Home > > SaLuSa - September 3, 2013.

SaLuSa – 2013.  szeptember 3.

MADAD közvetítése

Felismeritek most, micsoda hatalmatok van? Azok számára, akik azt választották, hogy továbbra is a félelem és a gyűlölet alacsonyabb rezgésszintjein időznek, már nem áll rendelkezésre a szükséges energia és ez világosan megfigyelhető a világotokban jelenleg legforróbban vitatott konfliktusnál. Szándékotokat olyan nyomatékkal fejeztétek ki, hogy már nincs lehetőség a Föld valamelyik pontján újra háborúskodást szítani. Régi államvezetőitek megértik, mi folyik itt és az új államvezetőitek egyszerűen már nem fektetnek energiát az ilyen érdekekbe, mert ők a stabil békét szeretnék elhozni bolygótokra, ami –ahogyan sokan köztetek most megértik – az egyetlen út a továbbhaladáshoz – elfordulva a régi módszerektől, amik hasztalannak bizonyultak és gyorsléptékű széthullásra ítéltetnek.


Kedvesek: ez a belső átalakulás a külvilágban is láthatóvá válik – és amit nem lehet nem észrevenni, és ilyen módon manifesztálhattok mindent életetetekben. Összpontosítsatok az újra, mert most a változás óceánjának közepén hajóztok és hajótoknak útra készen kell lennie, hogy teljes örömmel érkezhessetek be a célkikötőbe! Dobjatok ki mindent a fedélzetről, aminél azt érzitek, hogy túl nehéz vagy, hogy hátráltatná az utatokat, és lássátok, amint csodásan siklotok és navigáltok ezeken a hatalmas hullámokon; és ne feledjétek használni az energiát, ami ezeknek a hullámoknak a sajátja, mert velük még gyorsabban hazaérhettek. Az óceán részeként tekintsetek önmagatokra – és érezzétek a Minden Létezőhöz való kapcsolódást.


Sokatokban már felmerült a kérdés, milyen lesz, ha „az időt a hátatok mögött hagyjátok”, - milyen érzés lesz ez – és mindenekelőtt: hogy létezhet az ember, ha nem tudja, milyen nap van, milyen dátumot írunk, hány óra van éppen? Ezt nem tudjuk teljességében elmagyarázni nektek, mert ezzel kapcsolatban mindenki saját maga gyűjt tapasztalatot. De általánosságban lassan elveszítitek az érzést, hogy valami hiányozna vagy hogy valami ne lenne teljes, vagy hogy valami azonnal a figyelmeteket igényelné, mert azt gondoljátok, hogy ez fontos dolog és azonnali reakciótokat követelné; egyszerűen kifejezve: Kielégítőnek fogjátok érezni, hogy életben vagytok és pontosan ott vagytok és azzal, akivel szeretnétek; mert minden mondhatni ’egy csomaggal érkezik’, hisz nem tudjátok magatokat boldognak és nyugodtnak érezni, ha valaki vagy valami nem felel meg a ti rezgésszinteteknek.


Sok ember karmikus okokból van/volt együtt, és ha ezek az okok megtisztulnak a SZERETETBEN és a megbocsátásban, akkor felszabadulnak az emberek és egy másik utat választhatnak. Lesz egy nagyon erős belső késztetésük, hogy megszabaduljanak attól a kapcsolattól, ami az eddigi szükségszerűségnek eleget tett. Közben tartástok szem előtt, hogy a SZERETET mindig megmarad köztetek – mert most már képesek vagytok mindent átlátni, ami az együtt töltött idő során történt. Sokan köztetek többször is ilyen kapcsolatban volt a magasabb szintű megértésnek köszönhetően, hogy megtanuljátok a leckéteket, amik oda vezettek benneteket, ahol most vagytok. Érezzétek a benneteket összekötő feltétel nélküli SZERETETET,- bocsássatok meg egymásnak, és engedjétek el a régi szokásokat, ami a kölcsönös boldogtalanság okozója volt.
Tekintsetek magatokra, mint csodálatos, sugárzó FÉNYLÉNYEKRE, akkor minden, amit meg szeretnétek érteni, a megvilágosodás nagyszerű pillanataiban el fog jönni hozzátok, így összhangban érzitek magatokat a belsőtökből kiáradó FÉNNYEL; ekkor sok ember fog megfordulni, hogy rátok nézzen és felmerül bennük a kérdés, vajon mi okozza ezt az erőteljes vonzó erőt bennetek, ami hatással van rájuk. Ez pedig egy láncreakciót fog bennük feloldani, és tudatosan vagy tudattalanul, de részesei lesznek Mindenki SZERETET- és FÉNYENERGIÁJÁNAK. Ez a SZERETET és FÉNY kiteljesedésének útja, és nagyon örülünk neki, hogy mindannyian szívesen sugározzátok ki szívetekből.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és nagy örömmel tölt el, hogy megoszthatom veletek ezeket a gondolatokat! Ha az az érzésetek, hogy itt az idő a változásokra, akkor legyen ez a szándékaitok fókuszpontjában; akkor’varázsütésre’ láthatóvá válnak ennek jelei számotokra; és biztosan meg is értitek, mi a jelentésük ezeknek a jeleknek és ennek megfelelően fogtok cselekedni.


Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-03092013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |