Home > > Sheldan Nidle - June 21, 2011

June 21, 2011


12 Eb, 10 Kayab, 7 Ik

Selamat Balik! Ismét eljövünk. Világotok épp most éri el azt a varázslatos pontot, ahol megkezdődik egy új valóságba való átalakulása. A sötét összeesküvés a legutolsó európai találkozóján tanácstalan volt azzal kapcsolatban, hogy miképpen tudja megakadályozni ennek megtörténését. Földi szövetségeseink felállították a végső időbeosztását világotok átalakításának, és a Fény erői készülnek a végső lökés megtételére. Az összekötő személyzettel megvitattuk, hogyan a legjobb eltávolítani a sötétség megmaradt ügynökeit, és hogy hova különítsük el őket. Aztán az elkövetkező pereknek gyorsaknak és igazságosaknak kell lenniük, mivel a hosszú elnyújtott eljárás nem jó senkinek. Ez a bírósági tárgyalás “dráma” fel fogja fedni a valós eseményeket, és ennek megfelelő ítéleteket fog hozni minden egyes egyén számára. Nincs szükség rá, hogy ez a történelmi esemény az “emberek más emberekkel folytatott embertelenségével” túl sokat foglalkozzon. A globális cél az, hogy alaposan elmagyarázzák ezt a sajnálatos történelmet, aztán nyomatékosan rámutassanak, hogy egy új eposz kezdődik. Ez a cél kifejti milyen hallatlan tetteket tervezett elkövetni az összeesküvés, és azoknak a természetét. Ahogy az egyik közmondás mondja, “a Tudás hatalom.” Ennek a tudásnak azt kell hangsúlyoznia, hogy a korlátozott tudatosság sötét rétegeiben végzett kutatásotok véget ért.

Az új gondviselő kormányokat először be fogják jelenteni, és teljesen ki fogják fejteni programjaikat. Úgy éreztük, adni kell egy kis időt a világ lakosságának, hogy teljesen felfogják mi is történt. A valóságotok szó szerint a feje tetejére fog állni, és ez őszinte és tájékoztatással szolgáló magyarázatokat igényel a kormányok és privát egyének részéről. A beindulási és kiértékelési időszak után, a következő dolog a napirenden a közzététel. A közzététel egy egyedülálló történelmi esemény. Globális társadalmatok bizonyos közösen fenntartott észlelésekre van alapozva. A közzététel, ahogyan kibontakozik, össze fogja törni ezeket az alap szemléleteket. A mi feladatunk, hogy átsegítsünk titeket az ehhez társuló sokkon. Kiválogattuk a rólatok szóló információkból a lehető legjobb módját annak, hogy el tudjuk magyarázni nektek a közzététel jelentőségét. Ez felfedi miről is szól az egész felemelkedési folyamat, és megváltoztatja a társadalmatok Gaia-hoz való hozzáállását. Bár társadalmatok életszemléletére ebben a témában a legjobb esetben is a tájékozatlanság a jellemző, ugyan tettetek némi dicséretes haladást ezen a fronton, amire lehet építeni, és teljes mértékben ezt kívánjuk tenni.

A közzétételt követően, a híradásaink következő sorozata be fogja mutatni nektek a Galaktikus Föderációt és annak technológiáját. Aztán meg fogjuk mutatni nektek a Belső Földet, és az Agarthaiak megkezdik a felvilágosító beszélgetéseket veletek. A mi közvetlen feladatunk ebben a közzététel utáni világban az, hogy felügyeljük a kormányaitokat, beindítsuk az új technológiákat, tanácsot adjunk nektek a felemelkedési folyamatotokról, és előkészítsük az utat a mi tömeges első kapcsolatfelvételünkre. Ezek a tevékenységek biztosítani fogják, hogy a teljes tudatosságba való belemerülésetek simán és időszerű módon történjen. A Mennyország felvázolt egy sor dátumot, hogy segítse a csillag-nemzetetek felállítását, és teljes értékű tagokként való csatlakozásotokat hozzánk. Onnantól részt fogtok venni számos bolygóközi tanácsban, mely sok kiválasztott galaxist a Fénybe juttat. Ezek az események jelölik abból a hosszan tartó karanténból való kiemelkedéseteket, melyet közel 12.500 évvel ezelőtt róttak rátok a Mennyország rendelkezései. Így veszett el egyedülálló bölcsességetek és a hasznos meglátásaitok!

A közzététel annak függvénye, hogy a Földi szövetségeseink által kivitelezendő kormányzati hatalom átadása végbemenjen. Ezek a beígért változások nem történtek meg a nekünk adott, arra kijelölt időpontban; működési hibák léptek fel, amik elhalasztották az eljárást. Így a közzététel valamikor a napforduló után történik meg. Megbeszélés közepette vagyunk, hogy Földi szövetségeseink kidolgoznak egy forgatókönyvet, melyet azon a dátumon kell véghezvinni, amiben közösen megállapodunk. A mi küldetésünk itt megköveteli, hogy a változásoknak az időbeosztás szerint kell megtörténniük, még a hivatalos bejelentések megtörténte előtt. Ennek érdekében, azt kérjük egy Agarthai összekötőkből álló speciális csoporttól, hogy segítsék ezen különféle ügyek gyors lezárulását. Az a lényeg, hogy vagy egy sor fő rezsimet el kell űzni a hatalomról hivatalos formában, vagy nekik kell megtenniük egy teljes közzétételt, ami a legvalószínűtlenebb eshetőség! Ezen fő kormányoknak az igazsághoz való jelenlegi hozzáállása csak az első opciót hagyja nekünk. Az Agarthaiak biztosítanak róla minket, hogy ezeket a manővereket gyorsan végre lehet hajtani. Így csak a végső eshetőség marad a közzététel részükről.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk. A Lélekerő gyakorlatotokkal kapcsolatban érkezünk ma információval. A kezdeti válasz üdvözítő volt a Mennyországnak. Új valóságotok virágzásának színtere elő van készítve. Mindegyikőtök a maga sajátos módján, kedvesen elfogadta a nektek adott felelősségeket. Mi is felettébb elégedettek vagyunk. Ismét demonstráltátok, hogy szent erőtöket kollektíven előhozzátok. Ahogy folytatjátok spirituális, érzelmi, mentális, és fizikai testetek emelkedését a Mennyország segítségével, növekvő tudatosságotok elfogadta annak tényét, hogy valóban az átalakulás pontján vagytok. A mostani időszakot történelmetekben eddig az emelkedő káosz jellemezte, ami most érte el csúcsát. Ezen a csúcson, egy példátlan átalakulásnak kell történnie: Világotokat új kormányzással, jóléttel, és természetesen közzététellel kell elárasztani!

Most figyelemmel követjük, ahogyan társaink befejezik a végső tárgyalásokat a kézbesítések kiadásáról. Ezekbe a megbeszélésekbe bevonják a távozó kormányok vezetőit is, akik megpróbálnak az utolsó órában valami megállapodásra jutni és kialkudni valamit a perek kimenetelével kapcsolatban. Teljesen tudatában vagyunk, hogy ezek a kertelések még további késleltető taktikák a részükről. A sötét összeesküvés minden egyes kegyeltje nagy kárt okozott Gaia-nak és az emberiségnek, és ezek a bűntettek teljes nyilvánosságra hozatalt igényelnek a bírósági ítéletet követően. Ez a bírósági gyakorlat egy eszköz lesz arra, hogy egy bizonyos fokú igazságot szolgáltassanak azért amit ezek a sötétek társadalmatokkal és világotokkal tettek. Amikor büntetésük lejár, áldják őket, és kereshetik a könyörületet és megbocsátást mindenért! Lezártok egy hosszú fejezetet a sötétséggel való viszonyotokban. Lépjünk a Fénnyel be a következő korszakba örömmel, és a rátok váró nagy csodák elfogadásával.

Az előttetek álló idő a csodák és a bámulatos dolgok ideje. Régen ezelőtt, világunk sötétségbe borult amikor a hajdani Atlantisz a hullámok alá merült. Onnantól mindenki az Élet nyomorúságát, fájdalmát és elégtelenségét tapasztalta a Föld felszínén. Ez az élet most megváltozik. A Mennyország behelyezett egy Felemelkedési folyamatot és egy eszközt ezen valóság átformálásához. Számos életünk megmutatta nekünk, milyen nagy lehetőség számotokra ezt a most születő valóságot egy felettébb szépséges hellyé alakítani, és a szent feladatunk a sok életünkből megszerzett tudást felhasználva rávezetni titeket a Fény és a Szeretet isteni ösvényére, mely a teljes tudatosságba vezet. Nem vagyunk ebben egyedül; van sok szövetségesünk, akik készek felfedni magukat amikor a jelenlétük szükséges. Készüljetek fel a nagy meglepetésekre. Készüljetek fel arra az üdítő örömre, ami a teljes közzététel!

Ma a teljes közzétételről és azokról a változásokról beszélgettünk, melyek rendeltetése átalakítani világotokat. A sötétség helyzete minden nappal egyre jobban romlik. A Földi szövetségeseink által felállított program a Föld Felemelkedett Mestereinek fennhatósága alatt, készen áll a megnyilvánulásra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Földi Mennyország


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.