Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 16, 2011

SaLuSa, February 16, 2011

Olyan gyors mozgásban vannak a dolgok, hogy szinte naponta láttok a változásokra utaló jeleket. Látjátok hogyan növekszik a tömegek tudatossága és miként válik a jó erejévé. Ahogy a sötét összeesküvők kezéből csúszik ki a hatalom, úgy válik a Fény egyre hatalmasabbá amit többé nem lehet legyőzni. Ezért fogtok több előjelet látni miként változtatja át ez társadalmatokat. Egy ideig még homályos lesz milyen mintát követnek a fejlemények, de megnyugtató erővel fog rátok hatni ha rágondoltok, kik is állnak a változások mögött. Több ezres főt tesz ki Földi szövetségeseink száma és ott vannak még a Fénymunkások akik megállás nélkül azon fáradoznak, hogy Fényt hozzanak le a Földre. Ha ehhez még hozzávesszük azt a lendületet, amit a szunnyadó tömegek felébredése okoz, ez még nagyobb összefogást eredményez, ami segít eredményeket elérni. Mindenki hozzá tud ehhez a mozgalomhoz járulni azáltal, hogy Fényt küld a Földnek, kérve, hogy az a közjó javára legyen felhasználva. Minél többen tesztek így, a Fény annál nagyobb méreteket ölt.

Kedveseim, mindannyiótoknak meg van az életben a szerepe és egy bizonyos ponton elérkezik az ideje annak, hogy valamivel hozzájáruljatok mindenki felemelkedéséhez. Legyetek hajlandóak megtenni azt ami képességeiteken belül van és ne aggódjatok, ha másokhoz viszonyítva felajánlásotok kicsinek tűnik. A minőség és nem a mennyiség számít, tegyétek azt amihez a legjobban értetetek. Nem anyagi adakozásra gondolunk feltétlenül, egy kedves mosoly vagy egy megértő szó is sokat nyom a lantban. Higgyetek nekünk, hogy van okotok mosolyogni, hisz reményeitek és álmotok egy gyönyörűbb, szebb és békésebb letért mind megvalósulnak. Ne vesztegessétek el energiátokat és időtöket a negativititásra ami körülöttetek tapasztalható, mert ezek az energiák lassan de biztosan átváltoznak.  

Haggyjátok, hogy a körbevevő szépség belétek ivódjon tudva, hogy ez csak töredéke annak ami jönni fog. Semmi sem marad alacsonyabb rezgésszámon és ha nem lehet frekvenciáját megemelni, akkor az vissza fog alakulni eredeti energiaformájává. Semmit sem lehet teljesen megsemmisíteni, holott készakarva okozhattok rombolást. Ily módon az anyag újra és újra felhasználásra kerül, anélkül, hogy bármi hulladék is keletkezne. Az Ember közismert hulladék gyártásáról és csak a legutóbbi időkben ismertétek fel a természetvédelem fontosságát. A Föld súlyos kárt szenvedett azáltal, hogy semmibe vettétek jólétét, mely most hiányban üt vissza rátok. A vagyon utáni hajsza nagy mértékben károsította erdeiteket és vízi világotokat olyan szintig, hogy néhány faj örökre eltűnhet a Föld felszínéről.

Szerencsére masszív anyahajókkal rendelkezünk, amik fenntartják a veszélyeztetett fajok életciklusait és ha szükséges genetikai finomításokat tudunk rajtuk végezni, ami növeli túlélési esélyüket. A múltban az állatok és növényvilágok más világokból lettek idehozva a Föld bolygóra és hagyták őket aklimatizálni és kibontakozni. Ez még jóval azelőtt volt, hogy az Ember a Földre érkezett volna. Természetesen a klímaváltozások is befolyásolták némely faj megfogyatkozását, de bármikor képesek voltunk segíteni nekik felülkerekedni a hányattatásokon. Sok bolygó közreműködött abban, hogy Földetek naprendszeretek egyik leggyönyörűbb bolygójává váljon. Millió évekbe tellett mire bolygótokat előkészítették az Ember érkezésére, de jóval kevesebb időbe került tönkretennie azt. A rombolók nem léphetnek be a magasabb szférákba, ahol állandó gyönyör és varázslat honol. A színek túltesznek minden általatok ismert pompán és sziporkázva ragyognak az öröklét állapotában. Mindez rátok vár a magasabb dimenziókban, amit hamarosan magatokénak tudhattok.

Visszatérve a Földre, még lesznek fizikai változások amiket meg kell hogy tapasztaljatok, de ott leszünk mi, felügyeljve ezeket. Nem a mi dolgunk, hogy beleavatkozzunk abba, amit a Földanya szükségesnek vél, mert sok tisztítási folyamat fontos. Gyakran előrejelzések óva intenek bizonyos események bekövetkeztére, így szívleljétek meg a figyelmeztetéseket, bárhonnan is jöjjenek azok. Megfelelő fejlettségi szinten vagytok, hogy felismerjétek az Anyatermészet intő jeleit, sokszor az állatok vándorlása szolgál intő jelül. Ezekben az időkben próbáljátok félelmeiteket kordában tartani, lévén, hogy ezen energiák csak további negativitást vonzanak be. Gondolkodjatok pozitívan ha már mást nem és így egy sima kimenetelhez járultok hozzá. Minden más lesz mihelyt megérkezünk és csatlakozhatunk hozzátok és közvetlen módon tudunk segítségetekre lenni.

A változások fizikai tünetei némelyikőtöket mélyebben érint és most azokról a különböző energiákról beszélünk amik a Földet érik. Azok akik felkészítették magukat a Fény befogadására, általában elég könnyen teszik magukévá a magasabb energiákat. De ha a test nem áll készen, ott egy masszív változás van folyamatban, minek hatására gyengül a test. Lényeges, hogy megfelelő alvást és pihenés biztosítsatok fizikai testeteknek anélkül, hogy holmi nehéz étellel terhelnétek meg szervezeteteket. A legtöbb tartósított étel vajmi kevés tápértékkel szolgál és ha csak tehetitek fogyasszatok friss, nyers termékeket. Ezáltal testetek energiát szív fel ami segít megőrizni egészségeteket.

Sokatok bent lakik a városban, vagy közel a városhoz ami sokkal szennyezettebb mint a külső területek. Látogassatok el vidékre ahol a friss, érintetlen levegő felfrissít és a Természet energiája felemelő hatással bír rátok. A felemelkedéssel mindezen problémákat magatok mögött hagyjátok. Itt mindenhol üdék és pezsdítőek az energiák és semmi sem okoz légszennyezést. Az energiákból majdhogynem élni lehetne, összevetve a Földön tapasztalt szükségleteitekkel. Nehéz fizikai testetek az ami folytonos feltöltésre szorul, de az új testetek sokkal kevésbé lesz tömörebb és sokkal kevesebb gondozást igényel.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és egyikét képviselem a sok hangnak ami jelen van a Földön. Mint ahogy azt tudjátok, a Galaktikus Federáció sok fejlett civilizációból áll, akik különös hangsúlyt fektetnek a tudatosság magasabb szintjeinek. Mindannyian messze túlhaladtunk minden harcias célkitűzést. Figyelmünket a Szeretet és Fény szétosztására öszpontosítjuk ami mindenki javát szolgálja. Nagy örömünkre és megelégedettségünkre szolgál adni és segíteni más lelkeken segítve felemelkedésüket. Ez történik most az Emberiséggel és biztosítjuk, hogy minden lélek aki részese akar lenni a Mennybemenetelnek sikerrel járjon.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.