Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 23, 2011

SaLuSa, May 23, 2011

Ahogy az már várható, próféciák jönnek mennek és időnként bizonyos csoportok úgy érzik, hogy olyan próféciához voltak vezetve, ami támogatja hitüket. Csodálkozhattok azon, hogy ez hogyan lehetséges és sok esetben ez annak az energiának tudható be, amit egy vallási hiedelemalapba ölnek bele. Ezek a hiedelmek akár évszázadokra vagy évezredekre is visszamehetnek, olyan erőre téve szert fokozatosan, hogy befolyással vannak a követők tudatosságára, akik aztán számítanak a beteljesedésre. Az a tény, hogy nem következett be az amit vártak nagyban azért van, mert megváltoztak az idők, ezzel együtt megváltozott a tudatosság is és a Fény lett a békéltető energia. Ennek okaként a jóslat érvényét veszti és nem teljesül be. Más szavakkal, már nem szükséges, hogy a jóslat meghozza a várt változásokat, mivel az Emberiség egy új síkra lépett. A várt Apokalipszisre tehát nem fog sor kerülni, ugyanakkor a Föld sok változáson fog átesni, ami már nem fog tömegpusztító erővel bírni.

Ha lehetséges, az embereknek a változások pozitív oldalait kéne nézniük és ahogy azt már oly sokszor tanácsoltuk, képzeljétel el magatok elé az Új Földet. Ezek az idők sok lélek számára zavarosak lesznek, akik nem egészen tudják mire is számíthathatnak és erre még rátesznek a sötét összeesküvők is. Azt tervezték, hogy olyan eseményeket teremtenek, amik párhuzamosan betöltik az emberek várakozásait, ami persze csak a félelem-faktort növelte volna. Tudunk az ehhez hasonló szándékaikról és bizonyos határokon belül a karmát figyelem előtt tartva, meg tudjuk az ilyen terveket akadályozni. Megakadályoztuk a Harmadik Világháború kitörését, a Föld elpusztítását, és olyan méretű fekélyek és betegségek elterjedését, amik megtizedelték volna a lakosságot. Ez beletartozik feladatkörünkbe, mert biztosítanunk kell, hogy biztonságban érjétek el a Mennybemenetelt és, hogy a felemelkedés lehetősége ne lehessen tőletek megtagadva.

Bár lehet, hogy nem így tűnik, de egyre feljebb emelkedtek az alacsonyabb rezgésszámokból, ezáltal csökkentve a sötét összeesküvők ténykedéseit, ahogy a Fény gyengíti erejüket. Megtettük a szükséges lépéseket, hogy szövetségeseinket törvényhozói pozíciókba juttassuk, hogy általuk több befolyást gyakorolhassunk az eseményekre. Mindent összevetve, haladunk célunk felé, hogy meghozzuk a nagy változásokat, amik eltávolítják a sötét összeesküvőket. Tehát legyetek nyugodtak, hogy ha nem is ismeritek a részleteket, célkitűzéseinket siker koronázza és a dolgok nagyon jól haladnak. Amikor az egész megkezdődik, semmilyen más végkimenetel nem lehetséges, mert tekintet nélkül bármire, az Isteni Terv fog megvalósulni. Ezért emlékeztetünk titeket alkalmanként arra, hogy ahogy azt ígértük, a Fény már győzelmet aratott. Egyáltalán nincs rá semmi okotok, hogy féljetek és bármit is terveztetek magatoknak a végidőkre, az úgy lesz.

Nézzetek előre, mert eljön az az idő, amikor a múlt kevés befolyással fog rátok bírni. Mihelyt felemelkedtek és a tudatossági szintetek kitágul, gyakorlatilag minden alacsonyabb rezgésszámú emlékektől lekapcsolódtok. Már többé nem lesznek fontosak, de a tapasztalat amit szereztetek általuk, veletek marad. Egy örökös spirituális utazáson vesztek részt, keresve az utat vissza a Forráshoz és ez kivétel nélkül minden lélekre érvényes. Ebből is láthatjátok, hogy bármikor amikor találkoztok egy másik lélekkel, sok minden közös bennetek nem utolsósorban az, hogy mindannyian eredetileg a Forrásból származtok. Alávettétek magatokat a szétválasztás próbájának, hogy visszaszerezzétek Fényetek és tudatosságotok azon szintjét, ami visszaállítja tudatalatti memóriátok, hogy kik is vagytok valójában. Ezt sokatoknak sikerült elérnie és ez a siker tette lehetővé azt, hogy kitolták az időt, megadva minél több léleknek a felemelkedés lehetőségét. Máskülönben nem biztos, hogy mos itt állnátok, hanem befejeztétek volna utazásotokat az ezredfordulóval.

Tehát Kedveseim, megérthetitek a csodálatot és a szeretetet ami a felsőbb dimenziókból árad felétek, mert sikeretek erős elszántságotoknak volt köszönhető, hogy áthágjatok minden akadályt. Igazán magasztos Lények vagytok és a közeljövőben az oldalunkon fogtok állni velünk együtt, teljes tudatosságú Lényekként. Bármi legyen is földi tapasztalatotok, ne becsüljétek le magatokat, mert kimondottan azért jöttetek le a Földre, hogy lesüllyedjetek az alacsonyabb rezgésszámokba. A legfontosabb az amit ebből megtanultatok és nem az, hogy ezt hogyan értétek el, mert mindannyian megtapasztaltátok a sötét energiák húzóerejét. Máskülönben hogyan is tanultátok volna meg, hogyan kezeljétek azokat és hogyan kerekedjetek felül rajtuk? Nem vagytok bűnösök ahogy némelyikőtök azt hiszi és a Földi élet életre volt szabva, hogy szabadon megválaszthassátok tapasztalataitokat, tágítva tudásotokat, hogy vissza legyetek vezetve a Fénybe.

Olyan sok életet leéltetek a kettőségben ezért érthető, hogy azt érzitek itt az ideje a változásnak. Sok lélek számára a kettőség már nem tartogat sok újdonságot amiből tanulni lehetne és azáltal, hogy megalapoztatok egy erős köteléket a Fénnyelm, most készen álltok a felemelkedésre. Sok évszázadon keresztül az események ehhez a gyújtóponthoz vezettek és Magasztos Lények jártak a Földön segíteni megértetni veletek az igazat Isteni eredetetekről. Az, hogy tanításuk ki lett facsarva és ennek ellenére képesek voltatok megtalálni a Fényt, az egészet még rendkívülibbé teszi. A Szeretet a kulcsa a fejlődéseteknek, akár kapjátok vagy ti osszátok azt meg másokkal és amikor eléritek azt a pontot, hogy feltétetel nélkül képesek legyetek másokkal megosztani a szeretetet, akkor váltok igazán Eggyé a Krisztus Tudatossággal. A Feltétel nélküli szeretetről beszélünk, ami azt jelenti, hogy minden bírálás nélkül adtok, semmit nem várva cserébe. Az Emberiség hajlamos arra, hogy valami feltételhez kösse a Szeretetet és ez csak egy lecke a sok közül, amit meg kell tanulnotok ahogy beléptek a Mennybemenetelhez vezető utolsó periódusba. Egyszerűen tegyetek meg minden tőletek telhetőt és azt fogjátok észrevenni, hogy egyre könnyebbé válik elsajátítani ezt az újfajta gondolkodásmódot, ami a tudatossági szintetek megemelésével fog együtt járni.

SaLuSa vagyok a Szíriszról és bízunk abban, hogy üzeneteinkkel, kezditek fokozatosan jobban megérteni, hogy mit is jelképez a Galaktikus Federáció. Mi ti vagyunk, a ti jövőtökből és könnyen át fogtok tudni mozdulni jelenlegi életetetekből abba, amiben végül elfoglaljátok helyetek becsült Galaktikus Lényekként. Rendkívül izgalmasnak látjuk ezeket az időket, hogy visszahívjunk titeket oda ahova tényleg tartoztok – mint Csillagmagokat.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.