Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 10, 2012

SaLuSa – 2012. szeptember 10.

 Mike Quinsey csatornázása–

Gondoljatok arra, hogy az eddigi történések, közvetlenül a ti javatokat szolgálják. Sokrétű információs forrásokból már tudhatjátok, nehézséget okoz, úgy átadni nektek az igazságot, hogy azt teljes mértékben megértsétek, ha azokat nem lehet rögtön bizonyítékokkal alátámasztani. De ez az idő is eljön, amint a valós információkat visszatartók elállnak az útból és akkor a kétség hozzáférése nélkül oszthatjuk meg veletek az igazságot. Bárhogy is alakuljanak a dolgok: a gyújtópont továbbra is a ti felemelkedésetek marad, ill. az arra való felkészülés. Örömmel látjuk, hogy az emberek egymás közt nyíltabban beszélnek a felemelkedésről és arról, hogy annak milyen hatása lesz civilizációtokra. Mert végül mindegyik lélekre kihat majd, függetlenül a témában való előképzettségétől. Egyszerűen fogalmazva: vagy maradtok a mostani rezgésszinteteken, vagy kihasználjátok a magasabb rezgésszintet, ami körülvesz és képessé tesz benneteket a Földanyával való együttes felemelkedésre.

A kérdés lényege nem az, hogy ”kiválasztották-e” bármelyik lelket a felemelkedésre, mert a felemelkedés egy állapot, amit saját magatoknak kell elérnetek. Ha készek vagytok rá, nem kell semmi mást tennetek, egyszerűen arra szintre emelkedtek, ahol (számotokra) még biztonságos támaszt adnak a magasabb rezgések. Ez azt jelenti, hogy kapcsolatba kerültök olyan hozzátok hasonló „állapotban” lévő lelkekkel, akikkel közösen készen álltok egy új környezet megalkotásában, ami alkalmas a FÉNY és a SZERETET szerinti létezésre. Addigra képesek leszünk, veletek nyíltan együtt dolgozni; és onnantól fogva együtt haladunk tovább a munkával, hogy egy minden szempontból harmóniára és egyensúlyra épülő társadalmat hozzunk létre. Addig, amíg nem tudtok felemelkedni az alacsonyabb rezgésszintről, nehéznek fogjátok találni az új kor látomásának megteremtését és fenntartását.

Osztozunk az akadályoztatásokkal kapcsolatos frusztrációtokat illetően, ami a tisztánlátástól foszt meg benneteket, hogy mi is folyik a kulisszák mögött. Azonban nem mindig bölcs dolog tevékenységünkről túl sok információt kiadni; de biztosítunk benneteket, hogy folyamatosan dolgozunk a valóság felfedésén. Az ezzel kapcsolatos projektek nagy szakértelmet igényelnek és óriási szintű együttműködést; és itt meg kell köszönnünk szövetségeseink tevékenységét, amit különösen nehéz körülmények között vittek véghez. A cél mindig az átváltozásban való segítségnyújtás volt és nem a helyettetek való cselekvés. Együttes erővel haladunk tovább és megteremtjük a feltételeket a felfedésünkhöz; de legyetek felkészülve, hogy ez egymásra épülő sorozatos felfedéseket von maga után.

Hatalmas mennyiségű munkát végeztek szövetségeseink, akikhez az igazság terjesztőiként, ti is hozzátartoztok. De mivel a sötét erők, még mindig sikeresek a félreinformálás terén, még mindig sok lélek van, akinek nehézségei vannak a mindenkori hitrendszerüktől való elszakadásban. Bármi jön is: nehéz elhinni, hogy becsaptak benneteket, különösen, ha olyan vezető pozíciókban lévő emberekről van szó, akiket eddig tudásuk miatt tiszteltetek. A válasz a következő, gondolkodjatok önállóan és legyetek készen meggyőződéseitek átformálására, addig a pontig, amíg a velük való együttélés élhető életet biztosít számotokra. Idővel megkérdőjelezhetetlen tényekkel és információkkal kell szembenéznetek, amik eloszlatnak minden kétséget a személyetekkel és civilizációtokkal kapcsolatos igazságot illetően.

A felemelkedés az alacsonyabb rezgésektől való komplett felszabadulást jelenti és felemel benneteket a valós létállapototok szintjére, ahol kezdtek ráébredni teremtő erőtökre. A gondolatotok erejével már most is képesek vagytok sok mindent létrehozni a jelenlegi dimenziótokban, de ezek többsége nem azonnal tapasztalható eredményű. De mégis, mint civilizáció, változást idéztetek elő a történések lefolyásában és csak nemrégiben emelkedtetek ki a „veremből”, ahová az alacsonyabb rezgések folyamatosan visszahúztak. Igaz, hogy mindig volt segítségetek, de mindig a kérésetek alapján engedélyeztetve és soha nélküle. Nem a mi feladatunk az átváltozást rátok erőszakolni; mert az a saját rezgésetek megemelkedésére adott természetes válaszreakció. Az átváltozással kapcsolatban a mi lehetőségeink határai isteni elrendeltetésből fakadnak. Az egész univerzumra kiterjed és ti csupán egy kicsi, de fontos része vagytok a most zajló eseményeknek. Úgy írhatnátok körül minket, mint Isten szolgáit, mert mi kivitelezzük Isten parancsolatait, ami valójában a FÉNY Galaktikus Föderációjának is a funkciója.
Békében és harmóniában élni nagy öröm, amit nemsokára ti is megtapasztalhattok és szavakkal leírhatatlan, milyen érzés a magasabb rezgésszinteken való létezés. Ott nincsenek durva vagy impulzív [robbanékony] energiák, mint amit a Földön ismertek; életetek minden formában kielégítő és kiegyensúlyozott. Ha majd belekóstoltok abba, amit most körülírtunk nektek, akkor soha többé nem akartok majd a régi szokásaitokhoz és tapasztalataitokhoz visszatérni. Gondolkodjatok el ezen és hagyjátok a Föld-i történéseket saját medrükben célba érni.

Vissza a Földre: Egyre közelebb kerültök a valódi lezáruló időszak végére és a fennmaradó hetekben sok energiahullámot fogtok megtapasztalni. Folyamatosan felismertek majd saját magatokon is változásokat, amik összefüggnek az energiahullámok hatásával és nagy valószínűséggel egyfajta nyugalom és kiegyensúlyozottság lesz úrrá rajtatok, ami körbeölel benneteket, és a külső történéseknek már nem lesznek hatással rátok. Kezdjétek úgy élni életeteket, mintha már felemelkedtetek volna, és most szabaduljatok meg a benneteket a felemelkedés után sem szolgáló dolgoktól. Amíg a Földön tartózkodtok, senki nem vár tőletek tökéletességet, mert ez gyakorlatilag lehetetlen. De ha már példaként jártok elő, járuljatok hozzá más lelkek felemelkedésének megsegítésében; FÉNYETEK és nyugalmatok, kiegyensúlyozottságotok másokra is hatással lesznek.
Kedvesek: mindannyian közel vagyunk, néhány általatok már nagyon várt történés beindításában és időközben már felismerhettétek, hogy akaratunk ellen van konkrét dátumokról beszélni! És valóban nem mindig lehetséges olyan precíznek lennünk, mert a történések nagy gyorsasággal változnak ezért nekünk is a lehető legmegfelelőbb időponthoz szükséges igazodnunk. Bár el tudjuk távolítani a sötét erőket a pozíciójukból, de ez nem vezet azonnal tevékenykedésük befejezéséhez. Kontrolljuk mélyen benyúlik a társadalomba és lépésről-lépésre lehet csak leépíteni őket. Nem újíthatják meg hatalmi központjaikat, mert ezeket szövetségeseink legyengítették és a teljes összeomlásuk sincs már messze.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és már látom a horizonton felkelni azt a napot, amikor újra viszont láthatjuk egymást, és rendkívül fogok örülni, ha SZERETET-ben és FÉNY-ben ismerhetjük fel egymást.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

 

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.