Home > > SaLuSa - November 26, 2013.

SaLuSa – 2013.  november 26.

MADAD közvetítése

Tudjuk, hogy a szívetekre való hallgatás lassan kellemes érzéssel tölthet el benneteket és az így nyert információk iránti kezdeti kétségek helyett növekszik a bizalom érzése, mert mindig amikor egy információ megerősítése után kutattatok, amit ezen az úton szereztetek, az célba talált. Nem mintha örökké létező lelkekként erre szükségetek volna, de elmétek az, ami látható bizonyítékok után kutat, mert így van programozva.


Lelkületetek minden régi gondolkodási mintát elenged, mert már nem tudnak lépést tartani a bennetek cirkuláló FÉNY sebességével, ami egész szervezetetekben áramlik. Jelenleg nem egyszerű átlátni ezen az illúzión, de érzéseitek és SZERETETETEK, amivel újra összekapcsolódtatok, nem fognak kétséget hátrahagyni bennetek. Az igazság köztetek sokakban kevert érzések energiáit kelti, mert nagyon gyakran ellentmondónak tűnő dolgokat hallotok.


Mindenki magában hordozza az igazság saját verzióját, mert mi úgy tekintünk rá, mint információk, tapasztalatok és benyomások komplex csomagjára, amik a vágyaink beteljesedése felé kormányoznak minket. A vágyakozás is egy olyan szó, ami az átalakuló gondolkodásotokban zavartságot okozhat; mi ezt a lélek kifejeződéseként értelmezzük, ami mindenkit elvezet a számára szükséges tapasztalathoz. Tudjuk, hogy, ahogyan az az utóbbi évszázadokban működött, megpróbálta elnyomni és korlátozni az emberek vágyait; de most szabadok vagytok, hogy kitörhessetek a még mindig fennálló korlátokból és hogy teljességében beteljesíthessétek vágyaitokat és hogy elvezessétek magatokat a igazsághoz lényetekkel kapcsolatban. Az önmagatok felismerésének igazsága még több erővel ruház fel és sokkal több lehetősége előtt nyit utat és megmutatja, számotokra melyik a megfelelő út, hogy ’utazásotokat’ és tanulási folyamatotokat teljessé tegyétek. És legyetek tudatában, hogy senki más, csak ti tudhatjátok az igazságot önmagatokról, mert minden információnak lényetekben kell megtalálnia visszhangját, hogy igazsággá válhasson. Másrészt, ha valamelyik információ nem teljesen harmonizál veletek, valaki más viszont azt mondja, hogy az az érzése, hogy ez megfelel az igazságnak, akkor ez még nem ok a kételkedésre, mert ezek az információk számára az igazságot képezik, és őt ez fogja további felismerésekre sarkallni.


Minél jobban elmozdultok a magasabb rezgésszintek felé, annál jobban lesztek képesek érzékelni rezgésetekkel a hallott vagy olvasott információt. Sok információ létezik eljövetelünkkel kapcsolatban és mindarról, ami utána következne, ez jelenleg összezavarhat benneteket; és néha szándékosan hintenek el híreket az összezavarás érdekében; arra kérünk benneteket, hogy világítsátok át ezek az információkat szívetekkel, hogy hordoznak-e szeretetteljes energiákat és összhangot képeztek-e velük. Mindannyian képesek vagytok felismerni ezt a rezonanciát; csak néha megpróbál az elmétek felülkerekedni és bemeséli nektek, hogy nem vagytok képesek a hallottakat beazonosítani. Az elme segít nektek, hogy döntéseitek manifesztáljátok és ez a létezésetek értelme és célja. Szívetek veletek van, hogy felismerjétek az igazságot, - és ha mindkettő (szív és elme) egymással harmóniában dolgozik és mindegyik teszi a maga dolgát, amiért teremtették, akkor csodákat fogtok átélni életetekben. Segítsetek elméteknek, hogy nyugalomra leljen – oly módon, amit időközben mindenki biztosan megtalált, ekkor az elme a rá szabott szerepet el fogja fogadni és ezt bizonyosan ti is érezni fogjátok.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és szeretném, ha olyan szabadon fejeznétek ki vágyaitokat, hogy azok boldoggá tegyenek benneteket, mert magukban hordozzák a magasabb létsík felé vezető utatok tökéletes energialenyomatát, ami megmutatja, hogy valódi vágyaitok támogatásra és megértésre találnak; és ez társadalmunk alapjához tartozik, amiben élünk.


Csatornázta: Madad
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-26112013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |