Home > > SaLuSa - November 5, 2013.

SaLuSa – 2013.  november 5.

MADAD közvetítése

Hallgassatok arra, amit érzéseitek a SZERETET és a FÉNY nyelvén közvetítenek, akkor pontosan tudni fogjátok, mit kell tennetek, és hogy mi fog történni átalakulási folyamatotok keretén belül következő lépésként. Szívetek információk áradatát fogadja magába, és ezért nagyon elfoglalt ezekben a napokban, így testetek eme szegletében valószínűleg nyomást fogtok érezni. Ha feltesztek egy kérdést, a válasz azon nyomban megjelenik, néha már a kérdés megfogalmazása előtt, mert szívetek kapcsolatban áll a Minden Létező bölcsességével, - és rendelkezésetekre áll minden válasz, ami átalakulásotokhoz és a magasabb valóságba való „költözésetekhez” talán szükségeltetik. Érzékelnetek kell a lényetekbe állandóan beáramló tudásfolyamot, ami összhangban van egyéni felemelkedési folyamatotokkal. Emlékeztetünk arra, hogy nincs két lény, akik megegyező [fejlődési] folyamatot élne át; ezért bölcs dolog inkább befelé figyelni, mint megpróbálni összehasonlítani és kétséget keresni, ha már amúgy minden szükséges lépést megtettetek a Felemelkedésetek érdekében. Ezért összpontosítsatok a belső bölcsességetekre, ekkor minden bizonnyal semmi jelentőséggel bíró dolgot nem fogtok hiányolni, ami hozzájárul további fejlődésetekhez. Mindig rendelkezésetekre áll a biztosíték, hogy iránymutatást kaptok abban, hogy mindazt megtapasztalhassátok, ami segít nektek a mindenkori további felfelé irányuló fejlődésben.


Arra bátorítunk benneteket, hogy előbb szívetek kérdezzétek, mert az erre érkező válasz erőteljes összhangban áll önmagatokkal és megerősíti a saját képességeitekbe vetett hitet, amihez már nem fér kétség, - amikről tudom, közültetek senki sem szeretné újfent átélni; mert ez a felébredés időszaka – a felébredés a létezés egy új módjára, ami mindent magában foglal, ami egyáltalán elképzelhető ennél a fogalomnál. Legyetek annak is tudatában, hogy ehhez az (új) létezéshez sokkal több tartozik, amit most még nem tudtok érzékelni. Azonban egyesek átélték már az igaz esszencia magasabb szintű kifejeződésének energiáját, ami nemsokára mindenkit körülvesz. Eljött az idő azok számára, akik úgy döntetnek, elmozdulnak ezen energiák irányában és azt másoknak is továbbadják, akik éppen az ébredés fázisában vannak, vagy akik éppen megkezdték keresésüket. Érezzétek, ami a szívetekből áramlik kifelé és ami egész lényetekre kihat, tegyétek azt, amiről úgy érzitek szükséges megtenni, mert akkor ismét emelkedtek és csak a békét és a SZERETETET fogjátok érezni, ami belétek áramlik és rajtatok keresztül átáramlik; ekkor nem fogjátok szükségét érezni, hogy olyan alacsonyabb rezgésszintű dolgokkal foglalkozzatok, amik már nem illenek hozzátok; és az emberek körülöttetek érezni fogják a nyugalmatokat és az örömteli hangulatotokat – így inspiráltok másokat, akik úgy döntenek, maguk mögött hagyják a ’régit’ és elkezdik keresni azt, ami segíthet nekik.


Mindenkor veletek vagyunk és tudjuk, hogy jelenlétünk és energiánk segítenek nektek a szükséges belső átalakuláson való változásokon keresztülmenni. Nagy örömöt érzünk a kapcsolatunk miatt és ez csodálatos hatással van „munkánkra”, amiért ide jöttünk, és tudjuk, hogy ez a kapcsolat Mindannyiunk kívánságának beteljesedéséhez fog vezetni. Egy pillanatra sem hagyunk egyedül benneteket, mert közületek már sokan tudják, hogy többek vagyunk, mint valamiféle látogatók a csillagokból, akik azért jöttek ide, hogy egy másik bolygó és annak lakóinak fejlődését megfigyeljék. Azon vagyunk, hogy SZERETETBEN és FÉNYBEN egyesüljünk és közülünk sokan ugyanerre az ösvényre lépnek és csodálatos élményekkel [gazdagodnak és] gazdagítanak másokat ott, ahol éppen leszünk…
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és boldog vagyok, hogy érzitek, ’utazásotok’ nagyon békésen és SZERETETTEL teljesen zajlik a jövőben, ami mindenütt a béke és a SZERETET megéléshez vezet; - és ez az, amit mindannyian kívánunk.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-5112013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |