Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 6, 2012

SaLuSa – 2012. augusztus 6.

– Mike Quinsey közvetítése –

Még mindig sok gondot okoz a sötét erők hagyatéka. Még mindig hatékonyan működik az oly régóta beindított gépezetük; de már lendület híján erejüket vesztik a folytatáshoz. A legnagyobb érvágás a katonai ambíciójukat érte, mert folyamatosan használhatatlanná tettük nukleáris fegyvereiket és azok bevetését megakadályoztuk. A sötétek gazdasági szárnya is szintén szétesett és a régi keretek között nem formálódhatnak újra. Valójában az történik, hogy amikor egy tátongó lyukat megpróbálnak betömni, egy másik helyen új lyuk jön létre, és a végén erre az egész régi helyzetre az egyetlen megoldás egy új rendszer lesz.  Miközben szétesik a régi rendszer, napvilágra kerül a régóta gyakorolt korrupció és a helytelen magatartás mértéke. De a még mindig fennálló problémák miatt ne nyugtalankodjatok, mert egy nem annyira távoli időpontban, mindez jobbra fordul majd. 

A jövőben a pénznek amúgy sem lesz többé olyan nagy jelentősége, mint a múltban volt. A pénzt igazságosan osztják majd el és a nyomasztó adóztatás rendszere is megváltozik, hogy amit egyszer megkerestetek csak egyszer kerüljön megadóztatásra. Ezen felül az ingyenes energia, amit szükségletek szerint sokoldalúan felhasználható, kiadásaitokat jelentős mértékben lecsökkenti.  A legvégén, ingyenesen lesz biztosítva a teljes energiafelhasználás, ami a fűtést, világítást, vízellátást és ételkészítést foglalja magában, ill. így lesz a tömegközlekedés esetében is. Végezetül a kőolaj alapú termékeket vonják ki a forgalomból és szükség sem lesz rájuk. Mindenki számára elérhető lesz a tiszta és takarékos energia, ezzel bolygótok nem egy környezetszennyezési forrása szűnik meg.

Már kezdtek hozzászokni a nagy társadalmi változások gondolatához, de ezek nem zilálják szét olyan szinten a társadalmat, mint talán hinnétek. Az ezzel kapcsolatos tervek nagy gonddal és precízen lettek előkészítve és mindennek a gyorsaság a fontos mozgatórugója. Tudjuk, hogy sokan aggódnak, hogy már nem lesz elegendő időnk a kivitelezéshez; de biztosíthatunk benneteket, megfelelően felkészültünk minden helyzetre. Az alapokat lefektettük és az olyan akadályok, mint a „parancsra várás” betervezése vagy más fajtái a késlekedésnek, amit ti is átéltek, nem tudják keresztezni feltett szándékunkat.

Az idő előre haladtával egyre többen váltak fogékonnyá a velünk való munka gondolatára és ezt a lelkesedést nagy örömmel üdvözöljük! A mi elképzelésünk is az volt, hogy ti is aktívan részt vesztek majd a Földetek megtisztításában. Sok olyan erősen szennyezet környék van, ahol az erdők tarvágásig károsodtak. De ne féljetek attól, hogy sok időt venne igénybe a természet egyensúlyának visszaállítása, mert tudunk segíteni a természet gyors helyreállításában. Valójában lesznek olyan területek is, amiket a természet egyensúlyának érdekében, az eredeti állapotuknál megfelelőbb állapotba kell hoznunk.

Gondoljatok arra, hogy az anyahajóink egyes esetekben sok-sok mérföld hosszúságúak – és sokkal kiterjedtebbek, mint egyes nagyvárosaitok. Minden nálunk van, amire csak szükségünk lehet, ide tartoznak a nagy flották kisebb űrhajói is, amik a földi atmoszférán belül végzik feladataikat. Az általatok legtöbbször látott anyahajók, többnyire szivar alakúak; de léteznek kerek formájúak is. Általában véve nem jövünk túl közel a földi atmoszférához a legnagyobb anyahajóinkkal, mert az energiahálózatotok meghibásodását okozhatná. De tapasztalhatjátok jelenlétünket majd a Föld atmoszférájának határsávja fölött – és minden bizonnyal egyre több alkalommal; mert lényegesen közelebb jövünk hozzátok.  

Lassan hozzászoktok a nagy fejlődésbeli előrelépés gondolatához, ami megkönnyíti számunkra, hogy az új technológiákat bizalmatokba fogadjátok. Ezek a technológiák a legtöbb esetben munkaidőt spórolnak meg, nem származik belőlük hulladék és gazdaságilag is hatékonyak; és természetesen az automatizálás kevesebb energiaráfordítást igényel részetekről. Így több időtök marad majd saját magatokra, ill. más jellegű tevékenységekre.  Magyarul, bőven lesz időtök szabadidőre, hobbikra, tudásotok bővítésére. Mivel ekkor már képesek lesztek a múltba, a jelenbe vagy a jövőbe utazni, így tudásotok nagy gyorsasággal gyarapodik majd.  Ha tudatotokat megfelelően kitágítottátok, lehetséges, hogy úgy érzitek, szeretnétek valamely Szövetség, mint például a FÉNY Galaktikus Föderációjának tagjává válni.

Mivel a nagy változáshoz annyira közel vagytok, amiről már tájékoztattak benneteket, nincs már semmi, ami miatt komolyan aggódnotok kéne.  A jövőtök már elrendeltetett, és egy bizonyos: hogy a végső határidőket a Teremtő jelölte ki és ennek megfelelően teljesednek is be. Semmi nem képes befolyásolni a végső eredményt és ezért nem számít már, mi fog még addig bekövetkezni. Ahogy kezditek átlátni a dolgokat, értitek, nem szükséges katasztrófába torkolnia ennek a ciklusnak. Ez csak addig volt érvényben, amíg úgy tűnt az emberiség továbbra is az alacsonyabb rezgéstartomány foglya és úgy tűnt, nincs felismerhető kivezető út.

Ez a ti érdemetek, hogy jól reagáltatok a saját rezgésetek megemelésre irányult kísérletekre. Mert annak ellenére, hogy a sötét erők hatalomkontrollja egyre erősödött, mégis beengedtétek szívetekbe a FÉNYT és ráébredtetek, mi is történik körülöttetek. A tudatotok tágulása egyre több FÉNYT vonzott be a Földre, így a Földet körülölelő FÉNYHÁLÓ vonalai megújultak és újra erőteljesen aktiválódtak.  Ez a vonzás törvénye és ezzel olyan erőteljesekké váltatok, hogy a sötét erőket nemcsak a saját országotokban fékeztétek meg, hanem le is győztétek őket. Nemsokára látni fogjátok, hogy pozíciójukból eltávolítják őket és megakadályozzák őket, hogy a sötétség hálóját tovább szövögessék.  Sok munka van még és mi is készen állunk, hogy ezt a tisztító folyamatot beindítsuk. Már eddig is sok kárt kiküszöböltünk, de itt az ideje, hogy befejezzük a megkezdett munkát.

A sötét erőknek engedélyük volt rá, hogy a „játéktervük” szerint járjanak el, de a FÉNY mindig győzedelmeskedik. Mindig csupán az volt a kérdés, hogy a fénymunkások, hogyan reagálnak majd, mert már gyakran inkarnálódtatok, de időnként hagytátok magatokat a negatív energiák által lehúzni és megfeledkeztetek az élettervetekről. Segítő támogatás mindenkor a rendelkezésetekre áll, de ez néha nehéz folyamat. A fizikai világ kísértései nagyok és gyakran nehezére esik az embernek nem-et mondania; de tapasztalataitok alapján végül mégis felül tudtok kerekedni rajtuk. Valójában senki nem mond „csődöt”, mert csak addig maradtok a 3. dimenzió kihívásainak kitéve, amíg meg nem birkóztok velük.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és kérlek benneteket összpontosítsátok erőiteket továbbra is a felemelkedésre. Most minden erről szól; mert már a hátatok mögött hagytatok sok-sok életciklust, hogy most ide eljuthassatok. Ügyesen csináltátok, - és megérdemeltétek! 

Köszönet, SaLuSa!

Csatornázó: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.