Home > > Mike Quinsey - SaLuSa – February 15, 2013.

SaLuSa – 2013. február 15.
Mike Quinsey közvetítése

Szövetségeseink olyan biztosak a dolgukban, mint soha korábban és tovább folytatják a sötét erők elszállítását oda, ahol a legkevesebbet árthatnak. A sötétek civakodnak egymással és kétségbe esnek a tűnő hatalmuk miatt, mellyel a történéseket tovább diktálhatnák. Világuralmi céljuk már elérhetetlenné vált és nem tehetnek mást, mint arról ábrándozni, mi lett volna, ha nem veszítettek volna. A Fénymunkások új bizonyossággal törnek előre és előkészülnek az utolsó támadásra, mely hatékony véget vet a sötét erők utolsó lehetőségének a maradásra. A sötét erők számára ez már csak egy túlélési játék, de nincs olyan búvóhely, amit ne ismernénk. Minél gyorsabban a hátunk mögött hagyjuk ezt a konfliktust, annál sebesebben haladhatunk előre saját terveinkkel.
Ne bátortalanodjatok el, még ha csak kevés külső jelet véltetek felfedezni, ami a Fénymunkások tevékenységére utal. Akcióik java velünk kerül egyeztetésre, mert a közeljövőben egy különösen fontos közös munka áll előttünk. Gratulálnunk kell a Fénymunkásoknak, hogy sikeresek feladataik teljesítésében, amik továbbra is fontos szerepet játszanak. Az idő áramlása egyre gyorsul és további FÉNY infúzió aktiválódik hamarosan. Lassan, de biztosan elkülönül a sötétség a FÉYNTŐL; mégis további lehetőségekkel szolgálunk, akik a mozdulatlanság állapotába rögzültek. A régi valóság széttöredezik és elveszíti hatalmát, hogy visszatarthassa a valódi lényüket keresők felébredését. Az ’újtól való félelem’ már nem ugyanaz a régi probléma, és az emberek rátalálnak az Istenbe vetett hitre [bizalomra].
Pontosan ismerjük, mely lelkek igazodnak a FÉNYHEZ, és egy teljes profillal rendelkezünk mindegyikőtökről. Ezen felül bármely adott időpontban meghatározhatjuk tartózkodási helyeteket, így mind a FÉNY, mind a sötétség oldala a mi ellenőrzésünk alatt áll. Örvendetes lesz az időpont, amikor megfelelőbb kommunikációs eszközökkel láthatunk el benneteket – itt nem csak az egymás közti, hanem a velünk való kommunikációra gondolunk. Közületek egyesek számára az rendeltetett, hogy egy kicsit körbeutazzon és ilyenkor fontos a barátok és a család számára, hogy kapcsolatban maradhasson veletek. És természetesen eljön az idő, amikor, minden eddigi közlekedési eszköz használaton kívül kerül, és ekkor az utazás egy örömteli, kellemes élménnyé válik. Legvégül minden szállítási forma káros anyag kibocsátástól mentes lesz. A tengeri utak feleslegessé válnak; minden szállítmányozást légi úton hajtanak végre, így a tengerek és a teherkikötők újra eredeti állapotukba kerülhetnek vissza. Valamint csomagkezelési állomások kerülnek kialakításra, ahol az azonnali postázást lehet intézni.
A Felfedések terve tovább halad előre és különböző irányból támogatják, így ennek az események a végérvényes kifejlete, a földönkívüli előtörténetetek elkerülhetetlen Felfedése bekövetkezik. Ez rákényszeríti a kormányokat, hogy beismerjék a majdnem a teljes múlt század ideje alatti ’földönkívüliekkel’ való találkozásukat. Itt nem csak kapcsolatfelvételről volt szó, hanem szoros együttműködésről, melyek hozadéka a földalatti támaszpontok lettek. A Felfedéseknek ezen felül a földönkívüli élet létezésének bizonyítékaival is kell szolgálnia, melyek fellelhetők más bolygókon, mint például a Marson. Ha azonban a kormányaitok továbbra is elhallgatják ezeket az információkat, akkor kénytelenek leszünk mi a felelősséget átvállalni, hogy az igazság napvilágot láthasson. Így vagy úgy, de eljött az idő, hogy tudomást szerezzetek a velünk való történelmi kacsolódásról. Mi nem vagyunk sem ’betolakodók’ sem ’idegenek’, mert a FÉNY Galaktikus Föderációjának sok tagja a ti elődeitek voltak, akik a fajotok fejlődése során genetikai kapcsolatba kerültek veletek
Már hosszú idő telt el, mióta azt tanították nektek, hogy a Föld állítólag az ’univerzum középpontja’. Ehelyett mindenütt csak úgy hemzsegnek a hozzátok hasonló életformák a sok dimenzióban és ’párhuzamos valóságokban’. Isten univerzumát sok-sok ezer galaxis alkotja, amiket meglátogattok majd, amint teljes jogú galaktikus lényekké váltok. Az igazság olyan nagyszerű, hogy sok vallás el fog tűnni, mert rájönnek, nem képesek tovább fenntartani a hitbéli felfogásaikat, melyek javarészt emberek agyaltak ki. A szervezett vallás, az igazság megértéséhez már nem válik szükségessé a lelkek számára. Minden tudás bennetek rejlik, és elértétek azt a pontot, amikor saját tanítómesteretekké válhattok és intuitívan is olyan szintre fejlődtetek, hogy tudjátok, mire van szükségetek a fejlődésetek előremozdításához. Az igazság lehet mélyen legbelül nyugszik, de általa lelhettek rá utatokra. Ha saját tudatotokat követitek, akkor oda vezet benneteket, ahol a legközelebb lennetek kell; így éljetek egyszerűen a pillanatban – és engedjétek, hogy a dolgok a saját tempójukban haladjanak előre. Osszátok meg másokkal ismereteiteket; de tudjátok, hogy egy másik lélek útja nem feltétlenül találkozik a ti szükségleteitek kielégítésével.
Közöttünk nincsenek problémák, mert tudatában vagyunk, hogy közvetlenül Felemelkedő lények között tartózkodunk és elismerjük a többiek mindenkori FÉNY-szintjét. Az energiák olyan képződmények, ahol csak az igazság létezhet és az egymással folytatott kommunikáció során nem maradnak megválaszolatlan kérdések, mert minden az igazságnak megfelelő alapok által teljesedik be. A Földön, ha mondtok valamit, lehet közben valami másra gondoltok- egészen addig a pontig fokozva ezt, míg őszintétlenné nem váltok; okos volna mindenkor az igazságnál maradni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez olykor nehézségeket okozhat nektek, de végül nem vesztegettek el egy gondolatot sem arra, hogy mást mondjatok ás inkább maradtok az igazságnál. Ha mindenkor őszintén gondolkodtok és cselekedtek, akkor nem lesz szükséges semmit takargatnotok. Találkoztunk az államfőitekkel és képviselőitekkel, és mivel rendelkezünk a telepátia képességével, mindig pontosan tudtuk, mikor nem voltak őszinték.
Kedvesek: ahogyan azt megértitek, sokat kell még tanulnotok és sok mindenen felül kell emelkednetek, míg Galaktikus lényeknek nevezhetitek magatokat; de ez egyben a sorsotok is. Az a végzetetek, hogy visszatérjetek a FÉNY azon szintjeire, ahol egykor tartózkodtatok, és amit elhagytatok, hogy tapasztalatot gyűjtsetek, ami által mások mentorává válhattok. Így legyetek barátságosak az ’útitársaitokhoz’ és könyörületesek, ha eltévednek és a sötétség áldozataivá válnak. Ez már megesett mindenkivel és elkerülhetetlen, amikor ilyen alacsony rezgésszint vesz körül benneteket. A titok nyitja, a saját képességetek a sötétségből való kiemelkedésre, és a tapasztalatok kamatoztatása, hogy a további kihívásokat hasonlóan oldjátok meg.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról – és rájöttök majd, hogy ez az év a népek éve lesz. Egy olyan időszaké, amikor elismerik és visszaadják szuverén lényetek jogait. Sok minden csak a Felfedésre vár, és nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a történésnek! Továbbra is küldjük nektek és Földanyának szeretetünket, ahogyan mindig is tesszük.
Köszönet, SaLuSa!

Csatornázta:Mike Quinsey
Forrás: Tree of the Golden Light
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |