Home > > SaLuSa - August 23, 2013.

SaLuSa – 2013.  augusztus 23.

MADAD közvetítése

Az energiaszintek tovább növekednek, és ha képesek vagytok befogadni energiájukat, akkor további magasabb rezgésű energia kerül küldésre, ami egy jelentékenyen támogató [energia]mezőt hoz létre körülöttetek, és ami a régóta várt boldog hangulati állapotba fog hozni benneteket, ahol a kétségek és aggodalmak már nem férkőzhetnek hozzátok. Mindössze annyit kell tennetek, hogy nyitottak vagytok ezekre az energiákra és elfogadjátok őket, ezután következik majd minden többi a SZERETET és a megértés kíséretében, ami a legegyszerűbb út, hogy a „Most” áramlatában maradjatok. Sokan közületek már ráleltek a számukra tökéletes útra és nagyon boldogok vagyunk, hogy láthatjuk hatalmas növekedésetek ilyen rövid időintervallumon belül. Mindegyikőtök saját maga által kitűzött életúttal rendelkezik; ezért mindenkinek saját döntése, mi az ami megfelel a fejlődése szempontjából és mi az ami nem. Érezzétek, hogy ez az elfogadás FÉNNYEL telíti utatokat és megmutatja nektek, hogy bizonyos problémák megoldásánál elmúlt az ellenszegülés ideje, mert pontosan tudjátok mi okozta a kialakult blokkokat. Ez jelenlegi életetek legcsodálatosabb időszaka; élvezzetek minden pillanatot annak tudatában, hogy meg kellett tisztítani az alacsonyabb rezgésű energiákat, mielőtt átadhattátok magatokat a magasabb rezgésűeknek.


Érezzük, hogy ezek a napok örömmel és hatalmas SZERETETTEL telítettek, ami közöttünk kölcsönösen áramlik, és nagyon örülünk a veletek való kapcsolatnak, ill. annak hogy egyre többen szintén ezt érzik. Azok, akik a velünk való kapcsolatra vágynak, már most vagy nemsokára, de közvetlen fogadják energiánkat és üzeneteinket; mert amint érezzük, hogy készen álltok hozzá és ez megegyezik az általatok kijelölt úttal, akkor megengedett számunkra, hogy bíztassunk benneteket a hozzánk való csatlakozáshoz. De csak akkor tudjuk ezt megtenni, ha készen álltok rá; különben nem lenne ez összhangban a szabad akaratotokkal és ennek megértése feltehetőleg még nem lenne teljes, mint azt szeretnétek. Egész egyszerűen tiszteletben tartjuk döntéseiteket és a szükségszerűséget, hogy magatok jöjjetek rá, mi az ami a saját képességeitekkel van és amit megidéztek. Mindenkor kísérünk benneteket és küldjük SZERETETÜNKET, hívásotok után hallgatózva. Elfogadásunkra senkit nem kényszeríthetünk, mielőtt az illető nem állna készen erre; tehát ha az az érzésetek támad, hogy készen álltok, hívjatok minket; mi itt vagyunk. Akik már készen állnak, arra is felkészültek, hogy találkozzanak velünk; és ez a többieket is ösztökélni fogja, ha úgy érzi készen állnak rá. Mi a családotok vagyunk, és minél többen fogadnak el minket annak, annál hamarabb mutatkozhatunk meg az egeteken és annál hamarabb kaphatjuk meg beleegyezéseteket a leszállásra. Tudjátok, hogy mindig kívánságaitok és készenléti állapototok szerint cselekszünk, mert tiszteletben tartjuk a szabad akaratotokat és döntéseiteket.


De továbbra is dolgozunk a pénzügyi és gazdasági rendszereitek változtatásain, és minden nap olvashattok erről valamit; az elkövetkezendő napok is történésekkel zsúfoltak lesznek, mivel az egyéni rezgésetek is új magasságokat ér el, így aggodalom és mérgelődés nélkül álltok hozzá ezen változtatásokhoz. Fogadjátok el a megértés szintjén is és ne hagyjátok, hogy a régi minták visszahúzzanak benneteket. Nincs tovább szükségetek ebbe kapaszkodni, mert nem adhatnak többet, mint eddig tették. Hagyjátok, hogy az áramlatok felemeljenek annak tudatában, hogy Minden beteljesíti célját és minden a ti életetek jobbítása érdekében történik; tudjátok azt is hogy a „árnyas oldal” már nem rendelkezik erővel, hogy megtartsa a régit vagy hogy megváltoztassa a fejlődés irányát.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, mi is örömtelien izgatottak vagyunk, mert közeleg a találkozásunk és nyitott karokkal üdvözlünk majd benneteket; SZERETETÜNK végtelen árad Mindannyitok felé. Nyíljatok meg és érezzétek ezt, csatlakozzatok hozzánk, mert együtt tapasztaljuk meg a teljes univerzum csodáit.


Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-23082013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |