Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 14, 2011

SaLuSa, February 14, 2011

Hosszú utat tettetek meg evolúciótokban amíg idáig eljutottatok. Ebben a ciklusban a sötétség mélyébe szálltatok alá és minden tapasztalat ellenére amin keresztül mentetek, megtaláltátok vissza az utat a Fénybe. Egyrészt nem lenne megfelelő ha komplett emléketek lenne mindarról amin keresztül mentetek, de ha vissza tudnátok emlékezni, akkor teljes mértékben értékelni tudnátok azt a fönséges teljesítményt, amit elértetek. Még nem vagytok kint a sűrűjéből úgymond, de ha jobban megértitek, hogy mi is vár rátok még a Mennybemenetel előtt, akkor azt sikeresen tudjátok kezelni. Meg lehet bocsátani azon még alvó lelkeknek akik borulátóak és akik kétségbeesésbe estek nem látva a jövő reményfényét.

Azok akik pozitívan állnak a dolgokhoz, minden új próbatételben lehetőséget látnak belépni egy új, békésebb, együttműködőbb korszakba. Bíznotok kell azokban, akik előlépnek és arról beszélnek, hogyan lehet elérni ezt a kvantum-ugrást. Támogatásotokra van szükségük, hogy minél többen gondolkodjanak pozitívan, megteremtve ezzel azt a tudatos vágyat, ami szükséges a változások megvalósításához. Nem is fontos tudni a válaszokat, hanem ami igazán fontos az a szándék, amivel az energiátokat szétkülditek. Amikor az energiák elérik a kritikus tömeget, a manifesztálások olyan mértéket öltenek, hogy nem lehet többé őket megállítani. Már most kezditek látni ahogy felszínre törnek bizonyos dolgok és egyre jobban előkészítik a talajt olyan eseményeknek mint például a Bejelentések.

Valójában már néhány lehetséges bejelentés majdhogynem készen áll arra, hogy nyilvánosságra hozzák őket. A világhelyzet több országot befogadóbbá tesz, hogy áldását adja arra ami készülődik. Látják, hogy komolyabb előrehaladás csupán akkor lehetséges, ha a változások nem ütköznek komoly ellenállásba. Meg vannak számlálva azon idők napjai, amikor az emberek csak önmagukra gondoltak és olyan döntéseknek van itt az ideje, amik mindenki javát fogják szolgálni. Bár az igények sokrétűek lehetnek, ám itt jövünk mi a képbe tartalékainkkal és képességünkkel, hogy minden problémát megoldjunk, méretre való tekintet nélkül. Tudjuk kik azok, akik kirínak majd szakértelmükkel mihelyt hozzáértésükre szükség lesz és sok politikai problémát fog kelleni megoldanunk. Legfőbb kapcsolataink tudatában vannak felelősségüknek és néhányukkal közvetlenül is felvettük a kapcsolatot. Nem számít rendkívülinek azonban az a kapcsolatfelvétel sem amire alváskor kerül sor, amíg a lélek elhagyja a testet. Ha azon tűnődtök, hogy milyen gyakoriak az ilyen kapcsolatfelvételek, el kell hogy mondjuk nektek, hogy jóformán minden lélek elhagyja testét alváskor. Sok mindent tudunk véghezvinni ha ily módon találkozunk veletek. Általában barátaitokkal vagy eltávozott szeretteitekkel találkoztok. Néha éber emlékeket visztek vissza, de feltehetően álmoknak tulajdonítjátok be őket.

