Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 21, 2011

SaLuSa, March 21, 2011

Az események az elkerülhetetlen változások felé sodródnak, amik beteljesítik jövőtöket. Ezek nem könnyű idők, de tudtátok, hogy tapasztalataitok egy részét fogja képezni ez az időszak. Magabiztosságotok a végkimenetelt illetően a belénk és a Teremtőbe vetett hitetekben rejlik és mindazon magasabb Lényekbe, akik elkisértek titeket életeitek során. Tudjátok, hogy a végkimenetelt semmi sem tudja megváltoztatni és azok akik vággyák a felemelkedést, felemelkednek. Összehasonlítva a múltbéli alkalmakkal, a mostani Mennybemenetelre sor fog kerülni. Ami azt illeti, nagyon körültekintően volt megtervezve Világegyetemi skálán mérve és egy rendkívüli esemény lesz, amire roppant ritkán kerül sor. Hosszú ideig tartott számotokra, de meg voltatok kímélve az előző alkalmak tudatos emlékeitől. Az idő nem lineáris, hanem minden Most történik. A múlt, jelen és jövő mind Egy és bármelyikbe képesek vagytok mozdulni amelyikbe csak akartok. A jövő tele van lehetőségekkel és ez az oka ami miatt néha különböző variációiból tanultok. Ti vagytok azok akik bevonzzátok azt a lehetőséget, ami végül beteljesíti elképzeléseitek tudatosságotokon keresztül.

Nagyon fontos, hogy a Fényre összpontosítsatok, ami harmóniát hoz a Földre. A Fény csak úgy özönlik bolygótokra és sokkal többre van szükség, mint eddig bármikor is. Ez egy fontos periódus amikor sok minden történik. Világotokban kell, hogy legyetek anélkül, hogy részesei lennétek annak. Legyetek a Fény középpontjai, ami nyugalmat hoz mások számára akik félik a kimenetelt. Beszéljetek a változások szükségességéről és a remek előnyökről amiket magával fog hozni. Lesznek katasztrófákról szóló szóbeszédek, mert a sötét összeesküvők az emberek félelmét akarják kijátszani, de biztosítsátok őket, hogy ezek az ijesztgetések csak arra hivatottak, hogy eltereljék őket az igazságról. Mindez látható volt előre és olyan fordulatot vesznek az események ahol  előírás szerint korlátozzuk majd a hatásokat.  Ha kételkedőket láttok, emlékeztessétek az Embereket arra, hogy a múlt évszázadban több mint egyszer elpusztíthattátok volna a Földet, de erre mégsem került sor. Feladaitok beteljesítése közé tartozik nem csak az, hogy a Földet átvezessétek a Mennybemenetelen, de a többi ember felvilágosítása is rátok vár és ebben segítve vagytok. Sosem voltatok egyedül hagyva, hogy tetteitek következményeit egyedül viseljétek. Az együttérzés és szeretet soha véget nem érő folyamként képezte részetek.

A hatalmak amikről általában beszélünk, nem tudják, hogy mik okozzák a kaotikus kondíciókat a Földön. Gyakran spirituális értelemben rosszul felszereltek ahhoz, hogy megértsék mi a vele járója a történéseknek és szükségből engednek utat azoknak akik értik, hogy mi töténik és minden ember jólétét táplálják szivükben. Tudjuk kik ők és védelmet biztosítunk számukra, hogy át tudják venni majd a vezetést amikor az alkalom adja magát. Ez nem azt jelenti, hogy minden ember le lesz váltva jelenlegi pozíciójából, mert néhol a Fény erői működnek, de képtelenek megvalósítani vágyukat, hogy felemeljék az Emberiséget. A változások ideje már nincs messze és ha egyszer elkezdődnek egy egész új kormányzati hozzáállás veszi kezdetét. A várt előnyökkel  egyetemben a levegő pozitív elvárással lesz teli és végre látni fogjátok előre az utat. Jelenlétünk és a veletek való kommunikációnk lehetősége megtisztítja az utat, hogy együtt tudjunk dolgozni és szinte semmi idő alatt rengeteg mindent fogunk elérni. Mindezek a dolgok a megvalósulás felé tartanak és biztosak lehettek abban, hogy a Galaktikus Federáció teljesen fel van készülve szerepére, hogy titeket felkészítsen a Mennybemenetelre.

Egyénenként való hozzájárulásotok a változásokhoz nagyon fontos, és leginkább úgy tudtok hozzájárulni, ha Szeretetet és Fényt küldök szét bárhol is legyen rá szükség. A Közép Kelet egy olyan terület, ahol az évek alatt a múlt sok negativitást halmozott fel és segítségre van szüksége ahhoz, hogy megtisztuljon. Mi tudunk segíteni, de akkor tudtok hasznára lenni az ott élő embereknek ha tömegesen külditek a Fény. Kezditek felfogni, hogy milyen fontos és hatalmas maga a Fény ereje és mindegy, hogy mennyi fegyvert állítanak fel az emberek ellen, nem tudják vele fel venni a harcot. A Fény a leghatalmasabb “fegyver” amivel válaszolhattok,  és kifogyhatatlan tartalékotok van belőle. Hagyjátok, hogy imáitok és meditációtok a Fénnyel társuljon ami felvértezi fohászaitok a Szeretet erejével. Mindannyian Egyek vagytok és nem szabad, hogy bármi különbséget tegyetek egyik vagy másik lélek között, hogy vajon kinek is küldjétek a Fényt. A Szeretet maga a gyógyító balzsam ami betegségeket tud meggyógyítani és ez minden életformára érvényes. Sok állat számára a Föld nehéz létet kínált és az állatok egyaránt megérdemlik Szereteteket. Az élet örök, így a halál valósága nem létezik, de minden élőlénynek segít ha szeretetet kap. Sok kedvességre és együttérzésre van szükség ez időkben és ha ilyen gondolatokat sugároztok szét, az ilyen gondolatoknak felemelő hatásuk van.

Az Ember alapjában véve jóindulatú lény és csupán az alacsonyabb vibrációk azok amik bevezették a negatív vonásokat, amik sok lelket lehúztak. Tovább már nincs rá ok, hogy folytassátok életeitek ezen a szinten, hiszen fel tudtok emelkedni a Földre áradó új energiáknak köszönhetően. Gondolkodjatok el, hogy miket mondtok és mit cselekedtek és hagyjátok magatok mögött a mások feletti bíráskodást vagy kritikákat. Legtöbb ember a nehéz szituáció ellenére amiben van, minden tőle telhetőt megtesz és mivel a végidők lehetőséget kínálnak megtisztítani a karmát, sokuk sokkal többet vállalt magára, mint azt normális esetben tette volna. A valóságban nincs olyan, hogy könnyű élet, de hajlamosak vagytok rá, hogy az egyént vagyona szerint ítéljétek meg, ami ugyanúgy lehet áldás vagy teher attól függően, hogy mire használják azt. A közeli jövőben a világi javakat egyformán fogjátok élvezni, ami egy egyenlőségen alapuló társadalmat fog megalapítani és megszünteti az osztályok közti jelenlevő különbséget.

Kedveseink, forradalom dúlik a világotokban és a tudatosság növekvő szintje a helyes irányba terel titeket. Ez a kettőség végső harca ebben a ciklusban és elérkeztetek ahhoz a ponthoz, hogy örökre elhagyhassátok a kettőséget. Amikor elsajátítottátok a kettőség kínálta leckéket, a szerzett tapasztalat felemeli tudatosságotok egy magasabb szintre. Ha ez a magasabb tudatosság alacsonyabb vibrációkat ér el, kényelmetlenné válik és már nem válik hasznotokra. Ilyen esetben készen álltok elhagyni a kettőséget egy új szintért, ami jobban megfelel szükségleteiteknek.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és csodáljuk kitartásotok és eltökéltségetek, hogy győzedelmeskedni akartok a hátramaradt kihívások felett. Mi veletek vagyunk végig és nagyszerű idők köszöntenek rátok, ahogy kivívjátok a sikert.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus ÜzenetekShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.