Home > > Sheldan Nidle - May 31, 2011

May 31, 2011

4 Batz, 9 Pax, 7 Ik

Dratzo! Visszatérünk! Sok minden összeáll világotokon, és Földi szövetségeseink és Agarthai unokatestvéreink már majdnem készen állnak, hogy rámérjék olyannyira várt akcióikat a sötét összeesküvésre. Azok a megállapodások, melyeket néhány héttel ezelőtt aláírtak, kezdenek gyümölcsözni. Földi szövetségeseink jogi csapata elkészítette azokat a dokumentumokat, amiket a sok fő kormány leváltásának alapjául fognak felhasználni. Ezekben vannak azok a törvények, melyek felborítják az illegális Amerikai vállalati államot. Szintén tudjuk jelenteni, hogy az a szervezet, ami felváltja a jelenlegi globális pénzügyi rendszert, titokban főhadiszállásokat állít fel Európában, Ázsiában és az Amerikai kontinenseken. További fejlemények, hogy azok akik rákényszerítik a régi kormányokat a beleegyezésre, most veszik fel kijelölt munkaposztjaikat, és úgy pozicionáljuk hajóinkat és személyzetünket, hogy támogassuk őket. Összekötőink ott vannak, hogy demonstrálják a mi teljes támogatásunkat ezen változások tekintetében, ami a teljes felfedés bevezetését szolgálja. A felfedés a legjelentősebb esemény a modern Földtörténelemben; ez az a vízválasztó tett, ami hirtelen véget fog vetni a sötétség látszólag legyőzhetetlen hatalmának!

A felfedés lehetővé teszi számunkra, hogy egy közvetlen párbeszédbe kezdjünk veletek. Mostanáig, a kapcsolat csak három “gyenge” közeledési területre volt korlátozva: az első, titkos együttműködések évtizede volt számos világkormánnyal, melynek legnagyobb része leginkább egyszerű információcsere természetű volt. Ezek csak nemrég váltak olyan találkozókká, melyeken számos nemzet és bizalmasan meghívott hatalom-teljes egyén vesz részt. Ezek a mini-konferenciák azt eredményezték, hogy olyan koncessziókhoz jussunk, amelyek előrejuttatták Földi szövetségeseink általános politikáját. A második, cél-orientált találkozók voltak olyan kiválasztott magánszemélyekkel, akik sok esetben lehetővé tették számunkra, hogy olyan politikákat ajánljuk, melyek közelebb juttattak minket az első kapcsolatfelvételhez, és sok új “barátot” szereztünk, akik segítenek nekünk az első kapcsolatfelvételben. A harmadik, az az üzenet melyet rendszeresen adunk nektek, hogy informálva tartsunk titeket az első kapcsolatfelvétel haladásáról. A nemrég folytatott verbális tárgyalásaink a védelmi csapatunk rámenőssége végett, megerősítettek minket abban, hogy megmutassuk, hogy a kapcsolatfelvétel közel van és elkerülhetetlen.

Az egyik dolog, amivel már kezdetektől fogva találkozunk, a titkos kormányaitok állandó, nyílt ellenségeskedése. Ezek a titkolt szervezetek olyan földalatti és orbitális létesítményeket birtokolnak, melyek arra használják technológiáikat, hogy állandóan zaklassanak minket. Régen ezen kalandozó “moszkító” bandák nem voltak több egy kellemetlenkedésnél, de mostanában a mi kezdeményezőbb álláspontunk részeként, korlátozó rendelkezéseket alkalmaztunk, hogy kihangsúlyozzuk az összeesküvés számára az eltökéltségünket különböző kulcsfontosságú témával kapcsolatban. Ez az aktívabb politika valóban alkalmazkodóbb válaszokat csikart ki a sötétségtől ezen létesítmények átállítását, vagy bezárását illetően. Továbbá létfontosságú, hogy ezen technológiákat azonnal felfedjék nektek, mivel a legtöbb ilyen eszköz élénkítő jótékony hatással lehet gazdaságaitokra és különösképpen Gaia-ra. Többet kell tanulnotok Gaia-ról annál, amit a tudományotok és a médiátok megetet róla veletek, beleértve azon tudományos és spirituális adatokat is, melyeket titokban tartanak ezekben a titkos létesítményekben, mivel ez az információ egy következő lépés az Agarthai családotokkal való újregyesülésetekben.

Sok áldás Kedveseink! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Az elmúlt néhány hétben, beszéltünk valóságotok módosulásáról. Beszéltünk a tudatos kormányzásról és arról a két dologról, ami azt létrehozza: folyadék csoport dinamika és a négy szent törvény. Ezek be lesznek mutatva nektek a Galaktikus Föderáció és Agartha által. Az Agarthaiak a ti unokatestvéreitek, akik el lettek választva tőletek az Atlantisziek és azok ősei, az Anunnaki által. Szent küldetésünk újraegyesíteni titeket spirituális és űrcsaládjaitokkal, és visszajuttatni a teljes tudatosságba. Ez a küldetés rendkívül közel van a beteljesedéshez. Olyan műveletek vannak most folyamatban, melyek megteremtik az új kormányzást, a jólét szétosztását, és lehetővé teszik a felfedést. Ezek az események magukba foglalják az új technológiák leleplezését, és szintúgy Gaia és az ő szent hierarchiáinak a valódi tényszerű történelmét. A tömeges első kapcsolatfelvételkor, mindannyiunknak szándékában áll elejétől végéig átadni ezt a szent történelmet nektek.

Ezen folyamat lezárulása felé, meg kívánunk osztani veletek sok fontos spirituális fogalmat. Ezek egyike a szent “lelki erőtök” és annak alkalmazása. Mindegyikőtöknek különleges szent ereje van, melyet elvett tőletek a sötétség, és ennek az erőnek most vissza kell térnie hozzátok. Több különleges ceremóniát követően, megszereztük a sötétségtől egy módját annak, hogy ez visszakerüljön hozzátok még mielőtt visszanyeritek teljes tudatosságotokat. Ez azt igényli, hogy használjátok fel a közelgő napfordulót (2011. június 21.) az isteni manifesztáció eszközéül. Gaia megnyitja az ő magasabb, vagy spirituális atmoszféráját, hogy lehetővé tegye, hogy meditációban összekapcsolódjatok ezzel a magasabb atmoszférával és az ő spirituális magjával. Végezzétek ezt a napfordulót megelőző hét napon keresztül, és azt követően még három napig. Hívjatok minket, a Teremtőt (Forrás), és az Isteni Én Vagyok Jelenléteteket, hogy jöjjünk össze és egyesítsünk újra titeket szent Lélekerőtökkel. Amikor ez a napforduló periódus véget ér, képesek lesztek ismét birtokolni azt, ami oly régen el lett véve tőletek.

A Földanya tovább készíti elő felszínét az ő új ruházatához. A felszínt, mint azt ismeritek, ki lett fosztva és zsákmányolva évezredek óta, melyből az utóbbi két évszázad volt a legrosszabb, ugyanis a növekvő populáció rekord szintre juttatta a visszaélést. Ezért biztosítottuk, hogy az összes új aranyraktárat a felszín rácspontjaira, vagy azok közelébe helyezzék el, mivel ezek a csomópontok képesek stabilizálni és enyhén helyreállítani a károkat. Felszíni világotok jelenlegi lerombolása nagyrészt Gaia azon igényének köszönhető, hogy kiegyensúlyozza amit az emberiség oly gondatlanul kizökkentett az egyensúlyból. A felszíni birodalmatok egy nagy kavarodás közepette van, és több szent Fényt küldtünk ezen birodalmakba, hogy csökkentse ami történhet, ha nem megfelelően kezelnétek azt. Gaia támogatni kívánja a teljes tudatosságba való visszatéréseteket, és csak azért csinálja az átalakulást, hogy figyelmeztessen és késztessen a változásra.

Ez a transzcendens csodák pillanata, és a Mennyország küldte őket! Őrizzük a Fényt és annak szent tudását évezredek óta, és a feladatunk iránymutatónak és vezérvonalnak lenni számotokra, hinteni ezt a bölcsességet már ezen korszak kiemelkedése óta, 7.000 éve. Megtanítottuk ezt a tudást azoknak közületek, akik készek voltak befogadni azt és terjeszteni mások számára. Valójában mindegyikőtöknek meg van a saját része abban, hogy ez emberiséget előrejuttassa ezen dicsőséges pillanat felé, amikor közös törekvéseink egy diadalmas megnyilvánuláshoz közelednek. Gaia ismer és Szeret titeket, mivel a kedves gondolataitok és tetteitek azok, melyek lehetővé teszik ezt a csodálatos kort, amikor az emberiség visszatér teljes tudatosságba. Örvendjetek annak a ténynek, hogy a sötétség látszólag végeláthatatlan korszakának és a tudatlanságnak most vége, és itt a nagy újraegyesülés a ti többi letűnt emberi családotokkal és a Mennyországgal!

Ma frissítettük a fejleményeket, és a Felemelkedett Mesterek bemutatták nektek isteni Lélekerőtök fogalmát. Mint mindig, a kulcsfontosságú elem a felfedés, mellyel amikor hivatalosan tudni fogtok jelenlétünkről, valóságotok hirtelen megváltozik örökre, és jobbra. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Földi MennyországShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.