Home > > SaLuSa - August 30, 2013.

SaLuSa – 2013.  augusztus 30.

MADAD közvetítése

Érezzük, ahogyan a közeledő szeptemberrel rezgésszintetek tovább emelkedik, és Földanya is készen áll, hogy üdvözölhessen benneteket az ő magasabb szintű valóságában. Úgy tűnik, Napotok még világosabb fényt sugároz, mint korábban valaha, és ez azért van így, mert ráhangolódtok az energiák érzékelésére, amik a világotokba és a testetekbe is beáramlanak. Ha körbenéztek, akkor az lesz a benyomásotok, hogy a színek erőteljesebbek, mint néhány hónappal korábban és ez nem a közelgő ősz vagy az időjárásminták változásának eredménye, hanem a ti érzékelésbeli képességetek tisztulásának köszönhető, függetlenül attól, hogy a világ melyik részében éltek. Élvezzétek ezt a csodálatos színkavalkádot és legyetek tudatában, hogy közeledtek a vágyott célotok felé. Az elkövetkezendő hónap nagyon intenzív lesz számotokra, és átérezzük az izgatottságotokat, mert a belső változásaitokkal, a külső változások is együtt járnak, és ezt majdnem ’kéz a kézben’ teszik – ennek oka pedig az erőteljes szándékotok és kívánságotok a változásokra, aminek már semmi nem állja útját. Ismerjétek fel ezt az egyszerű igazságot, akkor gyorsabban látjátok megvalósulni a változásokat, mint azt valaha képesek voltatok elképzelni. Már tudjátok, hogy egyes változások nem történnek ’egyetlen éjszaka leforgása alatt’ és mindig bíznotok kell a belső vezetésetekben, mert csak ő tudja megmutatni nektek, mi a legjobb számotokra az elkövetkezendő napokban.

Egyesek közültek már megtapasztalhatták kívánságaik gyors beteljesülését és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy a nagyszabású kívánságaitok is készen állnak a beteljesedésre. Őrizzétek meg ezt a csodálatosan emelkedett hangulatot és érezzétek az élettel és a családdal való igaz kötődést, és a mindennapi éltetek részét képező folyamatosan beáramló energiák előtt maradjatok nyitottak testestől, lelkestől. Talán csodálkoztok, hogy akkor is érzékelitek ezeket a naponta egyre erősödő energiákat, ha éppen nem meditáltok; Kedvesek, legyetek tudatában, hogy képesek voltatok a régi elengedésére, ami azt hitette el az elmétekkel, hogy még mindig a 3. dimenzióban tartózkodtok és ebből kifolyólag ’képtelenek’ lennétek hozzánk kapcsolódni, ha ezt kívánjátok. De időközben szándékotok olyan erőteljes, hogy segítettetek saját magatok FÉNYLÉNNYÉ való átalakításában, akik készen állnak ennek a csodálatos és egyedülálló felemelkedési folyamatnak a következő fázisába lépni, méghozzá pontosan abban a testben, amiben jelenleg tartózkodtok. Mindig SZERETETTEL gondoljatok a testetekre, mert képessé tesz benneteket, hogy ezeket a hihetetlennek tűnő energiákat és kapcsolatokat érezzétek, amik minden pillanattal tovább fokozódnak.

Rá kell hangolódnotok ezekre a magasabb rezgésű energiákra; mert a magasabb birodalmakban csakis ilyen magas rezgésű támogató és szeretetteljes energiák vesznek körbe benneteket, amit most még csak kezdtek el érezni és elfogadni. Most megérthetitek miért volt szükség az eddig eltelt időre, hogy felkészüljetek minderre. Amire mindig emlékeztetünk benneteket: tartsátok fókuszotokat a SZERETETEN és a FÉNYEN – és mindenen, amit ezek képviselnek; akkor mindannyian látni és érezni fogjátok, hogy az öröm és a boldogság költözik életetekbe – vagy teljes hirtelenséggel, vagy pedig lépésről lépésre – a szabad akaratnak megfelelően és minden egyes ember döntéséhez igazodva; és tudjátok, hogy ez immár mindörökre így marad, ha ezt szeretnétek. Arra is emlékeztetünk benneteket, hogy a mostani fejlődés még nem minden ember ’választása’ [döntése] volt a Földön, mert egyesek még nem érzik magukat készen, hogy beengedjék a SZERETETET, és el kellene fogadnotok kívánságukat – annak tudatában, hogy ha végül készen állnak, esetleg segítségeteket fogják kérni; és tudjátok azt is, függetlenül attól, hogy hol tartózkodtok, hallani fogjátok őket. Mindenkivel osszátok meg a SZERETETET, mert még nem vagytok teljesen tudatában, hogy kinek segíthettek már egy mosollyal vagy néhány szívmelengető szóval.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és nagyon örülünk, hogy láthatjuk, energiáinkat sajátotokként fogadjátok el, és valójában az is: hiszen családotok vagyunk, és világosan látjuk és érezzük: beengedtek minket valóságotokba! SZERETETÜNKET küldjük és hozzátok hasonlóan, mi is örömmel fogadjuk ezeket a pillanatokat!

Csatornázta: MADAD


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-30082013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |