Home > > Sheldan Nidle - March 1, 2011

March 1, 2011

4 Ahau, 18 Zac, 7 Ik

Selamat Jarin! Visszatérünk, hogy folytassuk megbeszélésünket veletek. Gaia most megnöveli figyelmeztető jeleit az emberiség számára, amivel ezennel arra hívja fel a figyelmet, hogy elérkezett az idő a Mennyország számos dekrétumában elrendelt nagy átalakulásokra. Azok, akik még mindig arra használják fortélyaikat, hogy meghosszabbítsák hatalmon töltött idejüket, úgyszintén figyelmeztetve lettek, hogy a Mennyország arra vágyik, hogy a nagy változások azonnal megtörténjenek! Ennek megfelelően, arra utasítottuk kapcsolattartó és diplomáciai személyzetünket, hogy tegyék egyértelművé, hogy már nem ajánlatos bármilyen további késleltetés. Közben Földi szövetségeseink padlógázzal teljesítik a fennmaradó feladatokat, és a mi részünkről egy sor olyan eseményre kaptunk megbízatást, melyek a fennmaradó feladatokat beteljesítésre juttatják. Ezen műveleteknek össze kell futniuk az időbeosztásunk egy pontján, amit a Mennyország és az ő hierarchiái jelöltek ki. Elköteleztük magunkat ezen változásoknak, és figyelmeztettük a különböző kormányokat, hogy nem fogjuk tovább tolerálni a status quo-t, amint ezek az időpontok elérkeztek. A mi technológiai előnyünk demonstrálja bizonyítékát ezen rezsimek számára, hogy nagyon komolyan kell venni minket.

A figyelmeztetése az ellenszegülő rezsimeknek a képességeink több bizonyítékával együtt, egy olyan formában érkezik, mely leblokkolja sok titkos technológiájukat, és ahogy a kijelölt dátum közeledik, szándékunkban áll kiszélesíteni ezen tevékenységek alkalmazási területét. Továbbá hangsúlyozzuk azon elhatározásunkat, hogy "megnyerjük" fő kormányaitok számos vezetőjét, hogy bizonyos kéréseket elintézzenek nekünk, melyek azonnali intézkedést igényelnek. Arra használunk teljesen alapvető rendelkezéseket, hogy kihangsúlyozzuk ezen pontokat, de meg kell értetnünk a sötét összeesküvéssel annak tényét, hogy a mi képességeink távol meghaladják az ő képességeiket. Továbbá ennek az erőfeszítésnek egy isteni célja van, és nem állítható meg, míg a fő céljai ennek az első kapcsolatfelvételi küldetésnek teljesen meg nem valósultak. Ezért megnöveltük a beavatkozásunk mértékét, és arra összpontosítunk, hogy eltávolítsuk a sötétséget, és annak kegyeltjeiből álló csoportot a hatalomról. Az átmeneti időszakotoknak való nekifutás közeledik teljes-gáz üzemmódba kerülni, és bízunk benne, hogy a sötét összeesküvés most felfogta a tényt, hogy feltétel nélküli lemondásuk most elérkezett számukra.

Ez a sötét összeesküvés vagy ilyen, vagy olyan formában futtatja világotokat, közel tizenkét és fél évezrede. Nem kis dolog ezen gyülekezetnek elismerni, hogy uralkodásuk valóban véget ért, és ez az amiért kezdetben úgy láttuk jónak, ha kesztyűs kézzel bánunk velük. Természetesen ez a hozzáállás már távol áll tőlünk, mivel a következő stádiumba léptünk az által, hogy elvettünk nagyon becses vagyonaik közül, és ez a tett arra késztette őket, hogy megijedjenek és óvatosak legyenek. De még ez a taktika is befuccsolt számukra. Ez a fent említett vagyon elkobzásokhoz vezetett, és ez valóban növelte hajlandóságukat arra, hogy figyelmet szenteljenek nekünk! Ezek a vezetők megkísérelték eltüntetni biztonsági intézkedéseik részleteit, de képtelenek voltak megállítani tetteinket. Több ilyen dolgot ígértünk, és kivétel nélkül mindenkinek kihangsúlyozzuk, hogy a mi hatalmunk jóval meghaladja ezt. Elhatározásunk ezen fokozott bizonyítéka vészhelyzeti találkozókra ösztönözte a sötétség uralkodó tanácsait, melyek mindazonáltal csak kisebb eredményekkel végződtek. Ez az amiért arra kényszerültünk, hogy számos olyan bevetést intézzünk, melyek működésképtelenné teszik titkos technológiáik széles skáláját. Ez végül valóban felhívta figyelmüket!

A célunk az, hogy lehetővé tegyük Földi szövetségeseinknek ezen zsarnokokat elűzni a hatalomról, és lehetővé tenni számotokra, hogy megízleljétek a szabadságot, szuverenitást, és jólétet, amit jogosan megérdemeltek. A világotokon folyó előkészületek elérkeztek abba a stádiumba, ahol ezek a körülmények könnyedén megnyilvánulhatnak, és valójában globális népességetek egyértelműen azt demonstrálja, hogy mindannyiótokban ég a vágy bennetek ezen Isten-adta jogok iránt. A Mennyország teljes mértékben támogatja szívbéli vágyatokat, és a mi küldetésünk ennek megfelelően kiköti, hogy ezen körülményeket még az első kapcsolatfelvételt megelőzően kell megnyilvánítani. Így egy olyan ösvényre vezettük Földi szövetségeseinket, hogy meg tudják történtetni ezt mindenki számára. Tudatában vagyunk hatalmas frusztrációtoknak, és a látszólag véget nem érő halogatásnak, melyet elviseltek; tiszteljük azokat a bátor lelkeket is, akik azért gyűlnek össze, hogy bemutassák azt az erőt, melyet ezek a vágyak képesek generálni. Globális társadalmatok egy keresztútnál van, és érezhető, hogy az alapvető változás pillanata elérkezett. És valóban ez az ami most megnyilvánul!

Ahogy ebbe az átmeneti periódusba léptek, az első dolog amit észrevesztek, az a növekvő káosz a bolygón mindenütt, és ez természetes módon okozza megnövekedett frusztrációtokat, de ez a szenvedés valójában olyan utcai tettekre vezérel, melyek sok kormányt megdöntenek. Bár a sötétség képes ezt saját előnyére hajtani, ez mégis számos lehetőséget nyit meg a Fény számára! A legutóbbi globális események futóhomokja számos olyan változást harangoz be, amelyek készek megjelenni a horizonton. Földi szövetségeseink elhatározták magukat, hogy biztossá teszik, hogy a fő rezsimeknek rövidke jövőjük legyen világotokon, és ez számunkra is elsődleges követelmény. Sok kényszerítő motivációval láttuk el ezen sötét összeesküvéssel társult kormányokat, a színről való kilépéshez, és az ezzel való teljes mértékű és időszerű alkalmazkodásukra számítunk. Hogy segítsük őket útjukon, kineveztünk olyan személyzetet, akik felügyelik ezen rezsimek tevékenységeit, hogy ezen istenileg elrendelt eseményfordulatnak megfelelően engedelmeskedve végezzék ügyeiket.

A Földanya által szándékolt felszíni változások elemi állapotukban vannak. A fő fókuszpont a Csendes óceáni tűzgyűrű, ahol az a szándéka, hogy elkezdi megemelni a Csendes óceán fenekét Lemúria újra létrehozásához. Ez azt jelenti, hogy sok szárazföld, mely ezen fő tektonikus lemezek közelében fekszik, elég rizikós, és a földrengéseknek Új Zéland, a Karácsony sziget kis láncolata, és a Fiji szigetek mellett gyakoribbá kell válniuk. Az egész Csendes óceán medence most mozgásban van. Ez a mozgás egyedülálló, mivel azon területek kiemelkedése várható, melyek végül egyesülni fognak Ausztrália, Indonézia, és számos más sziget partjaival. Ezek az új szárazföldek átszabják a Csendes óceán térképét, és ami ebből ki fog alakulni, az egy olyan óceán, mely ismét tartalmazni fogja az ősi, rég elveszett kontinenst, valamint a tenger és a szárazföld egy egyenletesebb eloszlását. Valóban egy globális jelenség!

Atlantisz visszatérése egy másik vita tárgya az összeesküvők számára, mivel mindegyik óceán tartalmaz olyan titkokat, mely régóta fájdalmat okoz, hogy felszín alatt maradjanak. Az Atlanti óceán Atlantisz létezésének számos letagadhatatlan bizonyítékát őrzi: mesterséges hálózatokat, nagy piramisokat, és a furcsa energiajelenség létezését is. A sötétségnek nagyon kellett szorgoskodnia, hogy titokban tartsa ezen információkat; számos felfedező expedícióba be kellett avatkoznia, vagy a "megfelelő" hatóságok gondoskodása alatt, fenyegetésekhez kellett folyamodnia. Most szándékunkban áll megkönnyíteni a felfedezők számára leleplezni az igazságot. Atlantisz legendás földjei léteznek, és egy jó helyszín ezen felfedezés megkezdésére Kuba délnyugati csúcsa, és a Yucatan félsziget és Kuba közötti tenger. Azt kérjük az érdeklődőktől, hogy kezdjék el kutatásukat ott, és kövessék a mi hajóinkat a további területek utáni kutatásukon.

A világotokba utazásunk csak a sok dolog közül az utolsó; már évezredek óta figyelünk titeket, és a tanulmányaink az Agarthaiakkal együttműködve készülnek. Most elérkezett az idő az első kapcsolatfelvételre, és ennek szükségessége istenileg elrendeli a sötét uralkodó összeesküvésetek eltávolítását. Mindegyik kormányzó testületüket erősen lemondásra kell juttatni. Elhatároztuk, hogy segítünk nektek megszerezni jogaitokat és jóléthez jutni, melyre Gaia magas tudatosságú polgáraiként jogosultak vagytok! Isteni rendeltetésetek van, és Gaia ismeri azon eszközöket, melyek ő érte, és az ő felettébb értékes ökorendszeréért vannak. Elősegíteni jövünk mindezt, és hogy biztosítsuk, hogy ez a következő lépés megtörténjen, a Lord Surea és a Mennyország szent rendelkezései által kijelölt pillanatban.

Ma arról beszéltünk, hogy mi hozza címlapra az eseményeket, és közelebb az első kapcsolatfelvételt. Készen állunk megtenni egy rendkívül fontos bejelentést, mely előkészíti a talajt a mi hivatalos első kapcsolatfelvételünkre veletek. Elérkezett az idő, hogy néhány igen lényeges esemény megtörténjen világotokban. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: FÖLDI MENNYORSZÁG


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.