Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 20, 2011

SaLuSa, May 20, 2011

Kedveseink, értsétek meg, hogy a sötét összeesküvők hozzátok hasonlóan alá vannak rendelve az Egyetemi Törvénynek és a kettőség megengedi számukra, hogy gyakorolják szabadakaratukat. Természetesen rájuk is vonatkoznak törvényeitek, de természetükből adódóan azokat nem fogadják el és az a hatalom ami felett rendelkeznek, őszerintük a törvény fölé helyezi őket. De ahogy azt már tudjátok, minden lélek felelős minden tettéért,  mégha csak gondolatban is ártani szándékozott valakinek vagy a halálát kívánta más léleknek. Ezért kérjük, hogy tartsátok ezt észben, amikor a sötét összeesküvők az igazságszolgáltatás elé kerülnek és meg lesznek vádolva az emberiség ellen elkövetett bűntetteik miatt. Ha képesek vagytok erre, ha képesek vagytok szánalmat érezni irántuk, ez a lehető legjobb érzelmi reakció amivel ezt lereagálhatjátok. Mégjobb ha tudatosítani tudjátok, hogy a sötét összeesküvők is Fénylények, akik visszatartják Isteni szikrájuk pislánkoló lángját. Ha ezt képesek vagytok megérteni, ez segítene nektek Szeretetet és Fényt küldeni nekik. Természetesen ez nem könnyű, főleg ha hozzátartozótok vagy barátotok áldozatául esett gonosztetteiknek. Reakciótok tudatossági szintetektől függ, ám előbb vagy utóbb el fogjátok érni a Krisztus -Tudatosságot (ford. megjegyzés: a Krisztusi szónak semmi köze sincs a keresztény valláshoz. A Krisztusi Fény maga a Teremtő tiszta esszenciája és a leghatalmasabb erőt képviseli a Kozmoszban. A Krisztusi Birodalom a Teremtőhöz legközelebb eső birodalom, ahonnan az Arkangyalok is származnak.) és ennek megértése fogja irányítani cselekedeteiteket. Ezért ha alku szükséges ahhoz, hogy eltávolítsuk a sötét összeesküvőket és ha az kell, hogy megengedjük nekik, hogy menedéket keressenek valahol, ez mind csak ideiglenes időhúzásnak számít, mert legvégül úgysem ússzák meg az igazságszolgáltatást.

Addig is minden jól halad és szövetségeseink rámenősen törtetnek előre a bejelentéseket illetően. A tények már jó pár éve, hogy elkezdtek kiszivárogni, de amire szükségünk van, az egy hivatalos bejelentés ami elismeri jelenlétünket, hogy bemutathassuk nektek a Galaktikus Federációt. Számos weboldal található az interneten ahol tényeket tudhattok meg járműveinkről, fényképek és videók kíséretében. Már nem kérdés, hogy vajon létezünk-e, hisz minden nagyobb kormánnyal már felvettük a kapcsolatot. Az egész kérdést szeretnénk nyitottá tenni, ez által engedélyezve a nyílt tárgyalásokat és megbeszéléseket, hogy mi is történt a múlt évszázadban. A kormányoknak el kell ismernie, hogy elhallgatták a rólunk szóló információkat. El kell ismerniük továbbá azon ténykedésüket is, amit saját járművükről követtek el hagyva, hogy azt higgyétek, hogy azok a mieink valamint, hogy a szürkék hozzánk tartoznak.

Nyilvánvaló minden intelligens ember számára, hogy anyahajóink nem a Földről származnak. Némely esetben olyan masszív méretűek - több mérföld hosszúak -,  hogy teljesen egyértelmű, hogy más civilizációból jöttek. Ha pusztán az űrhajók számát vesszük, a nemrégi Mexikói UFO észlelésnél több százat számolhattatok meg, biztosra vehetitek azt, hogy a hajók nem Földi eredetűek.  Bár a bizonyítékok a jelenlétünkről annyira nyilvánvalóak és a média ennek ellenére még mindig titkolja az igazságot. Megelégedésünkre legyen mondva, hogy ez a szituáció már nem fog sokáig tartani. Mielőtt mi megjelennénk, nagyon sok mindennek kell kiderülnie, hogy az emberek fel legyenek készítve.


Emlékezzetek arra, hogy hozzátok hasonlóan mi is Spirituális Lények vagyunk és mindannyian a Forrásból származunk. Csak azért mert más civilizációból jöttünk ez nem azt jelenti, hogy mások vagyunk, csupán azt, hogy fejlettebb civilizációt képviselünk. Ez érvényes a Galaktikus Federáció összes tagjára, akik szolgálatból vannak itt, hogy titeket nővéreinket és bátyáinkat segítsük. Minden ami létezik a Forrás felé halad, így összefogva egymást támogatjuk. Egy cseppet sem vagytok kevesebbek mint mi, csupán hagytátok, hogy tudatosságotok felsőbb szintjét fátyol borítsa be. Ez elkerülhetetlen volt ahogy lecsúsztatok az alacsonyabb rezgésszámokba és felállítottátok a színpadot készen a megmérettetésre, hogy megtaláljátok igaz önmagatokat. Tudtátok, hogy ez a próbatétel lesz a legnagyobb amivel eddig szembesültetek, ugyanakkor a legmagasztosabb lehetőség is lesz egyben, hogy Fennsőbb Énetekkel ismét egyesüljetek.  Inspirálva voltatok tudván azt, hogy mindig lesz számotokra segítség és, hogy csatáitokat nem kell egyedül megvívnotok. Talán a legfontosabb mégis az volt, hogy tudtátok a ciklus egyenlő eséllyel fog lezárulni,  mindenki számára felajánlva a felemelkedés lehetőségét. Ez az idő természetesen elérkezett és a Mennybemeneteltől csak egy röpke lépés választ el csupán.

Biztosak vagyunk abban, hogy mihelyt köztetek járhatunk a kételyek és a határozatlanság, hogy vajon elfogadjatok-e minket hamar szétfoszlanak. Kormányaitok akik tájékoztatva lesznek arról, hogy mi is fog következni, bejelentik, hogy támogatásukról biztosítanak minket. Együtt érjük majd el azt, hogy a változások és a Föld tisztítása hatékonyan és gyorsan menjen végbe. Amennyire csak tudjuk, megvédjük a  lakosságot a földrengésektől és azok következményeitől, de lesznek halálesetek, mert néhány lélek földrengés által szándékozik eltávozni a Földről. Mihelyt megértitek az okát annak ami történik, a végkimenetelre fogtok összpontosítani és nem arra, hogy ezt milyen módon éritek el. Több különböző nézet van arról, hogy ez miként fog lejátszódni és eljövetelünkkel mindez meg lesz magyarázva, hogy elkerüljünk bármilyen félreértést.  

Egyre jobban tudatosítjátok azt is, hogy Földanyának muszáj saját átváltozási programját folytatnia. Mi tudjuk, hogy ehhez mire van szükség és ez lehetőséget ad számunkra, hogy segítsünk csökkenteni a rátok mért utóhatásokat. Ha szükséges pillanatokon belül képesek vagyunk technológiánk segítségével egyik helyről a másikra transzportálni az embereket, Tudjuk minden ember tartózkodási helyét bárhol is legyenek egy adott pontban, akármikor képesek vagyunk bemérni tartózkodási helyüket. Ezt nagyon fejlett számítógépünk segítségével vagyunk képesek elérni, gépeink saját “aggyal” rendelkeznek, ahogy azt majd látni fogjátok. Megérthetitek miért vagyunk ennyire magabiztosak az egész Mennybemenetelt érintően, hisz nagyon is képesek vagyunk a ránk bízott feladatot teljesíteni. Ez vonatkozik mindarra a technológiára ami szükséges tervünkhöz, beleértve azokat is, amiket ingyen a rendelkezésetekre fogunk bocsátani modernizálva társadalmatokat, hogy az ingyenes energiának minden előnyét élvezhessétek.


SaLusa Vagyok a Szíriuszról és meglátattuk veletek, hogy mi vár rátok, hogy tudjátok jólétetek biztosítva van. Hozzátok hasonlóan bennünk is ég a vágy, hogy a dolgok haladjanak, bár mi sosem tétlenkedünk és tervünket folytonosan a legutóbbi Földi változásokhoz igazítjuk. Pontosan meg tudjuk jósolni a dolgok előrehaladtát, ami létfontosságú a dolgok időzítéséhez. Csupán átlagos információval áll módunkban nektek szolgálni, mert titokban kell, hogy tartsuk az adatokat, hogy azok ne kerülhessenek a csínytevők kezébe, akik szeretnének beavatkozni tervünkbe. Legyetek nyugodtak, keményen azon vagyunk, hogy szövetségeseinket segítsük az utolsó simításokban, amikkel elérjük célunkat.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.