Home > > SaLuSa - August 20, 2013.

SaLuSa – 2013.  augusztus 20.

MADAD közvetítése

Tudatában vagyunk érzéseiteknek és nagy elvárásaitoknak az előttetek álló jövővel kapcsolatban. Eljött számotokra az idő, hogy Önvalótok erejét gyakoroljátok, hogy minden megtörténhessen. Koncentráljatok a tudásotokra, hogy a hatalmas SZERETET és FÉNY erejével, amit befogadtatok magatokba, sokkal hatalmasabbakká váltatok és érezzétek ki ebből, hogy készen álltok-e egy következő ugrásra előre. Tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést; több információval szolgálhat, mint amire számítanátok. Akkor tegyétek ezt meg, amikor elegendő idővel rendelkeztek az elcsendesedésre és nem érzitek magatokat fáradtnak; ha nemleges a válasz, akkor tudni fogjátok, min szükséges még dolgoznotok. Azok köztetek, akik készen állnak, nagy örömmel tölti fel őket maga a bizonyosság, hogy készen állnak; mert ez egyre közelebb viszi őket a szellem állandó békességének birodalmához, és tudják, hogy a régóta várt magasabb tudatszint az, ami majd minden kívánatos és csodás lehetőséggel manifesztálódik. Bízzatok mindenkor a belső Önvalótokban és fogadjátok el, amit a Felettes Énetek mond nektek; akkor felismeritek, hogy a valóságotok változóban van. Üdvözöljétek és fogadjátok ezt a saját valóságot; csatlakozzatok a Mindenséggel való Egységhez és osszátok meg ezt az áldott érzést másokkal is, legyetek bárhol.

Gondoljatok arra, hogy benneteket választottak ki ezekre a tapasztalatokra és minél teljesebben fogadjátok el a valóságot, hogy képesek vagytok mindazt megtenni, amit erre a jelenlegi inkarnációra terveztetek magatoknak, annál könnyebb lesz számotokra a kitűzött célok elérése, mielőtt életetek eme időszaknak a végső célját eléritek: ez pedig a felemelkedésetek kiteljesedése. Ez a folyamat nem írható le szavakkal és ha belemerültök a Mindenséggel való Egység teljességébe, akkor meglepő könnyedséggel fogtok a dolgok áramlatában haladni; meglepődtök majd amilyen tempóban minden tovább fejlődik. Ez a meglepettség, azonban nem fog sokkolóan hatni, mert mindez nem történne meg, ha nem állnátok rá készen; csak akkor tudtok tovább haladni előre, ha teljességében biztosak vagytok abban, hogy mi a szándékotok – és ezt elegendő energiával töltitek fel.

Nem lesz zavar azzal kapcsolatban, ahogyan ez manifesztálódni fog, mert köztetek már sokan tudják, hogy minden résztvevő számára a lehető legjobb módon fog történni. Ha egyszerűen hagyjátok, hogy az univerzum a kívánságaitokat a lehető legjobb módon teljesítse be, akkor az egyik legnagyobb aggályotoktól szabadultok meg, ami soha többé nem fog visszatérni. Ezért összpontosítsatok arra, ami felé törekedtek, akkor a megfelelő időpontban eljön hozzátok – abban a szépségében, amit kívántatok magatoknak. Az élet végülis az örömről és a boldogságról szól, és ha a szükséges tisztuláson túl vagytok és lezárult, akkor ebbe a birodalomba (az öröm és boldogság birodalmába) a saját, személyes tudásotokkal léptek be, amire most tetettek szert, és amit szívesen másokkal is meg fogtok osztani; mert ez az a pont az élettapasztalásotok során, amikor minden lelketek által megtapasztalni kívánt lehetőséget megoszthatjátok egymás közt és tanulhattok belőle. Mindenkor bízzatok abban, hogy hatalmas FÉNYLÉNYEK vagytok és érezzétek, hogy kapcsolatban álltok a MINDENSÉG FORRÁSÁVAL, amitől kaphattok szükség szerint a fejlődéseteket szolgáló információt, így képesek vagytok a gyakorlatban alkalmazni a leghatalmasabb SZERETETET és FÉNYT, ami körbevesz benneteket, ami segíti belső hangotokat, hogy még erősebb és hangosabb legyen, mint soha korábban. Hallgassatok rájuk – és jelzőtűzként vezetnek benneteket a hazafelé vezető utatokon.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról; mindannyiótokat szeretünk! Segítünk nektek, hogy újra kapcsolatba kerülhessetek a FORRÁSSAL, és nagyon örülünk neki, hogy közületek ezt egyre többen érzitek, és örömteljesen teszitek meg az otthonotokba és a boldogságba visszavezető életutatokat. Merítkezzetek meg ebben a csodás élményben; akkor a végtelen boldogság áramlik be szívetekbe és nyitottá tesz a továbbiakra. Mindannyian áldottak vagytok.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |