Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 25, 2011

SaLuSa, May 25, 2011

Mindenhol jelek mutatnak arra, hogy a Felfedések nagyon közel vannak és amikor sor kerül az utolsó információra amit nyilvánosságra akarnak hozni, megtalálják annak útját-módját, hogy ez sikerüljön nekik. A sötét összeesküvők is készakarva kiszivárogtatnak néha titkokat, ha az érdeküket szolgálja, de sokszor csupán azzal a szándékkal teszik mindezt, hogy felkészítsenek titeket az előre megfontolt és tervezett merényletekre amik ellenetek irányulnak. Szükségtelen is mondanunk, hogy téves információkat terjesztenek, hogy összezavarják azokat akik az igazságot keresik. Bízzatok megérzéseitekben, mert mostanra már tisztában kéne, hogy legyetek taktikáikkal és ha jól informáltak vagytok, nagyon is tudjátok, hogy mi az amit figyelmen kívül kell hagyni. A színpad készen áll a Felfedésekre és szövetségeseink készen állnak, hogy megragadják az első lehetőséget a közzétetelekre. A sok várakozás után már csak arra a valamire várunk, ami felfedi kilétünket és ez a hajó úgymond kihajózásra kész. Sok mindent tudtok már rólunk, de a legtöbb ember számára történetünk megrökönyödést és hitetlenkedést fog kiváltani az emberekből. Ám az igazságnak ki kell derülnie és már nem lehet túl sokáig visszatartani, a titkolózás és létünk tagadása túl sokáig húzódott el. Minél többet tudtok rólunk, annál könnyebb lesz elfogadnotok jelenlétünket. Utána nekiláthatunk megszervezni mindazt a sok változást, aminek minden további késlekedés nélkül, el kell kezdődnie.

Az energiák a Földön túlról, több forrásból vannak felétek sugározva, segítve titeket és Földanyát, hogy sokkal gyorsabban tudjatok emelkedni, mint bármikor ezelőtt. Akármi is történjen az a lényeg, hogy figyelmeteket a Mennybemenetelen tartsátok és biztosítsátok azt, hogy úgy készüljetek fel az eseményekre, hogy az kielégítse szükségeteket. Ami ezt illeti,  szerfelett boldogok vagyunk, mert a sötét összeesküvők késleltető technikái ellenére is, minden a terv szerint halad. A Fény vette át a vezető szerepet, ami lehetővé teszi, hogy a dolgok saját mederben follyanak, a végidőknek megfelelően. Úgy akarunk elérni sikert, hogy ne kerüljön sor semmilyen konfrontációra a sötét összeesküvőkkel. Ahogy mi látjuk a dolgokat erre nincs szükség, ehhez még segítségünkre van nagyon fejlett technológiánk is. Ha a körülmények úgy kívánják, tudunk határozottak lenni és fel tudjuk használni Isteni felhatalmazásunkat amikor szükség van rá. Tehát fogadjátok el, hogy mindegy mit mondanak, mi teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy mi is történik és irányítás alatt tartjuk a dolgokat.  

 Civilizációtok látja, hogy mennyire hatástalanok azok a módszerek amikkel próbálják megakadályozni a Föld változásait. A tisztítást nem lehet megállítani mert létfontosságú, de ahogy azt már jó párszor említettük, képesek vagyunk csökkenteni a katasztrófák rátok nehezedő hatását. A közelmúltban aktívan részt vettünk a Golf öböl olajszivárgásnál és a Japán földrengésnél. Csak azok a lelkek hagyják el a földet ilyen katasztrófák által, akik élettervük szerint tervezték el így. Tudjuk, hogy ez az ötlet majdhogynem hihetetlennek tűnik, de az átmenet gyors és bármilyen félelem faktor is legyen a tapasztalat része, minden rossz eloszlik mihelyt a lélek eléri a Nirvánát. A halál cseppet sem olyan mint ahogy azt sokan képzelik és a lelkek gyorsan egyesülnek szeretteikkel.  

 Tehát mi az amit tennetek kéne ahogy várjátok és közreműködtök az elkerülhetetlen változásokban? Azt tanácsoljuk, hogy próbáljatok az eljövendő előnyökre gondolni és tartsátok szemetek előtt a Mennybemenetelt. Lesznek zűrzavarok időközönként, de amikor megjelenünk előttetek, figyelmeteket a pozitív változásokra fogjuk terelni és képesek lesztek együttmőködni valami módon.  Azokőtök akiknek tudomása van rólunk, segíteni tudnak a többieknek elfogadni azt ami történik. Valójában nincs rá semmi ok sem, hogy miért is ne kezdhetnétek ennek neki most mindjárt, mert sokra becsüljük segítségetek és arra buzdítunk titeket, hogy legyetek nyitottak a dolgokat illetően. Annak ellenére, hogy eljön az az idő amikor a tömegekhez fogunk szólni, az a személyes ecsetvonás amit ti hozhattok be a képbe, sokkal többet fog jelenteni. Segítene ha az emberek kezdenének nyitottak lenni minderre amit hallanak és látnak és nem vonnának le elhamarkodott következtetéseket. Még mindig vannak olyanok,  akiknek nem tartják lehetségesnek jelenlétünket és nem lesznek hajlandóak elhinni az okát amiért itt vagyunk. Természetesen időbe fog telni amíg megpuhítjuk őket és amíg elfogadható magyarázatokkal fogunk tudni szolgálni, ami segíteni fog nekik, hogy ne féljenek tőlünk.

Semmi kétség, hogy meg fogjátok érteni, miért van az, hogy szabadakaratotok ennyire tiszteleben van tartva. Az Isten sem erőlteti rátok Isteni akaratát, de vannak törvények amik érvénybe lépnek, ha mások biztonsága kerül veszélybe, vagy valakik próbálnak beleavatkozni mások szabadakaratába. Majd ahogy fejlődtök és figyelmeteket azon lesz, hogy visszatérjetek a magasabb dimenziókba megtanuljátok, hogy eljön az az idő, amikor örömmel elfogadjátok Isten Akaratát. Amikor Fénylényekké váltok, a legtermészetesebb és legvágyottabb előrelépéseteknek fog számítani képesek lenni elfogadni Isten akaratát. De a mostani feladatotok az, hogy megragadjátok ezt az aranylehetőséget amivel búcsút inthettek a kettőségnek örökre. Ez csupán egy kis lépés felfelé ha a ti időtök szerint mérjük a dolgokat, de egy rendkívüli fontos tapasztalat, ami sok léleknek válik hasznára a jövőben. Itt álltok ma, ilyen közel a kvantum ugrásra készen, amire azóta készültök, amikor elkezdétek hosszú utazásotokat, hogy magatok mögött hagyjátok a sötétséget. Ez azzal is járt, hogy  nem emlékeztek minden életetek minden részletére visszamenve a kezdetekig. Csak az számít, hogy minden erőtökkel azon legyetek, hogy figyelmeteket a Mennybemenetelen tartsátok, mely úgy át fog titeket változtatni, hogy minden képzeleteteket felül fogja múlni.

Mi a Galaktikus Federáció segítünk nektek áthidalni azt a szakadékot amik most vagytok és amivé válni fogtok, amikor visszanyeritek teljes tudatosságotokat. Minél előbb hívhatunk meg, hogy egyenlő partnerként csatlakozzatok hozzánk, annál gyorsabban kezdhetünk neki következő utazásunknak, ami elvisz minket más Galaxisokba és Világegyetemekbe. Ahogy mi látjuk, a teremtésnek nincs vége. El tudjátok képzelni azt a számtalan lehetőséget ami rátok vár? Tényleg véget nem érő a kalandok sora, aminek részesei lehettek. Minden oldalról az élet vesz titeket körül, az evolúció különböző skáláit képviselve és a mi feladatunk az, hogy másokat, hozzátok hasonlóakat szolgáljunk, akik próbálják áthágni a szakadékot a különböző dimenziók között. Nagyon izgalmas és kifizetődő ami a legkisebb mértékben sincs rátok erőltetve. Hiszen legvégső soron, nem mi vagyunk az egyedüli szervezet amit mi képviselünk. Ennek ellenére számunk hihetetlennek fog számotokra tűnni, több millió személyzetet mondhat federációnk magáénak.  Igen, mindannyian felemelkedett Lények, egyébként nem lett volna számukra engdélyezve, hogy csatlakozzanak hozzánk.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és megelégedésemre szolgál, hogy a Fény egyre nagyobb méreteket ölt a Földön. Ez jó ómenként hat utolsó pár lépésetekre, ami még hátra van a Mennybemenetelhez és ez a ti biztosítékotok, hogy minden a tervek szerint fog véghezmenni. Szeretünk titeket és erős szándékotokat, hogy befejezzétek időtöket a Földön, győzelmet aratva a sötét összeesküvők felett.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.