Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 6, 2011

SaLuSa, May 6, 2011

Mostanra már nagyon nyilvánvalóvá vált, hogy az Emberiség evolúciójának kulcspontjához érkezett. A régi összeomlása is alátámasztja azt, hogy a régi rendszer többé nem megfelelő az új Embernek aki kezd felemelkedni. Ennek ellenére sokan csak egy bizonytalan jövőt látnak, ami még több káoszt és katasztrófát tartogat. Ezért fontos, hogy küldetésünk minden további halogatás nélkül elkezdődhessen a Földön. Elfogadott jelenlétünk enyhíteni fog sok félelmet és reményt fog adni az embereknek, ahol most gyakran csak kétségbeesés létezik. Egy csodálatos jövő várja, hogy kibontakozhasson, amit a fennmaradó sötét összeesküvők utolsó csökevénye tart csupán vissza. Ezért előléptetjük szövetségeseinket, hogy törjenek előre, hogy megkezdjék azon események sorozatát ami a Mennybemenetellel fog befejeződni. Ha nem kapjuk meg a választ amire számítunk, engedélyezve van számunkra, hogy erővel kikényszerítsük a dolgokat mindenki javára.

Mint ahogy azt mostanra tudjátok, erőn meggyőző erőnket értjük, és a Világegyetem Törvényeit amit fel fogunk használni célunk eléréséhez. Bárcsak a civilizációtok elfogadta volna az általunk felkínált lehetőséget évekkel ezelőtt, hogy békét hozzunk világotokba. De ez nem történt meg és elhitették veletek, hogy szabad állampolgárok vagytok és normális életet éltek. Ezzel szemben fokozatosan megfosztottak szabadságotoktól és tették ezt oly körmönfontolt módon, hogy észre sem vettétek, mi is folyik valójában. Becsületetekre legyen mondva, sok lélek kezdte felfogni, hogy mi is történik és változást kezdeményező mozgalmak vették kezdetüket, amik felemelés és békét írtak elő.

Ezt a Spirituális Hierarchia jelként vette és meghosszabbította az időt, lehetővé téve más lelkek számára is, hogy ráébredjenek az igazságra. Ez a döntés helyesnek bizonyult, mert egy nagy ugrás volt tapasztalható tudatossági szintetek növekedésében. Szomorú tény, hogy sokan voltatok hívva, de néhány lélek túlságosan bele van feledkezve saját hitébe, hogy válaszoljon a hívásra. Továbbra is kommunikálunk velük úgy mint más lelkekkel, mert mindannyiótokban potenciát látunk. Feltétel nélküli törődésben és szeretetben részesítjük őket tudván, hogy csupán idő kérdése mielőtt egy lélekcsoport készen áll a felemelkedésre. A ti időszámításotok szerint a következő felemelkedésre hosszú, hosszú idő múlva kerül ismét sor, a ciklus természetes folyamataként.

Ha kitartotok belénk vetett hitetekbe, elfogjátok tudni taszítani azon emberek negatív energiáit, amik elkerülhetetlenül ellenünk irányulnak, mert nem értik a Fényt. Mi a változást képviseljük és azok akik fogjai a materialista világnak ezt nem tudják könnyen feldolgozni. Ám a materializmus varázsa csupán addig igézi meg őket, amíg sikert érnek el általa, de ez a fajta siker nem képes teljes beteljesülést vagy békét hozni számukra, olyat ami örömet és boldogságot hozna osztályrészükül. Sokan már képesek élvezni az ilyen békés létezés szintjét és képesek emelt fővel átlátni minden viszályon, zűrzavaron, mert már nem befolyásolhatóak többé. Az ilyen Lények jelzőtüzekként szolgálnak és nyugalmat hoznak mindenhova, ahol szükség van megnyugtató jelenlétükre. Magas energiájuk gyógyító hatással van az őket körülvevő emberekre. Ezt a szintet bárki elérheti aki életét Szeretetben és Fényben tölti és nem hagyja magát befolyásolni az alacsonyabb rezgésszámoktól.

Bármennyi erőfeszítés is szükséges ahhoz, hogy eljussatok a Mennybemenetelhez, bármi is legyen a tét, nagyon meg fogja érni és ne úgy tekintsetek rá mint holmi áldozatra a részetekről. A Szeretetben és a Fényben élni természetes viselkedéseteket képezi, hiszen visszatértek arra a szintre, ami egyszer otthonotokat képezte. Nemde megmondtuk, hogy teremtő istenek vagytok miáltal természetes késztetést éreztek arra, hogy hazatérjetek? A kettőség egy játék ami által roppant tapasztalatra tettek szert, de amit lejátszva magatok mögött hagytok. Minden tapasztalatnak meg van az értéke és egészen addig amíg vissza nem tértek a Forrásba, evolúciótok örökké folytatódni fog. Talán most már megértitek, hogy miért szükséges, hogy feladjátok az alacsonyabb vibrációkhoz kötött vonzódásotokat. Gondoljatok a jövőre és tartsátok azt szemetek előtt tudván, hogy a jövő sokkal magasztosabb mint bármi amit mostani tapasztalásotok része.

A dolgok a végső fináléhoz közelednek és tudjátok, hogy minden rendben lesz. Ez egyszer nem lehet más vége az eseményeknek és az Isteni Terv garantálja a heppiendet. Ez persze a régmúltban amikor ti teremtettétek a jövőtöket, nem így volt. De most meghúzták a határt és a kettőségnek be kell fejeződnie. Akárhogy is, minden lélek pontosan azon a helyen fogja magát találni ahol lennie kell, nincs hibalehetőség. Örüljetek és nézzetek elébe egy mennyei létezésnek tudván, hogy soha többé nem fogtok belépni a kettőségbe. Innentől kezdve életetek idillben és megelégedésben fog telni, élvezvén a magasabb dimenziók gyönyörét és kényelmét. Semmire sem lesz szükségetek, de mindenetek meglesz ami az élet abszolút gyönyöréhez szükséges. Szavak nem írhatják le azt az áldást amiben részetek lesz és a Fényt ami át fog hatni minden létezőn.

Szinte minden problémátokra a béke a válasz. A béke egy csapásra eltávolítja a félelmet és helyét remény, öröm és békés együttműködés veszi át minden ember között. Ezért most lefektetjük a terveket készen a nagy ugrásra, várva a lehetőséget, hogy megtisztuljon a terep. Sok előkészítésre már sor került és fogjátok látni, hogy mihelyt első célkitűzésünk megvan, a többi sebesen fogja az elsőt követni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és nagyon hálasak vagyunk mindazért az energiáért amit a Fénymunkások befektetnek. Segítettek nekünk munkánkban és most itt állunk bevetésre készen. A Galaktikus Federáció nagyon meg van elégedve pozitív hozzáállásotokkal és ennek meg lesz a gyümölcse.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.