Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Alpha Ship, December 15, 2010

Alpha Ship, December 15, 2010

Artist's impression of the Alpha Ship

Üdvözlet az Alfa Űrhajóról..!

Ősidők óta készültök egy olyan napra, mint a mai, egy évre, mint ez, vagy egy olyan időszakra, mint ez, azért, hogy készen álljatok, és képesek legyetek megtenni egy ilyen fontosságú lépést a többi más lénnyel együtt, akiket lehet, hogy "kistestvéreknek" hívtok, akik szintén előrelépnek a fejlődés egy fokáról a másikra [mely] magasabb.

Hallgassatok rám jól. Ezen a bolygón minden lélek számára a felemelkedés folyamatának felgyorsítása érdekében fontos fenntartani a higgadtság és mélységes béke belső állapotát. Ez a belső nyugalom csupán akkor lehetséges részetekről, ha először van hitetek és bizalmatok, hogy segíteni fogunk nektek ebben a fejlődési folyamatban. Ne veszítsétek el a hitet, mely nagyon fontos testvéreim.

Később, összekapcsolódva a hit és bizalom révén, megkérnélek titeket, hogy maradjatok kitartóak belső lelki munkátok teljesítésében. Mindnyájatoktól kérem, hogy minden nap meditáljon, legalább egyszer minden nap, azonban naponta kétszer, vagy akár háromszor kellene ideálisan belépnetek belső világotokba. Egyszer reggel a napi házimunkátok, vagy napi munkátok megkezdése előtt, és újból, mielőtt ágyba vonulnátok, nagyon ajánlott gyakorlat lenne számotokra.

El sem képzelhetitek, milyen fontos ezt megtenni naponta. Sajnos megcáfolhatatlan tény, hogy nagyon kevés ember tesz így. Ez ártalmas a "megmentő" küldöttségnek az alapvető kisebbség számára, hogy megformálja a kritikus tömeget, mely szükséges a globális fejlődési ugrás okán.

Néhány ember több fizikai gyakorlatot végez, mert jobban összekapcsolódik belső valóságával az izom feszítésén keresztül, vagy a lassú mozdulatok révén, mely társul a légzéssel, ahol átérzik az energia áramlását, melyet testükkel bevonnak.

Mások előnyben részesítik a meditációt csendben, vagy enyhe zene kíséretében, hogy segítse őket elhelyezkedni a fény révületének állapotában. Néhányan igazán meditálnak, míg sokan csupán próbálkoznak.

Az emberiség keleti fajai könnyebben telepednek le a földre, hogy gyakorolják a meditációt, mert hozzászoktak, hogy kevesebb dologgal éljenek, következésképpen kevesebb dolog nyugtalanítja őket. A nyugatiak jobban összpontosítanak a külső dolgokban található boldogságra, tehát elméjük jobban hajlamos az elkalandozásra, ahogy örömüket és jólétük érzetét olyan tárgyakra irányítják, melyek rajtuk kívülállók.

Ezért a meditációt általában többet gyakorolják a keleti országokban, többször, mint a nyugati országokban, akiknek lelki hajlamuk jobban az ima, vagy a vallásos énekek kántálása felé hajlik.

Azonban mindnyájan vizsgálják a kapcsolatot belülről önmaguk azon részével, mely finomabb, magasztosabb, azok, akik érzik, mi lakozik odabenn.

Mégis vannak, akik a boldogságot a gyógyszerek, đrog;ok hałłu;cino;gén hatásán keresztül próbálják fenntartani. Ezek az iłłegáłis szereitek, illetve azok, melyeket a kormányaitok megtűrnek, melyek végtére ugyanolyan károsak, vagy majdnem olyan károsak, melyeket betiltanak, és én főleg az alkoholra és a dohányárura utalok.

Nagyon álszent az a hozzáállás, hogy kormányaitok elfogadják e termékek nyílt eladását állampolgáraik számára fogyasztásra, csupán azért, mert ez hozzájárul számukra hatalmas pénzösszegek összegyűjtéséhez adók formájában, azoktól a cégektől, akik előállítják és eladják őket, a legcsekélyebb mértékben sem törődve azokkal a szegény áldozatokkal, akik megmaradnak ezen önpusztító szokások rabságában, melyek néhány esetben még halálosak is.

Ez az egyik dolog, mely megváltozik, amikor az Új Földön fogtok élni, melyet én jelentek be, hogy élni fogtok. A vezetők aggódni fognak, mi vár honfitársaikra, akik hozzájárulnak egészségükhöz és jólétükhöz, egy szemernyi személyes nyereség és önzés nélkül. Ha a politikai vezető nem gondolkodik így, akkor nem lehet aktív vezető.

Az imádság szintén egy mód számotokra a Felemelkedés folyamatának felgyorsítását elősegítendő a jelen élet számára a Földön, aki megalkotja a legmagasabb fejlődés élő entitásának fizikai testét, aki az Anyaföld, vagy Gaia. A Teremtőhöz intézett imáitok fokozása, különösen, ha ezeket az imákat csoportokban vezénylik le, tovább tisztítja a bolygó mentális auráját, mely több ember számára engedi meg, hogy felemelkedjen e kifinomult energia révén, és végül felébredjen évezredes álmából.

Így, kérünk titeket, használjátok azt a technikát, mely a leginkább illik jellemetekhez, mely legjobban illeszkedik ízlésetekhez, akár legyen az a meditáció, imádság, kántálás, ének, vagy a fizikai gyakorlatok, a belső energiátok harmonizálása érdekében, vagy használjátok e technikák váltakozásait egyszerre.

Bármelyik technikát választjátok, felbecsülhetetlen lesz, hogy segítsetek a ti részetekben közreműködni annak az életnek a felemelésében, mely jelen van Gaia anyagi testén, valamint a személyes és egyéni felemelkedésetekben is.

Áldalak titeket, és köszönöm együttműködéseteket Gaia gyermekeiként (akik ti vagytok).

Legyetek áldottak.

Béke és Szeretet

Sohin Parancsnok

Csatorna: Kris Won

Fordítás: Clarissa - Dimenziók .... avagy a Fény útjaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alpha Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge