Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 18, 2011

SaLuSa, March 18, 2011

Miközben Japánban az emberek érzik a földrengés teljes hatását. úgy kelti fel az emberek figyelmét is a hatalmas kár, a sok ember halála és azon emberek sorsa, akik potenciális veszélyben vannak a rengés után. A szituáció szerte a világon arra készteti az embereket, hogy megkérdőjelezzék a nukleáris energia használatát mint energiaforrást. Minél tovább húzódik és minél több publicitást kap használatának veszélye, annál biztosabb, hogy ellenállást fog kiváltani az emberekből annak további használata. Látjátok Kedveseink miként derül ki az igazság, bár sajnálatos módon előbb valami komoly dolognak kell ahhoz történnie. Több felhívás létezik, ami követel egy alternatív erőforrást és földi szövetségeseink nyomást fognak gyakorolni, hogy szabaddá tegyék az utat a már létező ingyenes energiaellátások felé. Sajnálatos, hogy az Emberiség nem ébred tudatára amíg valamilyen katasztrófa be nem következik, de ha ez kell ahhoz, hogy ugródeszkaként szolgáljon egy új hozzáálláshoz, akkor legalább valami előny is származik belőle. Az ingyenes energia annyi mostani problémát oldana meg és az egyik legnagyobb előrelépést jelentené a kornak. Az életetekre gyakorolt hatása fenomenális lenne és annyival előrébb hozna titeket a Mennybemenetel útján.

Minden nagyobb Földi eseményt figyelemmel kísérünk és amennyire csak megengedett mindig keressük a módját, hogy csökkentsük a rátok leselkedő veszélyt. Hosszú időn keresztül sikerült jelentőségteljesen csökkentenünk a rádioaktív sugárzásokat, amik a nukleáris tesztek velejárói. Segítségünk nélkül, mostanra egy rendkívül beteg náció lennétek és ahogy azt tudjátok a rádioaktív hatások öröklődnek egyik generációról a másikra. Ha úgy döntötök és amikor e döntésre sor kerül, hogy véget vettek a nukleáris energia használatának, segítünk eltávolítani a veszélyes berendezéseket és megelőzzük, hogy bármi veszélyt is jelentsenek számotokra. Nem segíthetünk addig amíg nem vagytok hajlandóak magatokon segíteni előbb, hisz kérésetekre tudunk csak válaszolni, egyébként beleavatkozásnak vélnétek segítségünket. Úgy szeretnénk megoldani minden problémátokat, de vannak bizonyos leckék amiket el kell, hogy sajátítsatok előbb és meg van annak a pontos ideje, amikor feltárjuk magunkat előttetek. Keményen dolgozunk azon, hogy a bejelentések megtörténjenek és akkor igazából tudunk majd nektek segíteni és nem fogunk késlekedni, hogy közétek jöjjünk.

Milyen gyorsan változhat az élet minden előzetes figyelmeztetés nélkül, gyakran nem is álltok készen a változásra annyira hirtelen következik be. Legalább ti tudjátok azt, hogy mi vár rátok és segítségetekkel minden a terv szerint fog haladni. Létfontosságúak vagytok a kivitelezésben és rendkívül nagy figyelem van nektek szentelve. A Világegyetem közelről kíséri figyelemmel utazásotokat mert fontos, hogy fel legyetek készülve arra, hogy Galaktikus Lényekké váljatok. Minden szándék és indok ami miatt létrejött a kettőség, mára már vége, befejeződött és minél több lelket szeretnénk visszavinni arra a szintre ami otthonotok volt a múltban. Sokan tudjátok, hogy a Föld nem az igazi otthonotok és hazavágyódtok. Olyan lesz mintha egész életetekben a föld alatt éltetek volna és hirtelen vakációra mennétek a napsugárba. Minden olyan fényes lesz és gyönyörű, a levegő amit belélegeztek friss lesz és tiszta és egy felemelő energia fog titeket körbe venni. Az Új Föld nem fog sokban különbözni valódi otthonoktól, hisz annyival több tökéletesség létezik a magasabb dimenziókban.

Amikor visszatekintetek egy nap a jövőben, többé nem fogtok többé fájdalmat és boldogtalanságot érezni, mert a szeretet magasabb energiája fog áthatni mindent. Az öröm és boldogság egy állandó állapotában lesztek és fejetekben meg sem fordulnak sötét gondolatok többé. A magasabb energiákban minden lélek eggyé válik és egy magas fokú fény és szeretet szoros köteléke köti össze őket. Mások szolgálata lesz az egyedüli indokotok visszatérni az alacsonyabb dimenziókba. Ám valószínűleg egy még magasabb szintre fogtok emelkedni, hogy evolúciótokat kitágítsátok. Folytonos fejlődésben részesültök egészen addig, amíg vissza nem tértek a Minden Az Ami Forrásába.

Béke költözik a Földre, tehát ne csüggedjetek ha a sötét összeesküvők képesek ellenállni a változásoknak, mert ez csupán egy ideiglenes akadály. A földön megkötött magasabb energiák olyan erőteljesek, hogy át fogják változtatni az alacsonyabb energiákat. Ez elveszi minden további gonoszkodás lehetőségét, hisz nemsokára meg lesznek fosztva hatalmuktól és végre nekikezdhetünk mindannak a feladatnak, amivel felemeljük a Földet és lakosságát. Ez nem kérdéses, hogy megtörténik és utána a Földön levő szenvedésnek hamar vége lesz, hogy helyet adjon egy boldog civilizációnak. Az egészség lesz az elsődleges haszon amire szert tesztek a Mennybemenetel által, hisz egy közel tökéletességi állapotban nem fogjátok érzékelni a fájásokat vagy fájdalmakat, mint aminek szénhidrátú testek ki van téve. Fiatalok és egészségesek tudtok maradni és a Mennybemenetel folytán minden bajotokból ki lesztek gyógyítva.  

Az energiák dinamikussága fogja létrehozni azt a hálót ami megteremti az Új Földet. Ugyanakkor titeket is fel fog emelni és mindketten készek lesztek a végső fináléra ami a Mennybemenetelhez vezet. Ehhez szükséges, hogy több időt szánjatok személyi fejlődéseteknek, felhasználva a lehetőséget arra, hogy felemeljétek rezgésszámotokat. Legmegfelelőbb amit ajánlani tudunk az a meditálás, mégha csak rövid idő is áll rendelkezésetekre. Legalább találjatok csendes pillanatokat ahova nem ér el a mostani világ stresszes zaja. Nem segít ha hagyjátok, hogy a félelem eluralkodjon rajtatok és egészségetekre is jó hatással lesz, ha minden nap szántok magatokra egy kis időt. Emlékezzetek arra is, hogy amikor nyugalmi állapotban vagytok, küldjetek szét szeretetet mindenhova ahol szükségét érzitek. Ha ezt csoportban tudjátok végezni az még hasznosabb és nagyobb a hatása is.

Sokakat foglalkoztat a pénz problémája, de ezek is mind letűnnek idővel, ahogy minden adósság el lesz törölve és egyforma elosztásra kerül a vagyon. El tudjátok képzelni azt a megkönnyebbülést amikor az emberek nemcsak, hogy tiszta lapot tudnak kezdeni, de életük újra megalapozott lesz? Ez egy lépés lesz a sok közül, ami közelebb visz titeket egy teljesen új társadalomhoz, ami arra fókuszál, hogy mindenkinek mindene meglegyen. Az üzletkötések nem fognak többé pult alatt történni és a hatóságok megbízhatóak lesznek mindenben amit tesznek. Az emberektől ki lesz kérve a véleményük, sokkal többször mint jelenleg és több beleszólásuk lesz az őket érintő dolgokba. Így vagy úgy a régi paradigma megszűnik, mivel már eonokkal ezelőtt megszűnt képviselni az emberek szükségét.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és bízunk benne, hogy az információnk megadja sok kérdésetekre a választ. Marad még persze megválaszolatlan kérdés, ám mindenre sor kerül mihelyt megérkezünk a Földre, amikoris sok időt fogunk együtt tölteni, és gyorsan megismertetjük veletek mindazt ami vár rátok. Feltétel nélküli szeretetünket küldjük mindannyiótok felé.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.