Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 4, 2011

SaLuSa, May 4, 2011

Kedveseim, amíg a háborús játékok folytatódnak, a világ soha sem lesz biztonságos hely. Ez csak akkor valósulhat meg, ha igazi békét teremtünk és a háború fegyvereit szétszereljük. Több esetben hosszú időre visszamenve, a Galaktikus Federáció sikertelenül próbálkozott kialkudni a békét, mert a sötét összeesküvők visszautasították, hogy feladják hatalmukat. Azáltal, hogy gyakorolták saját szabadakaratukat, a tietektől fosztottak meg titeket, folytatván tervüket, hogy teljes rabszolgasorsba hajtsák a népet. Ez a tervük csődöt mondott, mert idejében felébredtetek és most már van egy új alternatív út amit követhettek. Most a jövő a ti kezetekben van és azt választottátok, hogy egy új mintát alkossatok meg, ami mindent felölel, amit az Aranykor megtestesít. Tudván, hogy tényleg sorsotokat képezi a felemelkedés, kitartottatok a békés együttélés mellett, ahol minden gondolat és tett, minden lélek legjavát szolgálja. Nincs több önzés és fukarság, hogy megtagadják tőletek azt, ami a tieteké és az azonnali jövőben nagy Bőségben lesz részetek. Ez azonban csak egy lesz a sok közül, ami a Fénybe emel majd titeket.

Semmi kevesebbel se érjétek be mint, a javak abszolút megosztásával, mert ez jár nektek. Felejtsétek el a sötét összeesküvőket, akik el fogják hagyni a Földet, hogy saját útjukat kövessék, ami lehetőséget fog biztosítani számukra, hogy tanuljanak a leckéikből, hogy egy nap ők is visszatérhessenek a Fénybe. A Teremtő minden teremtményét szereti és szivesen lát minden lelket, aki keresi a felemelkedéshez vezető kiutat abból a sötétségből, amit ők maguk teremtettek. Egy lélek sincs örök kárhozatra ítélve, mégha a sötétség legmélyebb bugyrába is süllyedtek le, oda ahol szinte minden Fényt felemészt a sötétség. De amíg a Fény akár egy pislángoló szikrája is világít, addig a lélek minden akadályt képes legyőzni és ahogy ez a vágy előtör a lélekből, mérhetetlen sok segítséget kap a felemelkedéshez. Nagy dicsősség az, ha meg tudunk menteni lelkeket, segítve nekik visszatérni végül a Forrásba. Az időnek nincs semmi jelentősége vagy szerepe ilyen körülmények között, hisz minden léleknek az egész örökkévalóság áll rendelkezésére.

Úgy hagyjátok magatok mögött a kettőséget, hogy teljes valójában átengedtétek magatokat annak megtapasztalására. Egy olyan lélek sincs köztetek, aki ne lett volna mindkét oldal játékosa. Természetesen a szerep amit magatoknak kiosztottatok egyfajta trendet követett, hisz senkit nem kényszerítenek, hogy megtapasztalja a sötét oldalt. Néhányatok mélyebbre süllyedt mint mások és örömtaps kísérte ama felismerésüket, hogy mi is képezi igazi valójukat és ama vágyukat, hogy visszatérjenek a Fénybe. Ez az amiről a Kettőség szól, egy olyan kihívásról, mely a legvégső erőkig próbára teszi az embert. Ahogy azonban felemelkedtek rájöttök, hogy minden Egy és könnyebben találtok szivetekben szánalmat azok iránt, akik az ellenkező irányt választották. Van egy mondásotok: “ha másért nem is, Isten kegyelméért képes lennék rá” és ez valóban mindannyiótokra vonatkozik, tehát arra kérünk titeket, hogy emeljétek fel magatokat minden bíráskodás és kritika fölé. Hagyjátok, hogy minden lélek megtalálja saját útját tudván, hogy lesznek olyanok, akiknek ez rendkívül nehéz lesz. Nincs megadatva számotokra az, hogy ismerjétek más lelkek élettervét, így azt sem tudhatjátok, hogy mi késztette őket arra amit cselekedtek, ugyanúgy mint ahogy mások sincsenek tisztában azzal, hogy miért is teszitek azt amit.

