Home > > Alpha Ship, May 9, 2011

Alpha Ship, May 9, 2011

Szószólóik szándékai szerint, tudni fogjátok, ha igazán segítségetekre érkeznek, vagy más dolgok járnak eszükben. Ez a tanács alkalmazható minden területen, nemcsak a földön kívüli szférában.

Néhány évvel ezelőttig, nagyon elővigyázatosnak kellett lennetek a kapott közlésekkel kapcsolatosan (néhány kapcsolat ezt nagyon jól tudja, mint többek közt Sixto Paz és Eugenio Siracusa), hiszen volt bolygótok felszínén néhány látogató civilizáció, akiknek érdeke inkább tudományos természetű volt, mint lelki [spirituális] (nyilvánvalóan, az ő tudományuk céljából). Nem azért jöttek, hogy segítsenek nektek lelkileg fejlődni, hanem hogy tanulmányozzák viselkedéseteket és genetikátokat is, valamint, hogy megértsék, belső szerveitek hogyan működnek.

Őket "szürkéknek" neveztétek el a bőrük színe miatt. Voltak híresen szomorú elrablási esetek, melyekben emberi fajotok tagjait áthelyezték kis laboratórium űrhajóikra, ahol ezek az apró lények megfigyelték és tanulmányozták őket.


Mindnyájunknak ugyanazt a hírnevet nyújtották, hogy a földön kívüliek azért jöttek, hogy elraboljanak, és rettegésben tartsanak titeket, és ily módon, mindegyikőnket ugyanabba a "zsákba" tettek - nem számít, kik vagyunk, és mik a szándékaink.

Néhány filmgyártó vágya, hogy szenzációhajhász és félelmetes filmeket gyártson, szintén hozzásegített e hazugság kiterjesztéséhez, hogy mi mindannyian ugyanazzal az önző és egoista szándékkal érkeztünk.

Azonban egy pár évvel ezelőtt, az ezredfordulóhoz közel, a Galaktikus Szövetség elhatározta, hogy közbelép a Föld lakosságának megvédése érdekében, és hogy felbontsa azt a szerződést és tervet, melyet a szürkék szerveztek az Egyesült Államok kormányának néhány tagjával együtt.

Habár, voltak más országok, akik tudatában voltak ennek a tervnek, félreértést kizáróan, az Egyesült Államok hadikormánya volt az, amely megkötötte ezt a megállapodást a szürkékkel, különösen az észak-amerikai ország katonai parancsnoksága.

A Szövetség közbelépett az ártatlan lakosság megvédése érdekében, főként az Egyesült Államokban, hiszen közülük sokat kísérleti nyúlként használtak, a katonai és bizonyos észak-amerikai titkos kémügynökség jóváhagyásával.

Összetett logisztikai tervvel lépett közbe a Galaktikus Szövetség, kezdve e látogatók technológiájának alkalmatlanná tételével, befejezve elfogásukkal saját űrhajóikban, száműzve őket erről a bolygóról, és visszaküldve őket saját eredetük naprendszerébe, mely nagyon közel van a tiétekhez.

Mihelyt a terv első része - a szürkék eltávolítása - befejeződött, egy rácsot alkottak, mely egy olyan típusú energián keresztül formálódott, mely számotokra ismeretlen ezen a bolygón, amely önmagában értelmes - anélkül, hogy lenne saját élete, hiszen technológiánkkal átszőtt - és képes felismerni a látogatók fajtáját, akik megpróbálnak belépésre szert tenni légkörötökbe és talajotokra.

Nos, ha egy látogató, vagy látogatók nem bírnak tiszta és önzetlen szándékkal, hogy segítsék a lakosságot - ez a segítség esetleg egy egész sor jellemzővel rendelkezik - az energetikai rács meg fogja akadályozni a belépésüket erre a bolygóra.

Ily módon, a Galaktikus Szövetség meggyőződik arról, hogy a szürkékhez hasonló szándékkal semmilyen más külső civilizáció ne tudja akadályozni a Felemelkedési folyamatot, melyhez jogotok van, az Ő, Aki a Minden Szeretet és Minden Kegyelem egyértelmű döntése szerint.

Nem tagadjuk azt, hogy voltak alkalmak, amikor foganatosítanunk kellett drasztikus intézkedéseket néhány civilizációval szemben, akik ellenséges szándékkal, vagy legalábbis a nektek való segítség szándéka nélkül érkeztek; azonban ezeket az eseteket egy kezeteken meg tudjátok számolni, mert a látogatások óriási többsége, mellyel az új évezred kezdete óta bírtok, azoktól a testvéreitektől valóak voltak, akik segíteni jöttek, nem kísérletezni, vagy ásványokat nyerni a bolygótok földkérgéből.

Azért magyaráztam el nektek ezt, hogy nyugodtak legyetek, tudván, hogy az ötödik dimenzióba a felemelkedési folyamatotok védelmezett mindnyájunk által, valamint a Gaiát körülvevő energetikai rács precíz technológiája révén földi időtök szerint néhány éve.

A bolygótokon előforduló belső események, melyben ti magatok játszotok vezető szerepet, és melyekről tudomásotok van, mert látjátok őket a napi híradásokban, valamint más ügyekről egy másik közleményben fogunk beszélni a későbbiekben.

Minden világ Végtelen és Örökkévaló Teremtő Fénye vegyen körül titeket, és töltsön fel titeket
Béke és Szeretet

Forrás: Sohin parancsnok

Csatorna: Kris Won

Magyar fordítás: Clarissa - TudatosságShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alpha Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.