Kezdtek rádöbbenni, hogy sokkal többek vagytok fizikai testeteknél. Halhatatlan lelkek vagytok, megszámlálhatatlan életlehetőséggel és igazi otthonotok nem az alacsonyabb rezgésszámban található. A valóságban Istenhez hasonlatos lelkek vagytok, a teremtés roppant hatalmával felruházva és azzal a képességgel, hogy Krisztus Tudatosságot érhettek el. A kettősség semmi egyéb mint egy hologram, ami arra lett teremtve, hogy egyenlő módon meg tudjátok tapasztalni a fényt és a sötétséget, a szabad akarat dimenziójában. Sok-sok ciklus és többszáz élet után, életetek a kettősségben befejeződéshez közelít és óriási figyelmet vontok ezáltal magatokra. Sok civiliziáció figyeli mohón fejlődésetek tudatosítva azt, hogy a Galaktikus Federáció biztosítja, hogy sikerrel zárjátok le a kettősségben töltött időtöket. Többször informáltunk titeket arról, hogy magasabb frekvenciára emelt fizikai testetekkel együtt fogtok felemelkedni, aminek révén testetek átváltozik kristály szerkezetűvé és ez egyedülálló lesz. El tudjátok képzelni ahogy Lények széles tömegei gyakran nagyon magas dimenziókból működnek közre ebben a változásban és hogy miért nem lehet záródhat ez le másként mint teljes sikerrel?

Kedveseim, sodródjatok az árral és figyeljetek azokra a jelekre amik pozitív végkimenetelt igérnek. Ne fektessetek hangsúlyt a dolgok negatív aspektusának, amiket gyakran bizonyos lelkek készakarva teremtenek, hogy eltiporják amit eddig elértetek és összezavarjanak titeket hamis információkkal. Ha valami nem tűnik igaznak ne vegyetek róla tudomást és ha szükséges még mindig visszatérhettek az információhoz és vizsgálatnak vehetitek alá. Az Emberiségről való bejelentések majd megismertetnek titeket történelmetek igaz voltával és rányitják szemeitek a jelenkori történésekre, amik messze más igazságot takarnak mint amit elhitettek veletek. Megtanuljátok hogyan legyetek ítélőképessebbek és hogyan tudjátok könnyedén felismerni azokat a hamis információkat, amik tévútra akarnak vezetni. Higgyetek nekünk amikor mondjuk, hogy a sötét összeesküvők nagyon is tudatában vannak a Mennybemenetelnek és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák azt. Mert minden egyes Lélek felett aki a Fény felé fordul, elvesztik hatalmukat és tudják, hogy világuralomra törő dédelgetett álmaik kudarcot vallanak.

Az internet túlnyomó részt igaz információk tárháza és várjuk azt a napot amikor a média ledobva láncait képes lesz szabadon és valósan tudósítani az eseményeket. A kommunikáció egy a sok közül amivel foglalkozni fogunk és mindenki számára megkönnyítjük az egymással való kapcsolatfelvételt, bárhol legyenek is a világban. Idővel telepatikus képességetek kifejlődik és páran már elkezdték ezt normálisan érzékelni. Az új Ember felismerhetetlen lesz mostani lényetekhez viszonyítva: nem is annyira fizikai kinézetben hanem képességeiben, ami egy Galaktikus Lény velejárója. Az új Ember képezi valós lényetek és csatlakozni fogtok Federációnkhoz, ha ez megegyezik jövő terveitekkel és evolúciótok részét képezi.

Meg is lehet érteni ha izgalmat éreztek a felemelkedést illetően, hisz annyira mások lesztek mint amit most tapasztaltok. Nem túlzás ha azt mondjuk, hogy a Poklot hagyjátok ott a Mennyországért, bár egyik sem létezik úgy ahogy azt a vallási tanaitok hirdetik. Igen, a magasabb dimenziók valóban mennyeiek és az abszolút öröm és áldás állapotát hirdetik. Az élet egy folytonos örömteli élmény és minden életforma közt harmónia honol. Minden maga a szépség, szörny nélkül és minden életforma tudatossági szintje folyamatos kapcsolatban áll mindennel. Néhányan már beszélnek növényeikhez és állataikhoz, de csak kevesen hallják azok válaszát. Erre is sor kerül majd a magasabb dimenziókban.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örömömre szolgál a lehetőség, hogy felemelhetünk titeket ebből a tömérdek negatív energia posványból ami a Földön van. Minden negatív energia meg lesz tisztítva mert minden alacsonyabb rezgésszám át fog alakulni. A Szeretet és Fény áthatja majd a Földet, ahogy előkészíti azt a Mennybemenetelre.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.