Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Sheldan Nidle - April 19, 2011

April 19, 2011

1 Muluk, 7 Kankin, 7 Ik

Selamat Gajun! Visszatérünk! Sok minden történt azóta, hogy utoljára beszéltünk veletek. Mint az most nagyon is nyilvánvaló, a világ egyre mélyebb változásba kerül minden szinten. Mindannyian tudtok róla, hogy Japánban mi történt. Ez a drámai esemény a Földanya és a sötétség energiáinak közös eredménye. Ez év márciusában, a Földanya megkezdte Lemúria elveszett kontinensének kiemelésének folyamatát a Csendes Óceán aljáról, és ennek az első lépése volt a legutóbbi hatalmas földrengés, mely kimozdította Japán északi partját. Egy másik célja ennek a földrengésnek az, hogy megváltoztassa a Japán szigetek körüli energiákat. Ez készíti elő a Japán körüli területet a kiemelkedésre, ami egy a mostanitól igen eltérő felszíni felállást hoz létre a Japán szigetcsoport számára. Ez a cél, végül további földrengésekhez vezet Japán déli részén is. Ez az összes geofizikai esemény hozzátartozik a Föld dőlésszögének megváltozásához, és az ő egész felszínék átkonfigurálásához. Bár a Japán földrengést a Földanya kezdeményezte, az utórengéseket mégis azok az eszközök súlyosbították, vagy váltották ki, melyek a sötét összeesküvéshez tartoznak.

Az 1990-es évek vége óta, azon dolgozunk Földi szövetségeseinkkel, hogy véget vessünk a Földanya felemelkedési folyamatába és a ti felemelkedési folyamatotokba való sötét beavatkozások különféle formáinak. Nagyon jól tudjuk, hogy az az egyre szűkülő viselkedés-politika, amit lefektettek számunkra, mértéktelenül hosszú időt vesz igénybe, hogy számotokra is látható eredményeket nyújtson, és hogy óriási a csalódottság azok között, akik már egy új kor kezdetét akarják látni szépséges bolygótok számára. Osztozunk aggodalmaitokban veletek, és minden nap egyre nagyobb nyomást gyakorlunk Földi szövetségeseinkre, hogy vigyék már végbe a kormányzati hatalom átvételét, és hogy engedélyezzék a rég beígért jóléti alapok kibocsátását. A köztünk folyó találkozók egyre inkább a sürgető helyzetre fokuszálnak, és készek vagyunk bizonyos akciókra, hogy keresztülvigyük ezeket a létfontosságú intézkedéseket, de természetesen nem fedhetünk fel részleteket ezen akciókról jelenleg nektek.

Gyakran említettük, hogy létezik egy legvégső csapás dátum is, ahol a Föld társadalmi változásainak menedzsmentje Földi szövetségeseinktől nekünk kerül átadásra. Mi el kívánjuk kerülni ezt a mentsvár akciót, és ennek megfelelően figyelmeztettük Földi szövetségeseinket, hogy hagyják abba ezt a "csigatempót"! Az ő általuk előnyben részesített időbeosztás már nem idevaló és nem illik már ahhoz, amit a Mennyország rendeleteiben lefektettek. A Mennyország időbeosztása az, amit most tiszteletben kell tartaniuk. Sok dolog számos szinten döntő stádiumhoz érkezik. A Földanyának szüksége van a támogatásotokra a változásaival való előrejutásban. A sok-szintű fizikai és spirituális változások is sokkal jobb gyógyítási eljárásokért kiáltanak annál, mint ami jelenleg elérhető számotokra. Biztosítani akarunk titeket, hogy keményen dolgozunk Földi szövetségeseinkkel azon, hogy a sötétség rajtatok futtatott interferenciáira szolgáló képességeinek semlegesítését lássuk.

Az összes témában, melyek ezt a Földdel való első kapcsolatfelvételt érintik, a Mennyország Hierarchiái által vagyunk irányítva. Tudjuk, hogy sokan közületek megkérdőjelezik, hogy miért történnek látszólag lassan a dolgok, mikor oly sokan szenvednek. Tudjátok meg, hogy mi is osztozunk vágyatokban, hogy megoldjuk az összes problémát, mellyel szembesültök ti és a Földanya is, de fontos emlékezni arra, hogy egy tágabb keretrendszer van itt. Ez ennek a különös Teremtésnek az elsődleges célját veszi figyelembe: a sötétség kibékülését a Fénnyel. Ami most történik bolygótokon, nem csak egy másik ütközet ezen ősrégi ellenfelek (a Fény és a sötétség) között, hanem ezen szemben álló erők egységbe hozása azzal a céllal, hogy egy még Nagyobb Fényt teremtsenek. Ennek a Nagyobb Fénynek kell az elsődleges mozgatóerőnek lennie az isteni terv kivitelezésében, ezen különös Teremtés második felében.

Ma a azokról a fejleményekről beszéltünk, melyek világotokon folynak. A Föld változik és ezek a változások még tovább fognak gyorsulni az előttetek álló hónapokban. Fontos, hogy felkészüljetek erre, és hogy használjátok fel tudásotokat a történésekről, hogy a stabilitás és megnyugtatás forrása legyetek közösségeiteknek. A nagy változások már majdnem utolértek titeket! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: FÖLDI MENNYORSZÁG

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com június 2 2020 | Contact | Add to Favorites