Home > > Sheldan Nidle - March 8, 2011

March 8, 2011

11 Manik, 5 Ceh, 7 Ik

Selamat Balik! Sok mondani valóval járulunk elétek. Jelenleg Földi szövetségeseink egy mély vitában vannak az utolsó sötét összeesküvéssel, annak hivatalos lemondását illetően. Ez az egyetlen tett állítja fel a színteret az átmeneti kormányok sorának hivatalos beiktatásához. Ezen kormányok első ügyrendjének el kell törölnie bármilyen nemzeti vészhelyzetet, és semmissé kell tegyen bármilyen fennálló nemzeti adósságot. Ráadásul a személyes adósságokat is a hitelkártyák, jelzálogok, és bankkölcsönök esetében is el kell engednie. Véget kell vetnie a jövedelemadóknak, és vissza kell térítenie azt a nemzet adófizetői számára. Egy sor speciális megállapodást már aláírtak minden nemzet részéről ezen témákban. Továbbá egy új, arany és ezüst hátterű kemény-valuta rendszert kell bevezetnie, és ez jól össze fog illeni a jóléti kézbesítésekkel minden résztvevő számára. Ezek a tettek örökre megváltoztatják világotokat! Amint beiktatják azokat a kormányokat, melyek tiszteletben tartják az új bank és pénzügyi rendszer felállítását, és a világ hatalmas vagyonát újra szétosztják, egy új korszak virrad bolygótokra.

Ez az új történelmi periódus állítja fel a végső színteret a mi hivatalos tömeges földreszállásunk előtt. Teljes tudomásunk van arról, hogy ez az előzetes állapot miért olyan létfontosságú mindannak sikeréhez ami utána következik, különösképpen a teljes tudatosságba való visszatérésetekhez. Világotok egy kis időt igényel, hogy feldolgozza mindazt ami történik, és megszokja a sok új valóságot. A Földanya hasonlóképpen arra vágyik, hogy legyen ideje a saját felszíni tevékenységeit megfelelően elfogadhatóvá tenni számotokra. Ez az a pillanat társadalmatok és Gaia számára, hogy valóban megkezdődjön az egymás iránti Szeretet kifejezése. A felfedési eljárás nem csak a mi jelenlétünk elismerését tartalmazza, hanem annak a nagy mennyiségű technológiának a felfedését is, melyekkel meg lehet oldani sok szennyezési problémát. Mi ezt is egy olyan periódusként látjuk, melyben szólni tudunk sok még mindig fennálló félelmetekről arról, hogy mi kik is vagyunk, és hogyan lesztek visszajuttatva a teljes tudatosságba. Meg akarjuk válaszolni az összes kérdéseteket és le akarjuk nyugtatni minden aggodalmatokat. Létfontosságú, hogy elő legyetek készítve és jó érzésetek legyen azzal kapcsolatban, amit az isteni terv elrendel számotokra.

A Galaktikus Föderáció vállalta fel azt az egyedülálló feladatot, hogy megformálja dicsőséges jövőtöket az isteni terv vágyai szerint. Azoknak, akik most azzal szembesülnek, hogy 13 évezredes uralmuk véget ér felettetek, teljesen más céljaik voltak veletek: ők felül akarták bírálni a Mennyország tervét, és egy felettébb pokoli birodalomba kívántak helyezni titeket. Ez az eshetőség nem az volt, amit a Teremtő megjövendölt számotokra! És így az utóbbi két évtizedet azzal töltöttük, hogy meghiúsítsuk ezen sötét célokat. Most azon a ponton vagyunk, ahol újra beléphettek az ígért birodalomba és örömbe, melyet mindannyiótoknak szánt a Mennyország isteni kegye, és a végső lépések megtételét az Agarthaiak és mi biztosítjuk. Ahogy körülnéztek bolygótokon, annak beigazolódását látjátok, hogy épp ez kezd megnyilvánulni. A változás és a szabadság árapálya kezd keresztülsöpörni minden nemzeten, azon mély meggyőződéssel együtt, hogy nem vagytok egyedül. Földi szövetségeseink szorgalmasan menetelnek egy jól megérdemelt győzelem felé, és a sötétség hatalmának folyamatos összeomlása megmutatja számunkra, hogy milyen közel is van az UFO felfedés valójában!

Ezek a tények nagy örömet okoznak nekünk! Létfontosságú, hogy a titkos találkozók, melyek lerögzítik az új valóságot, tovább folytatódjanak. Ezért aktívan bonyolódunk bizonyos beavatkozásokba, hogy megakadályozzuk a sötétség kreálta eszközök használatát, melyek arra lettek kialakítva, hogy összetörjék a nemrég összegyűlt bizonyosság érzéseiteket egy új valóság megnyilvánulásával kapcsolatban. Ezek az új ideák halálra rémisztik a régi sötét rendeket! A múltban egyszerűen egy nap csak összetörnék ezt a felemelkedést, amit láttok magatok körül. Most ez az új energia, melyet különleges mértékben védünk, minden nap egyre erősebbé válik. Napi szinten találkozunk Földi szövetségeseinkkel, hogy megértsék annak szépségét amit mindegyikőtök véghezvisz; de csak egy bizonyos pontig tudunk segíteni. Fontos, hogy fenntartsátok a lendületet, és azt a következő szintre juttassátok, a következő gyújtópontra. Mint azt mondtuk korábban, a galaktikus opció egy meghatározott időbeosztáshoz alkalmazkodik. A sötétség keményen próbálkozik felborítani ezt a szekeret, és azt látja, hogy képtelen rá!

Sokféle pozitív tényező érkezik együtt. Ezek az isteni energiák fejezik be a legutolsó szükséges új rácsokat egy új valóság manifesztálásához. Nagyon boldogok vagyunk, hogy segítettetek minket ezen eljárásokban. Egyesített törekvésünk egy erős szerkezetet formált a következő lépések számára, és a különféle kormányok nagy erőfeszítést tesznek, hogy megtisztítsák az utat ahhoz aminek jönnie kell. Látjuk milyen erőteljesekké váltok mindannyian. A Mennyország és az ő Angyalai naponta módosítják a fizikai, érzelmi, mentális, és spirituális énjeiteket, és gyorsan és kitűnően integráljátok ezen új korrigációkat. Ahogy többen felébrednek közületek, ennek a mérhetetlen projektnek köszönhetően, nem csak hogy elértétek a győzelemhez szükséges számot, hanem felül is múltátok azt. Az összekötőink és a diplomatáink gyorsan tájékoztatják a sötétséget ezen tényekről, és kihangsúlyozzák ezen felébredés erősödése elleni folyamatos kísérleteik hiábavalóságát.

Annak ellenére, hogy a sötétség felfogja, hogy nem győzheti le a Fényt amíg mi itt vagyunk, a sötét tanácsok, melyekkel napi kölcsönhatásban vagyunk, visszautasítják ennek nyílt beismerését. Értjük vonakodásukat, de azt is felismerjük, hogy fel kell adják technológiájuk forszírozását. A sötétség számos típusú járművének elpusztítása és egy anti-jármű pajzs ellen tett meghiúsult kísérletük sem rettentette el őket programjaiktól, hogy fenntartsák a status quo-t. Ezt egyre jobban aláaknázza és lassítja időről időre számos kulcsfontosságú tudósuk és mérnökük átállása. A sötét összeesküvés egyértelműen pánikban és zavarban van azzal kapcsolatban, hogy mit tegyen, és szándékunkban áll kikényszeríteni feladásukat, amikor a Mennyország egyetért vele. A mellébeszélésük és a folyamatos késleltető taktikáik egyre növekednek. Itt az idő ezen összeesküvők számára, hogy feladják, és engedjék megnyilvánulni rendeltetéseteket!

Az a program, amit Földi szövetségeseink bevezettek, javarészt készen áll a beindításra. Továbbá frusztrációtok egy sokkal közvetlenebb akciót igényel annál, mint amit ez idáig megengedtek. Unokatestvéreink Agartha-ban előkészültek, hogy néhány titkos dolgot megtegyenek, hogy arra a pontra tudjanak juttatni minket, ahol az összeesküvés aláír számos kulcsfontosságú megegyezést, melyet megfogalmaztak Földi szövetségeseink. Egy döntő végső pillanat közeledik. Világotok egy zsákutcával szembesül: hogyan távolítsák el a sötétséget és tegyék lehetővé a különféle jóléti alapok globális szétosztását. A mi szerepünk ebben kihasználni jó helyzetünket és technológiánkat, hogy megoldjuk ezen jelenlegi akadályokat, melyek a győzelem előtt állnak. Megértjük, hogy csak olyan gyorsan tudunk mozogni, ahogy a rólunk szóló alaptalan félelmeitek engedik. Közben a sötétség arra használja programozó propagandáját, hogy idegengyűlöleteteket és a valami mással kapcsolatos belső bizalmatlanságotokat stimulálja.

Felemelkedett Mestereitek azt tanácsolták nekünk, hogy számítsunk ezen reakciókra a sötétségtől. Ezt a zavart le kell győzni a gazdasági kríziseitek körülményei és azon tény által, hogy a sötétség ideje lejárt. A Mennyország készül elrendelni azokat az utasításokat, amik szabad kezet adnak nekünk a gondviselő rezsimek hatalomra helyezéséhez és bolygótok nagy gazdagságának mindannyiótok számára való szétosztásához. Azt szándékozunk látni, hogy ezen új kormányok sikeresek és egyben teljesen védve vannak a sötét elitekből fennmaradottak bármilyen trükkjétől. Az Anunnaki biztosított minket, hogy a fennmaradó sötét trükkök, melyeket az ő korábbi, bolygón lévő kegyeltjeik terveztek meg, meg lesznek akadályozva és hogy a győzelmetek már karnyújtásnyira van! A fennmaradó időt arra fogjuk felhasználni, hogy készüljünk az első kapcsolatfelvételre.

Ma arról beszéltünk, hogy mi van, és mi fog történni világotokon. Együtt menetelünk előre, és arra használjuk technológiánkat és képességünket, hogy előkészítsük a teljes tudatosságba való visszajutásotokat. Ez az ösvény újraegyesít titeket Belső Földi, spirituális, és űr családjaitokkal! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: FÖLDI MENNYORSZÁG


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.