Home > > Sheldan Nidle - May 24, 2011

May 24, 2011

10 Kan, 2 Pax, 7 IkSelamat Balik! Visszatérünk! Világotok átalakításának folyamata a saját isteni léptékében halad előre. Közben a Felemelkedett Mesterek szándéka ezt a lehetőséget kibővíteni arra, amit “tudatos kormányzásnak” titulálnak. Tudatossági utazásotok következő része azt igényli tőletek, hogy fedezzetek fel néhány új koncepciót arról, hogyan lehet szervezett a társadalmatok. Ezen új világnézet javára szolgál, ha megnézitek, hogy a Belső Föld és más társadalmak természetes módon hogyan rendezik az életüket. Ez magába foglalja azt, amit mi “a négy Társadalmi Alaptörvénynek” hívunk. Az Istenség adta ezeket nekünk, ahogy kiemelkedtünk a korlátozottságból teljes tudatosságba, még a Vegán, közel hat millió évvel ezelőtt, és ezek a törvények azóta is inspirálók számunkra. Minden emberi társadalom, ahogyan közelít teljes potenciálja felé, megkapja ezeket a szent irányvonalakat, és eljön az idő a ti Földhöz kötött társadalmatok számára is, hogy áldott legyen. Megkértük Agarthai unokatestvéreinket, hogy készítsék elő ennek a négy törvénynek és az ő földi történelmüknek egy átfogó áttekintését úgy, hogy könnyebben megérthessétek azok jelentőségét számotokra.

A galaktikus társadalmak két szinten szokták szervezni magukat: az első az egyénre és az ő közvetlen közösségére összpontosul. A második szint magasan specializált klánok bonyolult rendszere. Az egyén és a vele összefüggő helyi közösség mindenek felett való, és nagyszülőként, valamint oktató hálózatként funkcionál, mely bölcsességgel és gyakorlatisággal lát el minden személyt ahhoz, hogy kidolgozza az ő klán-orientált életkészégeit. Mindenki felismeri egyedülálló képességeit, és magabiztosan képes közölni kreatív nézőpontját egy képlékeny eljáráson keresztül, hogy megoldja a klán és a közösség jelenlegi problémáit. A magabiztosság ezen típusa egy speciális szülői viselkedésbe van beépítve úgy, hogy az egyének kifejlesszék erős érzetét annak, hogy kik is ők és hogyan tudják legjobban beteljesíteni életszerződésüket. Napi szinten arra vannak ösztönözve, hogy járuljanak hozzá egyedülálló zsenialitásukkal az általános jóléthez, így teremtve meg a természetes áramlását annak, ami az alapjává válik a folyadék menedzsmentnek. Később fogunk még többet mondani erről a témáról.

Sok áldás Drágáink! Eljövünk ma, hogy folytassuk megbeszélésünket veletek a tudatos kormányzás lényegéről. A kulcsfontosságú szó itt a tudatosság. Ahogy az emberek növekednek tudatosságban, mi is egyre többet tudunk meg a fizikaiság spirituális természetéről. Azt látjuk, hogy minden dolog Spirituális alapokon áll, és figyelemreméltó annak módja, ahogyan minden dolog egyedülálló kapcsolatban áll egymással. Figyeljük, ahogyan egy a Mennyország által kiküldött speciális mintázat irányítja az élet útját. Ez az élethálózat összetett, és olyan mélységeibe hatol, mely első ránézésre az egyén hatókörzetén kívülre esik. Mindazonáltal, növekvő tudatosságotok hamarosan a keresett válasszal fog szolgálni számotokra. Ez a megvilágosodás a fizikai Létezésetek nagy átváltozásából ered, miközben egyesíti férfi és női összetevőtöket, és lehetővé teszi számotokra, hogy új módokon lássátok a fizikaiságot, és könnyen megragadjátok annak a Szellemmel való sokféle kapcsolatát. Akkor megérezhetitek, hogy spirituális lényegetek egy a fizikaival. Ezen a ponton minden dolog lehetséges és az isteni szolgálat válik legnagyobb örömötökké!

Ebben az állapotban könnyen észreveszitek az itt gyakorolt kormányzás hiányosságait. Valami olyan után vágyódtok, ami kiterjesztheti azt amit most tudtok. Ennek hevét érzi mindenki, ahogy a megvilágosodás vesz körül minket. A lényeg itt az, hogy a globális tudatosságban való növekedés elérte a szükséges felső síkot, ahol az ilyen alapvető reformok lehetségesek! Ez az ami izgatja azon egyének és csoportok többségét, melyekkel napi szinten foglalkozunk a kormányzás új módszereinek felállítása tekintetében. A tudatosság megnyitja az ajtókat ahhoz, hogy elgondolkodjunk, javaslatot tegyünk, és megállapodjunk arról, hogyan foglalkozzunk a társadalom problémáival. A tudatosság, mint megvilágosodás, hozzáad bőséget és egy kreatív örömet a keverékhez, miközben szabadjára engedi azon lehetőségeket, melyek korábban rejtve voltak tőletek. Úgyhogy most ezen ideák a miliőtökbe való befecskendezésének egy új módja válik létfontosságúvá, és azt javasoljuk, hogy mélyrehatóan vizsgáljátok meg, hogy ez a tudatossági emelkedés hova is vezet titeket. Az út a négy alapvető társadalmi törvény felé vezet, mely a közelgő teljes tudatosságotok vágyát és igényét tükrözi.

Valójában ez a négy törvény épp most kezd megnyilvánulni világotokban. Nézzük, ahogy használjátok növekvő hatalmatokat a nép-orintált kormányzat kikövetelésére, és valóban hirtelen felkelések kezdődtek Közel Keleten, melyek ezen célok külső megnyilatkozásai. A közösség szabadságra buzdít és arra kényszeríti a rezsimeket, hogy fordítsanak figyelmet állampolgáraik felhívására. Az 1980-as években folyt népi lázadásokkal ellentétben, ezek a felkelések egy növekvő globális nyomaték részét képezik, mely végül új kormányok seregeit hozza hatalomra. Ezek az ideiglenes uralkodók fogják nyilvánosan bejelenteni azokat a hatalmas reformokat, melyekről épp most állapodtak meg egy speciális konferencián Európában. Ezek a közlemények orvosolni fogják a világadósságot az adósságérvénytelenítés használata által, felállítanak egy globális kemény-valutát, és békét hoznak világotok számára. Ezt felül fogja múlni a teljes felfedés, hogy felettetek jóindulatú Lények egy hatalmas flottája rejlik.

A közelgő felfedését űrcsaládjaitoknak, azonnal követni fogja számos új kommunikációs technológia bevezetése, melyből az egyik egy kicsike, kézi eszköz lesz, mely közvetlen, globális vizuális és verbális hozzáférést tud biztosítani bárhol bárkivel, vezetékek, kábelek, vagy műholdak nélkül. Ennek lesz egy videofonja és egy holografikus számítógépe, és null-pont technológiát fog használni. Ez azt jelenti, hogy mindenki kapcsolatban lesz egy olyan eszközzel, mely a jelenlegi, életerőtöket károsító eszközeitekkel ellentétben, éltető energiát sugároz ki magából. Hogy könnyebben utazzatok, egy teleportáló eszköz válik hozzáférhetővé számotokra az első kapcsolatfelvételi flotta által, mely a flotta technológiáját felhasználva gyorsan juttat el titeket úti-célotokhoz és aztán ismét haza. Ez csak két példája annak a sok új típusú technológiának és alkalmazásnak amik be lesznek mutatva nektek.

A felfedés akkor következik, amikor a jelenlegi illuminátus-irányította kormányokat törvényesen leváltják Földi szövetségeseink tettei. Ezen reform ideje közel van. Naponta beszélgetünk Agarthai unokatestvéreinkkel, és a Felemelkedett Mesterekkel is ezen létfontosságú témákról, mivel a mi közös isteni beavatkozásunk ideje közeleg. Ez a beavatkozás azon tényen alapul, hogy a teljes tudatosságra váltásotokat nem lehet tovább késleltetni. A sötétség még eltökélt abban, hogy rabszolgáivá alakítson titeket, de ezt mint mondtuk már sokszor azelőtt, a Mennyország nem engedélyezi. Flottánk eljött ide, hogy beteljesítsen egy küldetést, és ez a váltás a tudatosságban Gaia számára és számotokra, most általunk manifesztálódik. Ez egy ünnepélyes bejelentése annak, hogy megcsináljuk. A gonoszságot el kell törölni ezen a világon, és most kell ezt megtenni!

Ma több mindent felfedtünk. Az idő, világotok nagyon sötét természetének átalakítására elérkezett. A hajóink pozícióban vannak, hogy egy jótékony galaktikus alternatívával szolgáljanak a sötétség veletek kapcsolatos terveire. A Mennyország jóváhagyásával készen állunk, hogy a Fényt isteni győzelemre vezessük! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Livia


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.