Home > > Sheldan Nidle - June 28, 2011

June 28, 2011


6 Cauac, 17 Kayab, 7 Ik

Dratzo! Visszatérünk! Földi szövetségeseink számos parancsot bocsátottak ki arra, hogy megkezdődjön valóságotok átalakításának végső megvalósítása. Világotok fő kormányai szorgosan hoznak össze olyan “befagyasztó gyors-intézkedéseket”, amiktől azt remélik, hogy folytathatják a késleltetését annak, ami most folyamatban van. Mindazonáltal, egy sor olyan jogi döntés már le lett adva számos nemzetközi bíróság által, melyek engedélyezik a gyors kormányváltást, de ezen fő kormányok törvényi tanácsadói egy gyors fellebbezési eljárás után hajtanak, hogy elhárítsák az elkerülhetetlent. Ez a hirtelen izgága tevékenység egy másik jele annak, hogy milyen közel vagytok a Földi szövetségeseink által beígért változásokhoz. Az utolsó sötét összeesküvés teljes pánikban van. Azt látja, hogy hajdani félelmetes birodalmát bírósági döntések lefaragták, melyek most a létezését fenyegetik. Azok akik a múltban képesek voltak hatalmukat használni arra, hogy minden ellenállást leverjenek, most teljesen visszavonultak, egyre közelebbre hozva a közzétételt. Összekötő csapataink és az Agarthaiak most találkoznak, hogy megvitassák a részleteit annak, hogy a legjobb bejelenteni jelenlétünket és segítséget nyújtani az új kormányoknak.

A közzététel számunkra annak sarokköve, amiért mi itt vagyunk. Eljött az idő társadalmatok számára, hogy félretegye gyerekes viselkedését és elfogadja ez érettség terjedelmes köpönyegét. Ez az egyetlen tett, száműzi a háborúkat és a bizalmatlanságot készletetekből, és felváltja azokat Szeretettel és együttműködéssel. A társadalmak korlátozott tudatosságban gyakran elkövetik a soron következő modell hibáit, hogy vagy működésképtelen lesz, vagy rájuk sóznak egy felsőbbrendűbb és okosabb egyénekből álló elnyomó csoportot. A ti esetetekben, szó szerint bele lettetek fojtva az Anunnaki “döntéseibe”, és félre lettetek vezetve a még rég ezelőtt hatalomra helyezett kegyeltjeik meggondolatlan döntései által. Most van lehetőségetek egy jelentős globális pályamódosításra, ami nem csak visszafordítja a háború és kapzsiság balszerencséjét, hanem jólétbe vezet titeket, és egy örömteli újraegyesülésbe spirituális és űrcsaládjaitokkal. Évezredeken át figyeltük, ahogy egyre csak melléfogtatok, egyiket a másik után, melynek legnagyobb részét ravasz módon egy maroknyi lény rendezte így, akiknek hatalmat adott felettetek az Anunnaki.

Az átalakulás amin most keresztül haladtok, lehetővé fogja tenni, hogy egy valódibb képet kapjatok arról a valóságról, amiben éltek. Ez az információ olyan kollektív döntések alapjává válik, melyek gyorsan képesek megoldani bármilyen felmerülő problémát. Mi már tudjuk, hogy ezek a dolgok csak nekünk látszanak öröknek. Gondoljatok úgy a bölcsességre, hogy egy nagy erőforrást készültök megszerezni, melyhez bármikor könnyedén hozzáfértek, amikor csak szükségetek van rá. A mi feladatunk egyszerűen csak támogatni titeket abban, hogy felvegyétek csodás öltözéketeket, melyet teljes tudatosságnak hívnak, és segíteni a “felhasználói kézikönyv” használatában. Akkor a természetes képességeitek beugranak, és ellátnak titeket azokkal a meglátásokkal, melyek jellemzik és megvilágítják ezt a felettébb bámulatos eszközt, amit ilyen Szeretető kegyességgel a Teremtő adott nekünk. Az a sorsotok, hogy a Fény Galaktikus Föderációjának felettébb kedvelt tagjai legyetek. Alig várjuk a tanácsaitokat és a Tudományos és Felderítő csapataitok eljövendő képességeit. Agarthai rokonaitok lelkesek, hogy találkozzanak veletek és megtanítsák nektek a történelmet és azt a bölcsességet, ami amnéziátok ködébe veszett.

Évezredek óta, az Anunnaki és a kegyeltjeik szó szerint hamis ígéreteket adtak be nektek, és az Agarthaiak elsődleges feladata az, hogy egyenesbe kerüljetek a ti valódi e-világon kívüli eredetetekkel és ezen Galaktikus Föderáció tagjaiként folytatott hosszú történelmetekkel kapcsolatban. Az Anunnaki szószegése hamis téveszméket rótt rátok eredetetekkel és a sok fajotok születésével kapcsolatban. Javatokra válna egy teljes oktatás arról, hogyan működik az élet és az életben maradás birodalmatokban. Sok minden amit nektek tanítanak, olyan elveken alapul, amik csak részben igazak. Az Agarthaiak szeretnék orvosolni ezt, és egy olyan élettudománnyal szolgálnak nektek, ami képes előkészíteni titeket arra, ami előttetek áll: a teljes tudatosságra. Ennek a végjátéknak, melyen keresztülmentek, szüksége van egy a fizikai életről és olyan információkról szóló gyors alapozó oktatásra, hogy lelketek energiája hogyan lép be és tartja fenn létezéseteket. Az új kapcsolódások, melyek már majdnem készen állnak a megnyilvánulásra, meg fogják változtatni azt, ahogyan jelenleg össze vagytok rakva, és ezért létfontosságú megértetni veletek, hogy könnyedén száműzhetitek a fennmaradó nyugtalanságot teljes tudatosságú Fénylényekké való átalakulásotokkal kapcsolatban.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Ez a valóság, melyet a sötétség és annak Földi kegyeltjei oly régen összeraktak, mindenütt összeomlik. A kapzsiság, gyűlölet, és általános viszály már többé nem képes sakkban tartani a világ népességét. Engedetlenséget látunk, amit egy növekvő virtuális információellátó hálózat is segít, és ez támogatólag hat, és azt demonstrálja a sötétségnek, hogy az uralomra használt irányelvek már nem tarthatók tovább. Az első válaszok sok kormány részéről, melyek azt indítványozták, hogy szembe szállnak ezzel a növekvő fegyelmezetlenséggel, hatástalannak bizonyultak, és a sötétséget megdöbbenti a szabadság, szuverenitás, és jólét utáni vágyatok ereje. Ez megmutatja milyen erős az igény bennetek, hogy visszaszerezzétek a teljes tudatosságot. Ebben az energiában rejlenek azok az eszközök, amikkel végül le tudjátok dobni a rabigát, melyet 13 évezreddel ezelőtt rátok róttak. A sötétség látja ami történik, mégis egyfajta kezdeti sokkban van, hogy képtelen elfogadni az elkerülhetetlent.

A munkátok, hogy elhozzátok Lélekerőtöket, sikerrel jár. Nevezetes Lények csoportja vagytok! Az energia, amit ezen törekvésre fordítottatok, segített másokat táplálni, hogy előre tartsanak azon igényükkel, hogy átalakítsák ezen világ kormányzását. Ahogy ez a nyomás folytatódik, a társaink által felállított programok kezdenek valóra válni. Arra utasítjuk őket, hogy a Mennyország isteni időrendeleteit használják eszközül a napirendjük végső megvalósításához. Az új kormányok készen állnak arra, hogy kibocsássák bejelentések sorozatát, melyek örökre megváltoztatják világotok működését, és készen állunk, hogy segítsünk társainknak kivitelezni egy teljes közzétételt, ami a ti spirituális és űrcsaládjaitokkal való nagy újraegyesülésetekhez vezet. Ezek az ünneplések igen közeliek!

Amint elérkezik teljes tudatosságba való felemelkedésetek ideje, egy új fényben kell tekintenetek erre a világra. A sötétség birodalma az Atlantisz utolsó napjait megelőző bukásotok óta sakkban tartott titeket. Most készítitek elő magatokat ezen világ Fénnyé való átalakítására, és hogy elfogadjátok a kegyelem és bölcsesség pozicióit. Túléltétek! Ez a hőstett annak tudásával párosul, hogy Belső Földi hittestvéreitek készülnek üdvözölni titeket látványos kristályvárosok soraiba, és más olyan csodák is, amiket még elképzelni sem tudtok. Mi is ezen Fényvárosokban lakunk, és első kézből tudjuk, hogy mi vár rátok. Ezekben az utolsó napokban, lássátok a sötétséget olyan Lényekként, akiknek keresztül kell menniük egy nagy bukáson, és bocsássátok meg nekik rettenetes vétkeiket. Hamarosan, ismét egyek lesztek megint, és a rettenetes események, melyeket ezek az egyének teremtettek, csak történelemmé halványulnak. Legyetek szelídek, és mindenek felett bölcsek abban, hogyan végzitek ügyeiteket!

Ma folytattuk megbeszélésünket veletek. Sok minden készül történni. Mi képesek vagyunk érezni, milyen közel is van valójában új valóságotok! Örülünk, hogy az első kapcsolatfelvétel az az elem, ami végül a sötétség és az ő rettenetes tervei ellen fordítja vissza a sötétség saját fegyverét. Sok pozitív meglepetésben lesz részetek! Álljatok készen, hogy velünk ünnepeljetek! És hogy nagy örömmé váljatok! Elérkezett ezen nagy öröm ideje, mely az örök most-tá válik számotokra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Földi Mennyország


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.