Home > > SaLuSa - August 16, 2013.

SaLuSa – 2013.  augusztus 16.

MADAD közvetítése

Valóságotok érzékelése nagy gyorsasággal változik, és ha egy pillanatra elcsendesedtek és elgondolkodtok, rájöttök, hogy érzékelésetek és észlelésetek jelentősen megváltozott. Ha elfogadjátok ezeket a változásokat, akkor gyorsan továbbiak fogják követni őket, mert pontosan ezt szeretnétek megtapasztalni és ez az, amiért mindannyian ide jöttetek. Kísérünk benneteket utatokon, és boldogok vagyunk, hogy megfigyelhetjük, milyen sokan dolgoznak azon, hogy elérjenek egy kétségeket mellőző lélekállapotot, hiszen a kétség csak az elméteket foglalja le és a szív a tulajdonképpeni forrása minden információnak és minden gondolatnak, és ha ilyen sok FÉNYT és SZERETETET áramoltatnak felétek, akkor ott már nincs többé helye a kétségnek. És ezért mondjuk nektek olyan gyakorta, hogy hallgassatok a szívetekre, mert tudjátok és érzitek, hogy ott sem az alacsonyabb rezgésű gondolatok sem a félelem nincs jelen.


Ha nem vagytok benne biztosak, hogyan reagáltok egy élethelyzetre, akkor vizsgáljátok meg egyszerűen szívetekkel és ráleltek a legjobb megoldásra. Ezt minden problémát okozó helyzettel megtehetitek, mert szívetek olyan nagy és erős lett, hogy eljött a megfelelő időpont, hogy emlékezzetek rá, hogyan szolgálhatná legjobban ez a tulajdonság a ti javatokat és mindenki más javát is.


Veletek vagyunk és osztozunk örömötökben, ha érzitek, hogy képesek vagytok magasabb tudatszintetekhez kapcsolódni, - és érzitek, milyen gondok és más régi érzelmek nélkül létezni, amik eddig elkísértek benneteket utatokon. Tudjátok, hogy ez az állapot fokozódni fog addig, amíg képesek vagytok folyamatosan fenntartani ezt az állapotot. Azon vagyunk, hogy hibátlan információkkal lássunk el benneteket, hogy tisztában legyetek vele, mire számíthattok, ha a következő változás van soron. Tudatában vagyunk a ténynek, hogy nem tud mindenki velünk közvetlen kapcsolatba kerülni – és ezt lehet egyéni okokból nem is szeretnék; ezért már nem vagyunk messze attól, hogy kéréseteknek eleget téve egy új információs csatornát nyissunk (csatornázót), hogy tovább haladhassatok előre felemelkedési folyamatotok során; mert mindenkinek egyformán jár a lehetőség, hogy hallja üzenetünket. Akik hallani se akarják, azok egyszerűen figyelmen kívül hagynak minket, de a többiek köztetek, akik szeretnék ezt az információt, őket „automatikusan” odavezetik az információ forrásához. Szóval maradjatok energiánkra hangolódva és nemsokára közvetlenül hozzátok fog áramlani az információ.


Földanya már szilárdan összekapcsolódott az „új” magasabb szintű energiáival és meghív benneteket, csatlakozzatok hozzá. Maradjatok vele kapcsolatban, akkor segíteni fog nektek a régi elengedésében. Küldjétek továbbra is SZERETETETEKET Földanyának, mert ő szívesen osztja azt meg Mindenkivel; gondoljatok szeretettel azokra a helyekre [a Földön], amiről tudjátok, hogy ott szükség van rá, akkor az erőszak hamar véget ér és beköszönt a régóta várt béke és maradni is fog; mert ez az, amire annyira vágytok legbelül,- és ez a Teremtőnk kívánsága is! Minden olyan tökéletességgel kerül megnyugtatásra, hogy senkinek nem lesz lehetősége, hogy szeretett Földetek egy másik helyén újabb konfliktust szítson. Érezzétek, hogy a régóta várt változás megérkezett és már ne irányítsátok fókuszpontotokat a régi, ’folyamatosan ugyanarról beszámoló hírekre’; ismerjétek fel és érezzétek erősebben a bennetek körülölelő új és friss energiákat és ismerjétek fel azt is, hogy annál inkább erősebbek vagytok, minél inkább elengeditek a kétséget és az aggályokat. Ezt oly gyakran ismételjük, mert azt szeretnénk, hogyha szívvel-lékekkel értenétek meg ezt a lényeges fejlődési pontot.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és áldottnak érzem magam, hogy szellemi vezetőtök lehetek, aki már nagyon vágyik a veletek való találkozásra. Ez egy csodálatos része lesz közös életciklusunknak, amire Mindannyian még sokáig emlékezni fogunk! Továbbra is osszátok meg másokkal FÉNYETEKET, és élvezzétek az örömöt, azzal kapcsolatban, amit régóta megterveztetek magatoknak, mert már láthatjátok beteljesedését.


Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-1682013.htmDear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |