Home > > Mike Quinsey - SaLuSa – February 8, 2013.

SaLuSa – 2013. február 8.
Mike Quinsey közvetítése

Hová vezet utazásotok a Felemelkedés körüli izgalmak következtében, miután ez az esemény, látszólag az általatok annyira várt változásokat nem hozta magával? Mint azt már elmondtuk nektek, abszolút nincs semmi veszve, mert ez a Felemelkedésnek nevezett időpont látszólag anélkül múlt el, hogy a régóta áhított változások bekövetkeztek volna. Azonban továbbra is készenlétben állnak, hogy „színpadra” léphessenek, ha olyan módon koordinálhatóak, hogy mindenki maximális javát szolgálják. Felismeritek, hogy a régi rendszerek nem maradhatnak fenn tovább, mert nem szolgálják mindenki javát; és ez a lényege a változás megteremtésének. Mert egyes emberek még mindig megpróbálnak önkéntelenül abba kapaszkodni, amijük van; és ha ti is azok közé tartoztok, akik rosszul jönnek ki a dologból, ne aggódjatok. Mert az alapgondolat az, hogy mindenki Felemelkedjen, aki kész rá; és a végén senki nem fog egy olyan rendszerben élni, mely csak a hiányt fokozza.

Keményen dolgoztunk a Szövetségeseitekkel, hogy az egyenjogúságot és a bőséget megteremtsük köztetek. A változás ’mesés’ lesz és még ennél is több: minden olyan dolog tisztázásra kerül, amit elhallgattak előttetek. St. Germain egy nagyszerű, nagy erővel bíró harcos és ő ügyelni fog arra, hogy senki ne fékezhessen meg benneteket, hogy igényt tarthassatok a benneteket megillető dolgokra [NESARA-ra utal]. Őt támogatja a Mennyek hatalma és senki se próbálkozzon trükkökkel, hogy a jóléti alapok elosztását megakadályozza. A sötét erőknek nincs valódi, kijátszható „ütőkártya” a kezükben, hogy megfékezzék az Arany Kor felé vezető haladást. Óh igen, csapásként viselkedhetnek, de el lesznek távolítva az útból és olyan helyre kerülnek, ahol nem lesz többé hatalmuk. Mindannyiunknak elege van az időhúzási taktikájukból és a zavaró manővereikből! Messzemenően meghaladták a jogosultságaikat és ez nem tűrhető tovább.

Eközben a Fénymunkások milliói voltak képesek észlelni a belsőjükben végbemenő változásokat, és továbbra is egyre több FÉNYT hoznak a Földre. Ők egy masszív mozgalom arcvonalában állnak, hogy egyre több Fényt horgonyozzanak le a Földön. Ezt a növekedést nem lehet megállítani és ez tovább formálja a jövőtöket. Ez olyan, mint egy gigantikus hógolyó, mely miközben gurul, egyre nagyobb és nagyobb lesz. Higgyétek el Kedveseink, ez az év tanúja lesz a nagy előrelépéseknek. Miután elvágtátok a dualitáshoz fűződő kapcsolódásaitokat, melyekre eddig a tapasztalataitok épültek, most egy új stádium felé tartotok, mely minden szükségest elhoz, hogy megalapozhassátok a galaktikus társadalmatokat. Gondoljatok arra, hogy már most úton vagytok a Galaktikus lénnyé válás felé. A testi változások folyamatosan zajlanak, miközben megszabadultok az „úticsomagjaitok” energiáitól, miközben a FÉNY hányadosa növekszik.

A Mesterek időben visszatérnek; ők játszottak szerepet az evolúciótokban. Ők támogattak benneteket és követték előrelépéseiteket hosszú, hosszú idő óta. Azok közületek, akik még nem találják önmagukban a válaszokat, feltehetően visszatérnek a régi paradigmához; és mivel szabad akarattal rendelkeznek, valószínűleg vallási dogmáikon belül igyekeznek fejlődni. Minden léleknek meg kell adni a jogot, hogy a saját útját követhesse; valamikor meg fogja érteni az igazságot. Ekkor örvendezni fogunk, mert azt kívánjuk, hogy felismerjétek: MINDEN EGY! A dualitás egy kemény ’munkaadó’ volt, de az elsajátított leckéket soha nem kell újra ismételni. Csodáljuk szívóságotokat és eltökéltségeteket, hogy beleadjátok teljes egészében önmagatokat a cselekedeteitekbe; de mindig akadt sok minden, ami elterelte a figyelmeteket. Nagyon pozitív a hozzáállásotok és készen álltok, hogy a siker érdekében hosszabb szakaszokat is megtegyetek. Maradjatok ezen az ösvényen; akkor minden a megfelelő időben fog bekövetkezni.

Minden lélek rendelkezik egy élettervvel és néha eltér ettől; de lelkének szellemi vezetői mellette állnak és kísérik útján. A tény okán, hogy most a végső időket élitek, már nem számít, hogy eltévedtetek-e vagy sem, az a fontos, hogy minél hamarabb visszataláljatok a ’kerékvágásba’. Tudatában kell lennetek a lehetőségnek, ami visszavezet benneteket az igaz utatokra és a szellemi segítőitek nagy segítségetekre lesznek, hogy utat mutassanak és visszataláljatok a helyes irányba. Rajtatok kívül senki más nem jelöl ki számotokra célokat, és mivel egykor beleegyezéseteket adtátok ezekhez a célokhoz, értelme is volna, hogy ezekhez tartsátok magatokat. Ha közben hibáztok, akkor ez nem a szellemi vezetőitek miatt van, hisz ők megpróbálnak motiválni benneteket, hogy a helyes úton maradjatok. De ez se okozzon túl nagy fejfájást, mert sok út vezethet a beteljesedés felé.

A sötét erőknek körülöttetek ritkássá válik a levegő és a’ parancsnoki hálózatuk’ romokban hever. Sok vezető emberük már letartóztatás alatt áll és képességük, hogy a FÉNY ellen támadjanak, alábbhagy. A letartóztatások továbbra is zajlanak, így a sötét erők tagjainak száma drasztikusan csökken. Körülöttetek mindenütt fény derül a korrupciós ügyletekre és a vétkeseket eltávolítják, így nem gyakorolhatnak további befolyást semmire. Szükséges, hogy tudjátok, mennyire befolyásolták életeteket, akik úgy döntöttek, hogy erőszakosan uralkodnak mások felett. Az állítólagos „szabadság országa” egy mítosz, egy színjáték, hogy eltitkolják az igazságot, de voltak olyan emberek is, akik megfelelő vízióval rendelkeztek és a megfelelően átláttak a helyzeten; de őket a sötét erők legyűrték. Egész történelmetek során félrevezettek benneteket, és csak néhány államvezető volt képes az Illuminátus fojtó szorításán lazítani. Ez mind meg fog változni Kedvesek, és már nem kell sokáig várnotok, míg láthatjátok az eredményeket, mert egyre több akciónk válik nyíltabbá. Ez lesz a mi módunk, hogy megmutassuk, hogy a ti oldalatokon állunk és veletek vagyunk.
Föderációnk olyan aktív, mint mindig és szembenéz a nukleáris fenyegetésekkel, amiket a sötét erők rejtegetnek és valóban még azt is megfigyeljük merre mennek és készen állunk az eszközeik deaktiválására. Egy örült világban éltek, ahol az emberek alig ’pazarolnak’ el egy gondolatot is, milyen következményekkel járhat egy ilyen nukleáris berendezés felrobbanása. De mi minden eshetőségre felkészültünk, közbeavatkozunk, ha úgy néz ki a helyzet, ha a dolgok kicsúsznak az ellenőrzés alól. Általánosan fogalmazva: sok ellenőrünk van, akik rendszeresen megvizsgálják a nukleáris fegyvertárat; ezért tudjuk, mely országok felelősek, ha nukleáris támadással próbálkoznának. Mi azt szeretnénk, ha ti emberek magatok ülnétek le és találnátok módot, hogy búcsút mondjatok a nukleáris háborúnak [lehetőségének]. Egyes országok erőteljes fellépése, amikor egymást fenyegetik, egy nukleáris holokauszthoz vezethet. Nem engedjük, hogy ez bekövetkezzen, és ez a kijelentés egybecseng az Isteni instrukciókkal.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és látom milyen közel álltok egy békés megoldáshoz, mely lehetővé tehetné az egész Föld számára a békét. Oly közel vagytok, hogy véget vessetek az acsarkodásoknak, de ez egy őszinte hozzáállást követel meg azoktól, akik továbbra is félnek a hatalmasabb uralmon lévőktől. Számotokra elérhető távolságban van és az állami vezetőiteknek muszáj ezzel a sürgető problémával szembenézniük. A bizalom valóban ritka „áru”, ami a fegyverkezéseteket illeti. Igaz, látható, hogy a népeknek elegük van a háborúból és az erőforrások elpazarlásából. Nem olyan nehéz a békét megteremteni és azt kívánnánk, hogy tegyétek bele szíveteket és lelketeket; akkor a dolgok valóban előbbre jutnának.
Köszönet, SaLuSa!

Csatornázta:Mike Quinsey
Forrás: Tree of the Golden Light
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |