Home > > SaLuSa - September 10, 2013.

SaLuSa – 2013.  szeptember 10.

MADAD közvetítése

Kedvesek, oly csodás időket éltek. Sok mindennapi dologgal kapcsolatban látjuk meglepettségeteket, és emlékeztetünk benneteket arra, bekövetkezésük annak köszönhet, hogy képesek vagytok a régi megtisztítására (az ettől való elszakadásra), így - a mi érzékelésünk szerint - az nem rendelkezik valódi hatalommal fölöttetek, és ha mégis lenne még valami, ami visszahúzhatna a régibe benneteket, akkor gyors fordulatot vesztek a SZERETET és a FÉNY új, csodálatos megtapasztalásába. Különösen boldogsággal tölt el bennünket, hogy köztetek oly sokan megtalálják az önmagukkal és másokkal való kapcsolatot, akik választott ösvényükön kísérik őket. Ezt képesek vagytok szívetekben érezni, és a szívetekben bizonyosan tudni fogjátok, hogy vonz-e benneteket valaki vagy sem. Ez a módja az egymással való kommunikációnak, mert mindig ismert előttetek a másik valódi szándéka kiejtett szavak nélkül is, mert a hasonló szándék egy energiahullámon rezeg, amiket nem lehet beszéd vagy cselekedetek mögé rejteni. Ezt a fajta módot gyakoroljátok (az együttélés során), majd megtapasztalhatjátok, hogy rövid időn belül egyszerű lesz és támaszt nyújt számotokra, hogy (ebben az esetben) senki nem hazudhat nektek és másrészt ti magatok sem hazudhattok, mert ezt a másik is megérzi majd. Ez nem azt jelenti, hogy rögvest „mindenkinek mindent” el kell mesélnetek, de olyannak szeretnétek mutatni magatoknak, ahogyan éreztek és valóban vagytok, és ekkor már nem kell álarc mögé bújnotok, félve „vajon mit gondolhatnak rólad mások”. Ekkor már nincs senki, aki „elítélne” és elég bölcsek vagytok, hogy tudjátok, ha valaki megpróbálna ítélkezni, az az illető csak önmagát vádolná meg, mert nem képes megfelelően szeretni önmagát. Küldjetek az ilyen embereknek SZERETETET és gondoljatok a „megértésre”; előbb vagy utóbb ezek az emberek is olyan állapotba kerülnek, amikor képesek elfogadni önmagukat olyannak amilyenek valójában.

Folyamatosan azt kérdezitek, mikor valósulnak meg végre álmaitok és vízióitok, és az egyetlen választ, amit adhatunk, már nagyon jól ismeritek: mindenki számára pontosan a legmegfelelőbb pillanatban valósulnak meg. Engedjétek, hadd mondja ezt szívetek, mert tudjuk, hogy képesek vagytok ezt érezni. Egyesek még semmit nem éreznek, és ez azt jelenti, még nem álnak készen; ők inkább még jelenlegi, őket foglalkoztató területekkel szeretnének dolgozni; mások pedig már nagyon erősen érzik, hogy készen állnak és erőteljesen ezt a szándékot sugározzák; ők azt fogják megtapasztalni, hogy velük most történik. Ez a nagy változások ideje, és belekezdünk együttes tervünk következő szerepkörébe, aminek célja, segíteni benneteket a magasabb valóság elérésében, mely SZERETETTEL, örömmel, barátsággal és a Minden Létező Egységtudatával telített. Érezzétek a szavak mögött rejlő energiát; segíteni fognak elképzelni, hová tartoztok – valamint azt, ami már rátok vár a magasabb valóságban, és amit megteremtettetek magatoknak. Érezzétek saját teremetésetek erejét és térképezzétek fel minden lehetőséget, ami ebből származhat. Minden bizonnyal erősen fogtok vonzódni egyik vagy másik ilyen lehetőséghez; így összpontosítsatok arra és alakítsátok szándékotokká. Tartsátok szem előtt, hogy most nagyon nagy hatalommal bírtok, és nemsokára érezni is fogjátok, amint szembe jön veletek a lehetőség, amit magatoknak választottatok.

A FÉNY és a SZERETET világítsa meg utatokat – teljes erővel és intenzitással, így rövid idő leforgása alatt megtapasztaljátok, hogy létezésetek minden pillanatában békés és szeretetteljes energiák vesznek körül. Ez képessé tesz benneteket arra, hogy a magasabb dimenziók minden lényét olyan közel engedjétek magatokhoz, hogy semmiféle kétség nem tarthat vissza benneteket utatok során. Ezek a lények rátok várnak, hogy üdvözölhessenek és segíteni fognak, hogy megértsétek a körülöttetek történő dolgokat. Kérjetek segítséget, beszéljetek hozzájuk, akkor a segítség és a válaszok megtalálják a hozzátok vezető utat – és ezt ti érezni fogjátok.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, tudom, hogy kívánságaitok most beteljesülnek; mindannyian annyira boldog vagyunk, hogy láthatjuk, ahogyan FÉNYETEK folyamatosan növekszik, és kívánságotok a velünk való találkozásra mindenkinél a megfelelő pillanatban meg fog történni. Áldásunk mindenkire.


Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-10092013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |