Home > > SaLuSa - November 8, 2013.

SaLuSa – 2013.  november 8.

MADAD közvetítése

Napotok nagyon intenzív energia-mintákat sugároz felétek, ami az alapvető átalakulási folyamatotok beteljesedését támogatja – hogy FÉNYLÉNYEKKÉ válhassatok. Amikor feldolgoztátok ezeket az energiákat, testetek készen fog állni, hogy befogadjátok és elfogadjátok mindazt, amit megtapasztalni kívántok. A Nap képviseli a más valóságok dimenzióihoz vezető „átjáró-kaput’ és amit ti „Napfoltokként” észleltek, azok erőteljes energia-transzfer-átjárók a magasabb frekvenciák számára, amiket a bolygótokra és annak minden lakójának küldenek. Képesek vagytok érzékelni a Nap eme tiszta energiáját, ha nyugodtan és mozdulatlanul kiteszitek magatokat a napsugárzásnak: ez a SZERETET egy meleg, szeretetteljes érintése, amit azért küldtek, hogy segítsen testetek átalakulásában, mely által képessé válik fogadni minden jelenleg nektek küldött magasabb frekvenciát. Érezzétek át ennek a FÉNYNEK a testetekre gyakorolt hatását és üdvözöljétek ezeket a magasabb rezgésű energiákat, mert ezek tartalmaznak minden átalakulásotokhoz szükséges energiamintát.


Ebben a pillanatban minden ’régi’ eltakarításra kerül és feloldódik a benneteket körülölelő hatalmas FÉNYBEN; közben megtörténhet, hogy egyes gondolatmenetek vagy emlékek még egyszer felbukkannak bennetek, azt a benyomást keltve, hogy nem szabadultok tőlük, annak ellenére, hogy már elfogadtátok azok elengedését. Szükségetek van egy kis időre, hogy minden végbemenő változást feldolgozzatok; de legyetek tudatában, hogy ezek a gondolati minták már tulajdonképpen letisztázódtak és elmúltak, tehát figyelmeteket nem kell rájuk összpontosítanotok; küldjetek egyszerűen SZERETETET és FÉNYT és legyen világos számotokra, hogy azok nem a szívetekből erednek; ekkor az elmétek is elengedi őket. Elméteket hosszú ideje úgy programozták, hogy valóságotok „programozójaként” működjön és néha még a számotokra korábban „vonzó” dolgok és témák felé orientálódik.


Engedjétek be a SZERETETET önmagatokba és fejezzétek ki, és érezzétek, amint ez a SZERETET egész lényeteken keresztül kiterjed. Engedjétek, hogy a SZERETET teljesen meggyógyítson, és ne mardosson benneteket a kétség, hogy ehhez talán nem lenne elég ereje. A SZERETET a leghatalmasabb erő az univerzumban, és ha szándékotokat félelem nélkül ebbe az irányba kormányozzátok, megtapasztaljátok, amint rendkívüli, de ugyanakkor szelíd ereje belsőtökbe áramlik és egy magasabb szintű valóságba emel. Ne tartsátok vissza azokat az érzéseket, amiket ez a SZERETET előidéz bennetek, mert oly sok ember vár arra, hogy szintén érezhesse ezt, és akik készen állnak felébredni a teremtés magasabb szintű felismerésre. Osszátok meg a SZERETETET bármerre jártok és legyetek tudatában, hogy a SZERETET mindenkor és végtelenül áramlik, anélkül, hogy ’többet’ kellene kérni belőle; és harmóniába ringat benneteket minden megnyilvánulási formáján keresztül, függetlenül a formától, amit éppen magára ölt.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és én is érzem ezt a különösen erőteljesen jelen lévő SZERETETET saját létformámban, amit jelenleg magamra öltöttem. Legyen világos számotokra, hogy a SZERETET egyetlen egy gondolata oly sok és intenzív energiával láthat el benneteket, ami egy egész napra kitart [veletek lesz]; így megoszthatjátok mindenki mással ezt a csodás érzést. A mindig körülöttetek lévő SZERETET érzése az, amire összpontosítanotok kell. Szeretünk benneteket!


Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-8112013.htmlDear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |