Home > > Alpha Ship, April 10, 2011

Alpha Ship, April 10, 2011

Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

Sok idő telt el a csatornámon, szeretett Kris-Won-on keresztüli legutolsó közlés óta. A sötét erők elleni stratégiai tervünk kidolgozása, és rákövetkező IGAZI megnyilatkozása [manifesztációja] is (nem képzeletbeli, ahogyan néhányan hinnék; én se nem vagyok Kris-Won képzeletének terméke, sem pedig más csatornáé) különleges és folyamatos figyelmem és odaadásom követelte.

Már értesítettelek titeket előző közleményemben, kontingenseink gyarapodtak a külső űrből való további lények legújabb megérkezésével, testvérekkel, mint mi, akik eljöttek, hogy szeretetteljesen felajánlják magukat az összes emberi és nem emberi népesség megsegítésére e zűrzavar alatt, melyen átmennek ezekben a kritikus időkben, amelyben mi mindnyájan kockára teszünk mindent.

Következésképpen, szükséges volt beolvasztani ezeket az új kontingenseket taktikai működésünk keretébe, mely természetesen jelenti az összes előzőleg felvázolt tervünk kiigazítását. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos késlekedés lesz terveink testet öltésében, azonban ezt a cselekedetek hatékonyságának magasabb foka jutalmazza majd meg gazdagon a Fény mennyei seregeinek részéről.

Azok a testvérek [fivérek és nővérek], akik minket megsegíteni érkeztek, örömmel és szívesen tették ezt, és értesítettek minket, hogy hierarchikus elöljáróik nem kényszerítették őket, hogy jöjjenek, hanem boldogan vesznek részt velünk ebben a feladatban, hogy felváltsuk a Föld bolygó okkult és sötét kormányát vezetőknek egy új csoportjával, akiknek céljuk és szándékuk a saját országuk népességének jóléte, és nem önzően a maguk hasznára, ahogyan ez mostanáig sajnos történt.

Segíteni fognak nekünk beiktatni egy új planetáris rendet, összeállítva kormányzásotokra igazságos [fair] törvényekből, és olyan politikai vezetőkből, akik mindannyian ugyanennek a bolygónak, Gaianak az emberiességében születtek. Ti magatok fogjátok vezetni a Föld nemzeteit, azonban vezetőiteket a valódi lelki [spirituális] nemesség fogja megválasztani, azokat, akiknek vannak velük született vezetői készségeik, és semmilyen korrupt cselekedet nem lesz megengedett egyik politikai vezető részéről sem.

Drága barátaim, ez nem csupán történelmi múltatok részét fogja formálni. Tudjuk, hogy megörvendezteti szívét közületek mindazoknak, akik kezdték elveszíteni reményüket abban, hogy szemtanúi lesznek Gaian az új rend beiktatásának, annak a megnyilvánulásának, melynek mi az "Új Föld" nevet adtuk.

Ezzel befejezem ma; nincs sok további közlendő, legalábbis pillanatnyilag.

Csupán arra emlékeztetünk titeket, hogy kitartóak maradunk elkötelezettségünk iránt, hogy mindnyájatokat segítsük a Felemelkedés felé vezető e lépés megadásában, a Teremtés királyaiként bolygótokon. Tehát, reméljük, hogy folytatni fogjátok elkötelezettségeteket, hogy üzeneteinket terjesszétek az összes emberi lény és család között, akikről hiszitek, hogy komolyan fogadják ezt az ismeretet, anélkül, hogy megrémülnének, elidegenednének, vagy gúnyolódnának rajta.

Kérlek, segítsétek saját Felemelkedési folyamatotokat is azáltal, hogy elkezditek képileg megjeleníteni lelki szemetek belső képernyőjén, hogyan akarjátok igazán, hogy az "Új Világ" legyen, az, amiről tudjátok, közeleg, az, ami oly különbözik attól a világtól, amit magatok mögött hagytok, és oly telve van gyönyörű lehetőségekkel mindnyájatok számára, hogy a Galaktikus Szövetség tisztelt tagjaivá váljatok.

Úgy legyen, és így is lesz, a Mindenek Fölött Való Alkotó és Teremtő jóváhagyásával, aki mennyei trónusáról mindent igazgat, a legkisebbig, az összetett és bonyolultan kifinomult fizikai Világegyetem legjelentéktelenebb fogaskerekéig, és azon túl.

Jótékony és hathatós Keze védelmez és irányít ebben a fontos folyamatban minket, és azokat, akik később érkeznek.

Szedjétek össze bátorságotokat, dolgozzatok keményen mindenért, amire vágytok!

Béke és Szeretet

Forrás: Sohin parancsnok

Csatorna: Kris Won

Magyar fordítás: Clarissa - TudatosságShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alpha Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.