereségüket, de tovább arrogáns módon folytatják katonai akcióikat további haláleseteket és rombolást okozva. Felmerül bennünk a kérdés, mennyi ideig tart míg államvezetőitek megértik, hogy a háborúk soha semmilyen problémát nem oldottak meg. Ellenkezőleg, csak felnagyítják a problémákat addig a fokig - ami már gyakran megtörtént- amíg egy mérhetetlen, emberi életeket követelő veszteséggel járó világháborút nem robbantanak ki. Válaszul küldjetek SZERTETET és FÉNYT az olyan helyekre, ahol nagy a veszélyeztetettség, különösen a közvetlenül részt vállaló államfők irányába. Minden bizonnyal segítetek ezzel és itt lép a FÉNY erejével kapcsolatos teljes bizonyosságotok a képbe.

A SZERETET a lehető legerőteljesebb energia és a jelenlegi síkotokon a „SZERETET-et” a gyógyító folyamatoknál érzékelitek, ami alacsonyabb energiák jelenléte ellenére is működik. De szükségetek van bizalomra és értelmi képességre; különben a gyógyító energia nem tudja elérni a benne rejlő maximális erejét, amit különben képesek vagytok adni magatokból. Közismert dolog, hogy az anyai szeretet képes gyógyítóan hatni – egy további példa, mire képes a szeretet. Mindegyikőtök képes bizonyos fokig a gyógyításra; de gyakran ezt kétségbe vonjátok, így nem tud teljességgel rendeltetése szerint működni. Legyetek pozitívak és tegyétek hozzá részeteket, hogy a Föld és rajta minden élet felemelkedhessen. Gondoljatok arra, hogy a Földel és a sok életformával együtt kell emelkednetek, akik szintén készen állnak a továbblépésre. Nem utolsó sorban gondolunk itt az állatokra, akik közül sokakat háziállatként tartotok, akiket megszelídítettetek, hogy szükségleteiteket kielégítsék.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tolmácsolom minden barátotok és családotok SZERETETÉT űrhajóink fedélzetéről.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

 

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.