Onnan ahol mi vagyunk jól látható a Fényetek és tudjuk, hogy az ezredforduló óta jelentőségteljesen megnőtt. Ahol most álltok, innen már nincs visszaút és emiatt a Mennybemeneteletek biztos siker. Biztassátok a többieket, hogy nyitott elmével kutassanak az igazság után, mert sokan ellenállást tanúsítanak más utat keresni. Ha visszautasítják és továbbra is saját útjukat folytatják, az szabadakaratukként el lesz fogadva. Ez azt jelenti, hogy útjukat ugyanabban a dimenzióban fogják folytatni, amíg egy nap nyitottá nem válnak az igazságra. Ahogy ti mondjátok, bízzátok rá az Úrra, hisz nincs lélek aki ne részesülne segítségben és irányításban. Hagyatkozzatok Isteni Létetekre, vagy ahogy sokan hivatkoznak rá Fennsőbb Énetekre, ami megmaradt a magasabb dimenziókban, amíg ti leereszkedtetek az alacsonyabb rezgésszámokba. Emlékezzetek rá, hogy sok-sok Lelki Vezető áll rendelkezésetekre, akik örömmel vennék ha megosztanátok velük gondolataitokat. Nem utolsó sorban, veletek vannak még az Angyalok, így a legsötétebb pillanataitokban sem vagytok egyedül.

Sokkal több dolgunk van mint ezt megelőzően, mert ahogy Földanya folytatja önmaga tiszítását, ez megkérdőjelezhetetlenül érinteni fog néhányatokat. Karmátokba nem tudunk beleavatkozni, de ha a körülmények engedik, megmentünk titeket a haláltól vagy olyan balesetektől amik ellenkeznének élettervetekkel. Az úgynevezett csodák, sokszor a mi jelenlétünknek és tetteinknek tudhatóak be, amikről nem tudjátok, hogy valójában mik is. Nem várunk el ezért semmilyen dicsőséget, csupán örömünkre szolgál ha segíthetünk rajtatok, ez csupán egy részét képezi az emberiség szolgálatának. Ti is csatlakozhattok hozzánk a jövőben amikor már teljes tudatosságot nyertetek el. Tudatossági szintetek olyan rohamos mértékkel nől, hogy akár saját magatok is képesek kéne, hogy legyetek felfogni annak tágulását. Ez a tudatossági tágulás fogja lehetővé tenni számotokra, hogy kezelni tudjátok a kaotikus körülményeket amelyek befolyással lehetnek rátok, mert sokkal jobban meg fogjátok tudni érteni, hogy mi is történik.

Minden múló héttel közelebb kerülünk a végső eseményekhez, ami meg fogja változtatni az emberek nézetét arról, hogy miért is vannak itt és mi vár rájuk a jövőben. Ez lehetővé fogja tenni számukra, hogy végső döntést hozzanak jól infomált helyzetükből, hogy vajon szándékoznak-e felemelkedni és mire van szükség ahhoz, ha a Mennybemenetelt választják. Az idő rövid, de a megfelelő hozzáállással lehetséges elérni, hogy felvidítsuk az embereket és elkötelezetté tegyük őket. Szinte soha nem volt könnyebb dolgunk mint most, hisz olyan mérhetetlenül sok segítséget kap mindenki, aki a Mennybemenetelhez vezető ösvényre lép. Folytatódik az energiák beáramlása amik egyre erőteljesebbek lesznek és a tetőpontot az év végére érik majd el.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mint mindig éberen figyelünk és óvatosak vagyunk biztosítva, hogy semmi olyan ne történhessen, ami világméretű méreteket ölthetne.

Köszönettel, SaLusa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.