Home > > SaLuSa - September 6, 2013.

SaLuSa – 2013.  szeptember 6.

MADAD közvetítése

Ha egyszer majd valóságotokba lépünk, akkor minden esetleges kétségetek szertefoszlik majd és lassan feledésbe merül. Tudjuk, hogy nagy energiát fektettek az „új” gondolkodásmód megszokásába, és miután a kezdet nagyon hosszú időszaknak tűnt, most már látjátok és érzitek a gondolkodásmódotok változásait. Gondolataitok finomabbak, pozitívabbak és szeretetteljesebbek lettek, és egy csodás boldogságérzetet és megelégedettséget kölcsönöznek, hogy ebben a nagy felfordulásban, amit a változások előidéztek, mégis sikerült kivitelezni őket. Érezzétek minden eszetekbe jutó szép gondolat örömét, de ha valamilyen okból kifolyólag egy szeretetet nélkülöző vagy alacsonyabb rezgésű gondolatotok támad, akkor ne felejtsétek el először elfogadni, hogy aztán elengedjétek, mert ezeknek a gondolatoknak menniük kell, hiszen nincs helyük ott, ahol gondolataitok szeretetteljes szívetekből közvetlenül az agyatokba áramlanak.
Ezekben a napokban sokatoknak az az érzése, hogy „sok minden történik fejükben”, és biztosíthatunk benneteket, hogy ezt a folyamatot, mi és a szellemi vezetőitek és angyalaitok pontosan nyomon követjük és finoman, az általatok kívánt változás irányába vezetünk benneteket. A változások tempója mindig a ti kívánságotoknak megfelelő ütemben zajlik; ezért fogadjátok el, hogy nem minden Felébredt érez egyformán egy adott pillanatban. Vigasztaljon benneteket a tudás, hogy minden csakis és kizárólag a megfelelő pillanatban történik, és ez segít benneteket a lehetséges legteljesebb beteljesedéshez.


Társadalmatok változása lassan felgyorsul és ez mindenütt megfigyelhető. Ti, akik lélekkollektívaként a Föld bolygó nemzeteként éltek, úgy döntöttetek, hogy újra előre felé akartok haladni és nem szeretnétek kitartani az eddigi negatív érzelmek és félreértések állapota mellett, ami a valódi valóságotokat és a valódi eredeteteket illeti. Készen állunk, hogy történelmeteket bemutassuk, ahogy az valójában megtörtént, mert érezzük, hogy ez a felébredés folyamatának alapvető pontja, és jelenleg nagy nyomás nehezedik államvezetőitekre, hogy minden információt kiadjanak, ami szükséges a Felfedés szempontjából. Biztosíthatunk benneteket: ha azt érezzük, hogy eljött a megfelelő pillanat, akkor elcsodálkoztok a sok forrásból származó információáradattól, ami megerősíti számotokra, amit már igazságként sejtetek. Ezt azon nyomban érezni fogjátok, mert most bizonyossággal tudjátok, milyen energiát hordoznak magukban az információk; ezért már senki nem tud hamis vagy negatív kijelentésekkel félrevezetni, ami „kedves” szavak színfala mögött [is] rejlik. Innen látjátok, hogy nektek is fel kellett nőnötök ehhez a mostani pillanathoz, mert a régi rendszer hosszú ideje próbálta valódi érzéseiteket egy lehetséges alacsony létállapotra redukálni, leértékelni és nem engedni, hogy észrevegyétek, ez csak a felettetek uralkodók céljait, kényét-kedvét szolgálja.


De most, hogy FÉNYETEK vakítóan erős, már nem lehetséges számukra, hogy mindenkit ilyen körülmények között tartsanak fogva és a szokásos hazugságaikkal traktáljanak. Most már olyan bölcsek vagytok, hogy az igazság nem okoz negatív érzéseket bennetek, mert megértitek, hogy azok nem segítenének rajtatok és egyszerűen csak a régi és lejárt gondolkodásmód kategóriájába tartoznak, aminek helyébe új és szeretetteljes gondolkodásmód lép vagy már lépett. Nagy boldogságérzet tölt el benneteket, hogy végre tudjátok, mi történt valójában, hogyan fejlődtetek, hogyan jöttünk el hozzátok és milyen szerepünk volt evolúciótokban és nem pazaroltok több időt arra, hogy visszatérjetek a régi, haragos, gyűlölködő érzésekhez, ami talán ébredésetek kezdetén még talán éreztetek. Ez az igazság elékezik hozzátok, mert ezt kívántátok, és mi nagyon boldogok vagyunk, hogy elmondhatjuk, készen álltok rá.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és az egész FÉNY Galaktikus Föderációja nevében küldöm üdvözletünket. Mindannyian készenlétben vagyunk és készen állunk az elkövetkezendő napokra, ami óriási örömmel teli lesz és közel hoz minket egymáshoz, mint azt valaha korábban elérhettük volna. Érezzétek a hozzánk való kapcsolódást!


Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-06092013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |